Articolele din categoria ACTUAL:

Ce se întâmplă când lasi un ou în oțet pentru 2 zile. Foto: Captură YouTube
Ce se întâmplă dacă lași un ou în oțet pentru 2 zile. Transformarea incredibilă, capturată într-un video
Pentru mulți oameni, experiența de a găti este una dintre cele mai plăcute și relaxante activități în care se pot angaja. Unul dintre ingrediente poate fi oul, care este folosit într-o varietate de feluri de mâncare. Cu toate acestea, ați fost vreodată curioși să știți ce se întâmplă când lăsați un ou în oțet timp de câteva zile? Această experiență unică oferă o transformare incredibilă a oului și a fost capturată într-un videoclip uimitor.
Uptown Esthetics - Dr. Ioana Drăgoicea
Uptown Esthetics, clinica medicală unde vei simți tinerețea pe pielea ta! Trăsăturile naturale, redefinite de luxul suprem
O personalitate puternică este, de multe ori, influențată de aspectul fizic. În societatea noastră, nevoia de a arăta bine a devenit o necesitate. Încetinirea efectelor îmbătrânirii asigură optimism și încredere în sine. Iar tinerețea, pielea fină, corpul bine proporționat și trăsăturile armonioase vor fi mereu apreciate. Misiunea Clinicii Uptown Esthetics este să pună în valoare frumusețea naturală fără să altereze trăsăturile native și îți oferă luxul de a te bucura de o minte sănătoasă într-un corp nu doar sănătos, ci și armonios. Studii de specialitate au demonstrat că procedurile estetice îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții, încrederea, starea psiho-emoțională și viața socială în ansambul ei.      
Renate Weber. Foto: Facebook
Renate Weber, sfat tranșant pentru părinți: „Cea mai bună formulă pentru un părinte de a-şi controla copilul - să petreacă timp cu el”
Într-o lume în care copiii au acces la dispozitive electronice într-un mod mai ușor ca oricând, iar conexiunea la internet este universală, protejarea lor în mediul online este mai importantă ca niciodată. În acest context, Renate Weber a venit cu o serie de propuneri bine fundamentate subliniind că, dacă un părinte îi oferă copilului ceea ce are nevoie - dragoste, grijă, protecţie, acesta va fi tentat să discute cu părintele în legătură cu ceea ce i se întâmplă lui şi în viaţa reală şi pe internet.
 Cum să bei alcool fără să te îmbeți?
Cum să bei alcool fără să te îmbeți? Un specialist susține că a rezolvat misterul
Milioane de oameni din întreaga lume se bucură de o băutură alcoolică în timpul petrecerilor cu prietenii sau a evenimentelor sociale, dar nimeni nu dorește să-și piardă controlul asupra propriului comportament și să se îmbete. Chiar dacă este important să consumăm în mod responsabil, de multe ori greșim și depășim limita, fiind nevoiți să ne confruntăm cu efectele neplăcute ale betiei. Cu toate acestea, un specialist în domeniu a venit cu o rețetă care promite să ne ajute să bem fără a obține starea de ebrietate.