Articolele din categoria ACTUAL:

Accident șosea SUA/ Captură video
Român mort într-un accident crunt pe o șosea din SUA! Nu a avut nicio șansă să supraviețuiască - Ce s-a întâmplat
Tragedie fără margini pentru o familie din Moldova. Un bărbat, soț și tată al unui copil de numai câțiva ani, a murit într-un accident cumplit pe o autostradă din Statele Unite. Acesta mergea cu mașina pe o șosea, când un camion care transporta amoniac s-a răsturnat și a declanșat o scurgere de gaz toxic. Bărbatul nu a avut nicio șansă să supraviețuiască. 
Bordel cu minore, în centrul orașului Constanța! /Arhivă foto
Bordel cu minore, în centrul orașului Constanța! Marinarii și navigatorii străini, principalii clienți - Cum erau racolați
Bordel cu minore destructurat de DIICOT în centrul orașului Constanța. Procurorii au intrat pe fir și au derulat ample anchete. Mai mulți oameni-cheie în afacere au fost până acum arestați. Principalii clienți erau marinarii și navigatorii străini aduși acolo de taximetriștii care primeau și ei parte din bani. Patronul clubului și ospătărița care împărțea profiturile cu șoferii au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 
Ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Misterul morții tinerei artiste se adâncește: detaliul tulburător surprins de camerele de luat vederi
Ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Misterul morții tinerei artiste se adâncește: detaliul tulburător surprins de camerele de luat vederi
Au apărut ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Camerele de supraveghere au surprins momentul când tânăra iese din blocul unde era cazată și se îndreaptă către plajă. Individul la care a stat cazată a spus prima dată că tânăra a ieșit singură să vadă răsăritul. Șocant este faptul că tânăra a ieșit după ora 8.30 din apartament, iar soarele deja răsărise de o oră și jumătate. 
Mirela Furtună, avere uriașă pe lângă baronul PSD de Tulcea - Profitul firmei controversatei deputate
Mirela Furtună, avere uriașă pe lângă baronul PSD de Tulcea - Profitul firmei controversatei deputate
Mii de euro au fost făcuți de parlamentarul Mirela Furtună, în doar 6 ani și jumătate în scaunul de ales din Palatul Parlamentului. Mirela Furtună a cunoscut ascensiunea în anul 2009 când a ajuns consiliera președintelui Consiliului Județean Tulcea Horia Teodorescu. De atunci, toată cariera acesteia se învârte în jurul baronului. După doar un an în funcția de consilier parlamentar, aceasta ajunge expert parlamentar la Grupul PSD din Camera Deputaților, de unde a primit salariu până în 2016. Între 2014 și 2016, apropiata lui Teodorescu a fost expert de comunicare la Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară Delta Dunării, de unde a încasat un salariu de peste 4 mii de lei lunar, în paralel cu salariul de 2.600 de lei de la Camera Deputaților.
Escrocii pretind că sunt de la Poliția Română și sperie victimele spunându-le că sunt acuzate de diverse infracțiuni
O nouă metodă de escrocherie face ravagii: Escrocii pretind că sunt de la Poliția Română și sperie victimele acuzându-le de diverse infracțiuni
Frauda online a devenit o preocupare majoră pentru autoritățile din întreaga lume în ultimii ani, odată cu extinderea și dezvoltarea tehnologiei. În România, această problemă este tot mai acută, iar autoritățile sunt în alertă după sesizarea unui nou tip de escrocii online care încearcă să păcălească și să fure de la români informații personale și bani.
Ce spun alunițele de pe corp despre tine
Ce spun alunițele de pe corp despre tine. Unele sunt considerate semne de bogăție și noroc
Alunițele de pe corpul nostru sunt mici semne care pot fi găsite pe fața, mâini, picioare și pe diverse alte părți ale corpului. În unele culturi, alunițele sunt considerate semne de noroc și bogăție, iar în altele, pot indica probleme de sănătate sau chiar personalitatea unei persoane. În acest articol, vom analiza ce spun alunițele tale despre tine și ce semnificații diferite pot avea.