Articolele din categoria ACTUAL:

Ce spun alunițele de pe corp despre tine
Ce spun alunițele de pe corp despre tine. Unele sunt considerate semne de bogăție și noroc
Alunițele de pe corpul nostru sunt mici semne care pot fi găsite pe fața, mâini, picioare și pe diverse alte părți ale corpului. În unele culturi, alunițele sunt considerate semne de noroc și bogăție, iar în altele, pot indica probleme de sănătate sau chiar personalitatea unei persoane. În acest articol, vom analiza ce spun alunițele tale despre tine și ce semnificații diferite pot avea.
Ovidiu Lipan Țăndărică și Bobby Păunescu
Motor, acțiune! Încep filmările la filmul de lung metraj "Tzăndărică". Ovidiu Lipan Țăndărică: "Născut într-o casă cu tobe, am simțit că acesta e drumul meu. Este povestea unui copil cu vise"
Maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică și producătorul, regizorul și scenaristul Bobby Păunescu au stabilit fondarea casei de producție cinematografică "Tzăndărică Păunescu". Primul proiect care intră în lucru anul acesta este filmul de lung metraj "Tzăndărică". Filmările încep pe 18 octombrie, la Washington D.C. În aceeași zi, la faimosul Kennedy Center, maestrul va susține un concert de excepție. Evenimentul este deja SOLD OUT și se anunță a fi unul cu adevărat memorabil. 
Poâi să îți faci faci propria candelă bio cu o coajă de portocale și niște ulei esențial. Foto: Captură YouTube
Trucul genial prin care îți faci propria candelă BIO cu care parfumezi toată casa. Tot ce îți trebuie este o coajă de portocale și niște ulei esențial
Dacă doriți să vă bucurați de o aromă plăcută în casă, puteți să vă faceți o lumânare parfumată bio, mult mai ieftină decât cele din comerț și cu o aromă mult mai persistentă. Nu este nevoie să cheltuiți sume mari de bani pentru variantele scumpe din magazine, deoarece puteți să vă faceți propriile lumânări parfumate cu ajutorul cojilor de portocale și uleiului esențial.
Fostul jurnalist Rise Project care a condus drogat, trimis în sfârșit în judecată, după o tărăgănare de peste 4 ani
Fostul jurnalist Rise Project care a condus drogat, trimis în sfârșit în judecată, după o tărăgănare de peste 4 ani
După ce presa a atras atenția cu privire la întârzierea nejustificată a trimiterii în judecată a lui Mihai Zaharia Munteanu, fost jurnalist la Rise Project România, justiția română a dat primele semne că a început să lucreze la acest caz. Vedem astfel cum un fenomen grav, și anume șofatul sub influența drogurilor, care curmă anual viața a sute de pietoni nevinovați, își găsește cu greu rezolvare în instanțe. În așteptarea proiectelor de lege prin care autoritățile promit să înăsprească pedepsele pentru șoferii drogați, pietonilor nu le rămâne decât să-și sporească vigilența la maxim. 
Ce vezi prima dată în imagine îți spune punctele tale forte în dragoste
Ce vezi prima dată în imagine îți spune punctele tale forte în dragoste
 În viața noastră avem nevoie de puncte forte puternice în dragoste pentru că, așa cum se știe, relațiile sunt supuse unor diverse obstacole și provocări, iar responsabilitatea noastră este să le depășim pentru a menține relația fericită și sănătoasă. În acest test, trebuie doar să alegeți imaginea care vă atrage cel mai mult atenția și astfel veți putea să aflați punctele forte în dragoste.