Articolele din categoria ACTUAL:

Poliție - imagine arhivă
Accident cumplit de motocicletă: un tânăr din Botoșani a murit cu două zile înainte de majorat. Dramă uriașă pentru familia sa
Două familii din Botoșani trec prin momente cumplite după ce copii lor, un baiat de 17 ani și iubita lui de 16 ani, au murit într-un tragic accident de motocicletă. Tânărul și-a pierdut viața cu doar două zile înainte de ziua sa de naștere. Durerea părinților este cu atât mai mare cu cât aceștia și-au mai îngropat un copil în urmă cu puțin timp. 
Tânăr drogat/ Captură foto
Primele declarații ale iubitei tânărului drogat: "Abia respira, nu putea să vorbească". Ce spune raportul de autopsie despre moartea acestuia
Ies la iveală detalii șocante despre tînărul drogat care a murit după intervenția polițiștilor. Iubita lui a declarat că Eduard abia respira, era plin de sânge, nu putea vorbi iar polițiștii făceau glume. Cei doi ar fi petrecut toată seara alături de prieteni. La un moment dat, Eduard a mers afară să ia o gură de aer. Pentru că nu se mai întorcea, prietena lui a ieșit să vadă ce se întâmplă. L-a găsit într-o baltă de sânge, aproape inconștient. 
Anchetatorii n-au stabilit încă de ce a căzut în gol autobuzul (Profimedia)
Tragedia de autobuz din Italia, bilanț provizoriu: Cel puțin 21 de morți și 18 răniți. MAE: Nu sunt informații că printre victime ar fi români
Cel puţin 21 de oameni au murit şi 18 sunt răniți în urma tragediei rutiere produse marți seară în Italia, după ce un autobuz plin a căzut de pe o pasarelă peste calea ferată, în apropiere de Veneţia. Ministerul român al Afacerilor Externe a comunicat că până la această oră nu există informații despre cetățeni români aflați în vehicul. Atenție, urmează infirmații și imagini cu puternic impact emoțional.
Horoscopul zilei, miercuri 4 octombrie 2023
Horoscopul zilei, miercuri 4 octombrie 2023. Astrele ne ridică emoțiile la cote maxime. Le ascundem sau nu?
Horoscopul zilei, miercuri 4 octombrie 2023. Onestitatea este in prezent cea mai buna dintre toate politicile. Luna emotionala il sprijina pe ranitul Chiron, creand mentalitati pline de compasiune. Mercur se muta in Balanta echilibrata, adaugand o dorinta de a fi buni si corecti fata de ceilalti. Dar acest lucru ne poate convinge sa ascundem adevaratele noastre emotii pentru a evita sa ranim sentimentele altora.
Ministerul Finanţelor Publice a pus în dezbatere publică proiectul privind LIMITAREA plăților cash - DOCUMENT
Ministerul Finanţelor Publice a pus în dezbatere publică proiectul privind LIMITAREA plăților cash - DOCUMENT
Ministerul Finanţelor Publice a pus în dezbatere publică, marţi seară, un proiect de Hotărâre cu modificări legislative care să conducă la ”o creştere a conformării la utilizarea mijloacelor moderne de plată, cu efecte directe în prevenirea evaziunii fiscale”. Prin această măsură, Guvernul vrea să limiteze tranzacțiile cash, dar cetățenii vor putea achiziționa ”cu banii jos” bunuri de până la 5000 de lei pe zi.
Dracula cel însetat de sânge a fost, de fapt, vegan, spun cercetătorii italieni
Dracula cel însetat de sânge a fost, de fapt, vegan. Ipoteza scandaloasă a unor cercetători italieni despre Vlad Țepeș
O nouă teorie scormonește în istoria românească: Dracula cel însetat de sânge a fost, de fapt, vegan! Ipoteza scandaloasă aparține unor cercetători italieni care au dedicat ani de zile dezlegării misterului controversatului voievod român. Deși ideea pare de necrezut și contrazice toate poveștile horror despre Dracula, cercetătorii au strâns dovezi solide care să le susțină teoria, spun ei.