Articolele din categoria ACTUAL:

Șocant! Tineri dintr-un centru social din Giurgiu, amenințați cu moartea de un polițist. Limbaj suburban: "Dacă îți mai aud gura, te omor!"
Șocant! Tineri dintr-un centru social din Giurgiu, amenințați cu moartea de un polițist. Limbaj suburban: "Dacă îți mai aud gura, te omor!"
Imagini șocante au fost surprinse într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din Giurgiu! Un agent de poliție a fost filmat în timp ce bruschează, înjură și amenință cu moartea mai mulți tineri. La un moment dat, agentul pune la pământ una dintre tinere. Am încercat să obținem un punct de vedere de la IPJ Giurgiu, însă deocamdată nu am primit un răspuns. 
Polițista audiată în cazul tânărului drogat care a murit în condiții suspecte a intrat în concediu
Polițista audiată în cazul tânărului drogat care a murit în condiții suspecte a intrat în concediu
Polițista care a participat la intervenția în urma cărei tânărului drogat care ulterior a murit, în urma loviturilor, a intrat în concediu medical imediat după ce cazul a apărut în presă. Din acest motiv, spun sursele Realitatea Plus, audierea femeii a fost amânată până joi. Între timp, Inspectoratul General al Poliției Române a făcut primele precizări publice în acest caz. 
Bombardamente Orlovka, punctul de frontieră vecin cu Isaccea / Captură video
Traficul prin PTF Isaccea, ÎNCHIS TOTAL din cauza atacurilor din Ucraina. Rușii au bombardat masiv Orlovka vineri dimineață - VIDEO
Val de bombardamentele rusești care a avut loc, vineri dimineață, asupra punctului de trecere Orlovka, peste mal de Isaccea. Atacurile de vineri dimineață au vizat strict punctul de frontieră Orlovka, și nu punctele de încărcare a cerealelor, spune primarul localității Isaccea, Anastase Moraru. Oficialul local susține însă că, având în vedere distrugerile provocate de dronele rusești în Ucraina, o perioadă nu se va mai putea circula prin puntul de trecere a frontierei Isaccea, după ce pontonul de acostare a bacului a fost scufundat pe partea ucraineană. Conform informațiilor de până în prezent, mai multe TIR-uri au fost avariate pe partea ucraineană de cele patru drone lansate de ruși.
Tatăl angajatului CFR electrocutat la locul de muncă, mărturii șocante:
Tatăl angajatului CFR electrocutat la locul de muncă, mărturii șocante: "E în comă de 70 de zile". Ajutorul promis de companie se lasă așteptat - Motivul e halucinant
Un tânăr angajat la CFR care s-a electrocutat in timpul muncii nu poate fi ajutat din cauza lipsei banilor de la stat. Este situația halucinantă în care a ajuns familia îndurerată a lui Viorel, tânărul care de 70 de zile este în comă la spital. Starea lui s-a agravat enorm și are nevoie urgentă de recuperare neurologică. In tot acest timp, conducerea companiei din subordinea ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu susine că nu are bani pentru acest caz pentru că bugetul este blocat după rectificarea din vară. 
Anchetă uriașă la Poliția Capitalei: oamenii legii, acuzați că ar fi bătut un bărbat de 30 de ani până la moarte
Alertă uriașă în Călărași: Bărbat căutat cu elicopterul după ce a făcut măcel - Și-a înjunghiat fosta iubită și a turnat benzină peste părinții ei
Este alertă maximă în județul Călărași. Mobilizare uriașă de forțe după ce un bărbat și-a înjunghiat fosta iubită și pe prietenul actual al acesteia. Mai mult, el a vrut să le curme viața și părinților fetei și a turnat benzină peste ei. Atenție, vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional! 
Sfântul Apostol Toma
SĂRBĂTOARE 6 octombrie: Un mare sfânt este pomenit astăzi - Zi de post
Sfantul Apostol Toma era originar din Galileia. Numele de Toma, in aramaica te’oma, tradus in greaca Didymos, inseamna geaman. In aramaica si in ebraica, Toma este doar un epitet. La unii crestini sirieni el este cunoscut sub numele de Iuda Toma (Iuda Geamanul). A facut parte din cei Doisprezece Apostoli ai lui Hristos. Potrivit Traditiei, Sfantul Toma a vestit Evanghelia lui Hristos in India, unde a suferit moarte de martir. Crestinii sirieni din Malabar sustin cu tarie ca se trag din Sfantul Apostol Toma si ca a fost martirzat la Calamina (Mylapore), langa Madras.
 Horoscop chinezesc special: 4 zodii care au mare noroc în dragoste în luna octombrie 2023
Horoscop chinezesc special: 4 zodii care au mare noroc în dragoste în luna octombrie 2023
Patru zodii din horoscopul chinezesc au cel mai mare noroc în dragoste în luna octombrie 2023. Mai întâi, să ne uităm la mesajele de dragoste ale lunii pentru toată lumea. Chiar și cele mai bune relații trebuie să facă față unor mici turbulențe. Ți se cere să te concentrezi pe realitate pe măsură ce treci prin schimbari ale vieții tale amoroase în această lună. Acum să ne concentrăm asupra celor patru semne chinezești ale zodiacului care au cel mai mare noroc în dragoste în octombrie 2023.
O universitate din România a interzis total plățile în numerar
O universitate din România a interzis total plățile în numerar. Studenții nu mai pot plăti cu bani cash nici măcar la cantină
Studenții de la  Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava au fost surprinși să afle că toate formele de plată în cadrul unității de învățământ superior se vor face de acum încolo doar cu cardul sau prin virament bancar. Chiar și la cantina universității banii cash au fost interziși, iar procurarea unui banal meniu se va face exclusiv prin mijloace de plată moderne.   
Caracatița din Mioveni: Primarul, de 17 ani în funcție, Ion Georgescu, și-a pus familia în funcții - SCHEMA edilului șpăgar
Caracatița din Mioveni: Primarul, de 17 ani în funcție, Ion Georgescu, și-a pus familia în funcții - SCHEMA edilului șpăgar
Flagrantul primarului din Mioveni scoate la iveală o imensă caracatiță din jurul conducerii orașului. În cei 17 ani de când conduce localitatea, Ion Georgescu a ajuns la rangul de baron local, cu legături la cel mai înalt nivel. Și-a pus ginerele șef la noul spital din Mioveni. Iar pe fiica sa, Mădălina, a numit-o șefă la filiala Argeș a Camerei de Comerț și Industrie dintre România și China.