Articolele din categoria ACTUAL:

Vlad Pascu/ Foto: Captură Facebook
Consumul masiv de droguri la petrecerile lui Vlad Pascu, demascat! În anturajul său, și o vedetă - Miruna Pascu, prinsă cu MINCIUNA - RECHIZITORIU
Realitatea PLUS a intrat în posesia rechizitoriului întocmit de procurorii DIICOT în dosarul în care toți membrii familiei Pascu au fost trimiși în judecată împreună! Procurorii au adus un nou martor în dosar, care a dat detalii șocante cu privire la drogurile consumate de Vlad Pascu și prietenii săi. Același martor a susținut și că mama lui Vlad Pascu a mințit atunci când a spus că nu știa despre dependența fiului său de stupefiante. 
DIICOT - imagine de arhivă
Traficanții care vindeau drogul "Zombi" în centrul Capitalei, reținuți de DIICOT. La cât ajungea prețul unei doze
Zece traficanţi care vindeau substanţe psihoactive chiar în centrul Capitalei au fost reţinuţi de procurorii DIICOT.Alţi şapte traficanţi sunt cercetaţi sub control judiciar. Traficanții comercializau și mai apoi vindeau mai departe diferite cantități din substanța Alpha-PHiP - un drog nou, din clasa catinonelor sintetice, cunoscută sub numele de drogul "Zombi". Prețul mic, de aproximativ 10 lei pentru o doză, pare să fie extrem de tentant pentru consumatori.
Țânțar - Arhivă foto
Încălzirea globală naște monștri! Boala care va deveni o amenințare majoră în Europa, SUA și Africa în acest deceniu - Avertismentul OMS
Avertisment sumbru al experților în sănătate! Dupa pandemia COVID, o altă prebolemă medicală riscă să dea peste cap viața întregii planete. Este vorba despre febra Denga, care ar putea deveni în acest deceniu o ameninţare majoră în sudul Europei, în sudul Statelor Unite şi în noi zone din Africa, și asta datorită încălzirii globale care creează condiţiile propice pentru ca ţânţarii purtători ai virusului să se răspândească.
Polițistul care a bruscat și a amenințat cu moartea copii într-un centru social, cercetat penal - Anchetă uriașă la IPJ Giurgiu | VIDEO Imagini socante
Polițistul care a bruscat și a amenințat cu moartea copii într-un centru social, cercetat penal - Anchetă uriașă la IPJ Giurgiu | VIDEO
Este anchetă uriașă la Poliția Giurgiu după ce un agent a bruscat, înjurat și a amenințat cu moartea mai mulți copii dintr-un centru social. Conducerea IPJ Giurgiu a sesizat deja Parchetul pentru purtare abuzivă. După scenele halucinante, și ministrul Familiei, Natalia Intotero, a cerut un control urgent la toate instituțiile din subordinea Autorității. Imaginile cu un puternic impact emoțional au fost publicate de fostul vicepreședinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Vișinel Bălan. 
Bătrână - imagine de arhivă
Femeie cu probleme mintale, datoare pe viață! Un bărbat a escrocat-o de 300.000 de euro - Ce i-a promis după ce s-a dat drept Dumnezeu
Un bărbat a fost condamnat la șapte ani de închisoare după ce a escrocat o bătrână cu tulburări mintale de aproximativ 300.000 de euro! Profitând de boala femeii, bărbatul a făcut-o pe aceasta să creadă că banii au fost depuși la „Banco del Cielo” pentru a-și construi o locuință în cer, în care va trăi împreună cu mama și soțul ei decedați. Acesta a convins-o pe victimă că vorbește cu defuncta sa mamă, cu Dumnezeu sau chiar cu Fecioara Maria.
Natalia-Elena Intotero/ Foto: Facebook
Nereguli uriașe descoperite de ministrul Familiei, în urma unui control inopinat la o la o casă familială din județul Giurgiu - S-au cerut controale drastice
Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse Natalia-Elena Intotero a anunțat că va solicita Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA) ca începând de vineri să demareze un nou control la toate instituţiile din subordine. Anunțul vine la finalul unui control inopinat, făcut joi seara, la o casă familială din judeţul Giurgiu, unde locuiesc 8 copii instituţionalizaţi, după ce un nou incident a avut loc aici. Se pare că incidentul ar fi fost reclamat chiar la 112 de câteva persoane.
Mihai, Vlad și Miruna Pascu
Familia drogatului criminal Vlad Pascu ajunge în fața Justiției. Acuzații de trafic de droguri
Vlad Pascu, șofer drogat care a ucis 2 tineri, precum și părinții săi, Miruna și Mihai Pascu, au fost trimiși în judecată de către DIICOT, potrivit Realitatea Plus. Toți 3 sunt vizați de acuzații ce intră sub incidența traficului de droguri. Între timp, apar date uluitoare în dosarul accidentului de la 2 mai, provocat de Vlad Pascu. Vehiculul acestuia avea o viteză de aproximativ 102 kilometri la oră în momentul impactului.
Șocant! Tineri dintr-un centru social din Giurgiu, amenințați cu moartea de un polițist. Limbaj suburban: "Dacă îți mai aud gura, te omor!"
Șocant! Tineri dintr-un centru social din Giurgiu, amenințați cu moartea de un polițist. Limbaj suburban: "Dacă îți mai aud gura, te omor!"
Imagini șocante au fost surprinse într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din Giurgiu! Un agent de poliție a fost filmat în timp ce bruschează, înjură și amenință cu moartea mai mulți tineri. La un moment dat, agentul pune la pământ una dintre tinere. Am încercat să obținem un punct de vedere de la IPJ Giurgiu, însă deocamdată nu am primit un răspuns. 
Polițista audiată în cazul tânărului drogat care a murit în condiții suspecte a intrat în concediu
Polițista audiată în cazul tânărului drogat care a murit în condiții suspecte a intrat în concediu
Polițista care a participat la intervenția în urma cărei tânărului drogat care ulterior a murit, în urma loviturilor, a intrat în concediu medical imediat după ce cazul a apărut în presă. Din acest motiv, spun sursele Realitatea Plus, audierea femeii a fost amânată până joi. Între timp, Inspectoratul General al Poliției Române a făcut primele precizări publice în acest caz.