Articolele din categoria ACTUAL:

LOVITURA MORTALĂ A VENIT DIN SPATE – Dovada că Eduard Giosu a fost bătut înainte să-și dea ultima suflare
LOVITURA MORTALĂ A VENIT DIN SPATE – Dovada că Eduard Giosu a fost bătut înainte să-și dea ultima suflare
Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul tânărului drogat mort după ce ar fi fost bătut de polițiști. Familia lui Eduard Giosu susține că acesta a fost supus unui tratament brutal din partea polițiștilor din Sectia 17 înainte să moară. Imaginile video cu ultimele clipe ale lui Eduard arată că acesta a fost lovit. Urmează imagini și informații care pot afecta emoțional.
Liberalii și-au asumat actuala coaliție de guvernare cu PSD din responsabilitate - Declarația lui Nicolae Ciucă
Liberalii și-au asumat actuala coaliție de guvernare cu PSD din responsabilitate - Declarația lui Nicolae Ciucă
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că liberalii și-au asumat actuala coaliție de guvernare cu PSD din responsabilitate pentru țară și de a menține echilibru și stabilitate politică. Liderul liberal a afirmat că, din perspectiva alegerilor de anul viitor, liberalii trebuie să își mențină coeziunea și determinarea pentru a intra singuri în competiția electorală, iar dacă există un proiect de alianță, el va fi analizat și asumat de PNL.
Cozmin Gușă, despre momentul care l-ar fi costat pe Ponta prezidențialele: „Lasă-l, mă, pe ăsta, că e bun de arestat” Exclusiv
Cozmin Gușă, despre momentul care l-ar fi costat pe Ponta prezidențialele: „Lasă-l, mă, pe ăsta, că e bun de arestat”
Cozmin Gușă a vorbit, vineri seara, la Realitatea PLUS, despre perioada în care Victor Ponta era premier și voia să devină președintele României. Cozmin Gușă a dezvăluit un moment surprinzător de la o discuție în care Florian Coldea a fost implicat. Într-o zi de septembrie, în timp ce luau masa la prânz, un prieten comun a sugerat să îi ureze "La mulți ani" generalului Coldea, cu ocazia zilei sale de naștere. Victor Ponta a avut o replică neașteptată, afirmând că Florian Coldea "e bun de arestat". Cozmin Gușă a avertizat că acest gest de aroganță ar putea avea consecințe, dar Ponta părea să fie convins că va deveni viitorul președinte.
Iubita lui Vlad Pascu, implicată într-o bătaie cruntă cu o colegă
Fosta iubită a lui Vlad Pascu, celebră pentru scenele cu droguri, s-a bătut crunt cu o colegă. Au intervenit SMURD și poliția
Cazul Vlad Pascu revine în atenția opiniei publice, de data aceasta prin fosta iubită a șoferului drogat. Aceasta s-a luat la bătaie cu o colegă, în curtea liceului, azi dimineață, iar incidentul a degenerat așa de mult încât martorii au fost nevoiți să cheme ambulanța pentru îngrijiri medicale. De asemenea, poliția s-a deplasat la locul incidentului.
Ana Maria Pacuraru
De ce nu mai apare Ana Maria Păcuraru la Realitatea PLUS? Postarea care clarifică situația: "Mă aflu într-un proces lung și emoționant"
 Ana Maria Păcuraru, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV și jurnaliste din România, a decis să se retragă pentru o perioadă din fața camerelor de luat vederi. În urma solicitărilor repetate ale fanilor de a lămuri situația, realizatoarea emisiunii „Raport de zi” la Realitatea PLUS, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care explică decizia luată.
Urgența pentru care premierul a oprit mașina într-un sat din Vâlcea - Marcel Ciolacu a avut poftă de pufuleți!
Urgența pentru care premierul a oprit mașina într-un sat din Vâlcea - Marcel Ciolacu a avut poftă de pufuleți!
Marcel Ciolacu a avut poftă de pufuleți! Este urgența pentru care premierul a oprit mașina într-un sat din județul Vâlcea. Șeful Guvernului a stat de vorbă pentru scurt timp cu localnicii și s-a grăbit să desfacă cele două pungi de pufuleți. Ciolacu a mai fost surprins și la premiera unui film românesc cu un tricou inedit, iar săptămâna trecută, șeful PSD a ieșit în oraș să mănânce burgeri și cartofi prăjiți. 
Suma colosală pe care Dana Roba trebuie să o plătească pentru operația de reconstrucție a craniului
Suma colosală pe care Dana Roba trebuie să o plătească pentru operația de reconstrucție a craniului: „Era să mi se facă rău când am auzit”
Dana Roba a trecut prin momente cumplite în urma violențelor domestice ale fostului soț, iar acum se află într-un amplu proces de recuperare pentru a putea să își reia viața de dinainte. Însă, ceea ce o descurajează cel mai mult este suma impresionantă de bani pe care trebuie să o scoată din buzunar pentru a-și acoperi toate cheltuielile medicale. 
Secretele Feng Shui pentru 2024
Secretele Feng Shui pentru 2024. Ce să faci ca să atragi prosperitatea în viața ta și care va fi culoarea norocoasă a anului viitor
Anul 2024 va fi un an important pentru cei care cred în puterea Feng Shui de a atrage prosperitate și armonie în viața lor. Acesta va fi guvernat de Dragonul de Lemn, care simbolizează puterea, energie creativă și refacere. În această perioadă, experții Feng Shui au o serie de recomandări pentru a profita la maxim de această energie benefică și a atrage abundență în viața noastră.