Articolele din categoria ACTUAL:

Stenograme revoltătoare din dosarul noului azil al groazei din Voluntari
Stenograme revoltătoare din dosarul noului azil al groazei din Voluntari: ”Le-am trimis o tocană… vai de morții ei. Mai e (sic!) câteva felii de pâine, n-am ce să le dau”
Încă un caz șocant a apărut în dosarul azilelor groazei! Doi administratori ai unui azil au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorii DNA după ce au încercat să ascundă bătrânii în timpul unui control! Totul pentru că patronii ar fi folosit documente false pentru a lua licența de funcționare, imediat după scandalul din vară.  
Rețeta pentru Fanuropita, viziunea culinară a Sfântului Fanurie
Secretul bunătăților monastice: Rețeta pentru Fanuropita, viziunea culinară a Sfântului Fanurie
Fanuropita sau prăjitura Sfântului Fanurie este o prăjitură tradițională din Grecia, care are o istorie bogată și o semnificație specială. Este o prăjitură aromată, care se face cu ingrediente simple, dar bogate în gust. În timpul pregătirii acestei rețete, se rostesc rugăciuni către Sfântul Fanurie, care este venerat în special pentru ajutorul pe care îl acordă în găsirea obiectelor pierdute sau furate.
Gangsterul care îți inspiră cea mai mare teamă îți spune aspecte neștiute ale laturii tale întunecate
Alege gangsterul care îți inspiră cea mai mare teamă pentru a afla detalii despre latura ta întunecată
Practic, în fiecare dintre noi există o latură întunecată, care ne provoacă frică, neliniște sau chiar respect pentru unii. În ciuda faptului că nu vrem să recunoaștem acest lucru, trebuie să admitem că această parte ne face să fim un pic diferiți și să ne ajute să găsim o mai bună înțelegere a propriei persoane. În acest sens, o metodă prin care putem să începem să explorăm această latură ascunsă este să alegem gangsterul care ne inspiră cea mai mare teamă.
Horoscop WEEKEND 28-29 octombrie 2023
Horoscop WEEKEND 28-29 octombrie 2023. Ultimul weekend cu eclipsa de Lună plină în Taur pentru următorii 20 de ani. Mișcări cruciale în viața nativilor
E timpul sa ne pregatim pentru o adevarata aventura astrala, deoarece weekend-ul 28-29 octombrie vine insotit de o serie de aspecte astronomice puternice. Cu Luna Plina in Taur la orizont, ne putem astepta la o perioada plina de schimbari si provocari, dar e important sa ne amintim ca acest uragan de energie poate fi o binecuvantare insemnata. Jupiter va fi unul dintre principalii factori care ne va ajuta sa vedem ca fiecare situatie vine insotita de oportunitati noi si luminoase. Asadar, sunteti gata sa descoperiti cum va va influenta acest horoscop de weekend?
Ce riști dacă circuli cu parbrizul spart? Prevederile legii rutiere te vor surprinde
Ce riști dacă circuli cu parbrizul spart? Prevederile legii rutiere te vor surprinde
Parbrizul este una dintre cele mai importante componente ale unei mașini, deoarece asigură protecția șoferului și a pasagerilor. Din nefericire, acesta poate suferi daune în urma unor evenimente aparent minore, precum o pietricică aruncată pe șosea sau o creangă căzută din copac. În astfel de situații, șoferul se confruntă cu o serie de întrebări, printre care și dacă poate sau nu să conducă în continuare cu un parbriz spart și ce riscuri implică acest lucru.
Cum faci cel mai delicios magiun de prune fără zahăr, după reţeta de la Topoloveni
Cum faci cel mai delicios magiun de prune fără zahăr, după reţeta de la Topoloveni. Ingredientul care face diferența
Magiunul de prune este tradiţional românesc şi îmbogăţeşte cu gustul lui dulce-acrişor plăcinte, cozonaci şi dulcuri care de care mai gustoase. Este recomandat chiar de nutriţionişti ca având efecte benefice asupra sănătăţii. Are efecte asupra oaselor, dinţilor, sistemului imunitar și nervos, previne constipaţia şi previne apariţia diabetului de tip 2.
Ce se poate face dacă un părinte este plecat în străinătate și nu poate ajunge în România pentru buletinul copilului
Ce se poate face dacă un părinte este plecat în străinătate și nu poate ajunge în România pentru buletinul copilului
Munca în străinătate a devenit, pentru mulți români, o soluție pentru a-și asigura un trai mai bun și mai prosper. Însă, această alegere vine la pachet cu provocări și întrebări legate de separarea de familie și distanța geografică. O astfel de problemă delicată, pe care o întâmpină părinții care lucrează în afara țării, este obținerea documentelor oficiale pentru copii atunci când unul dintre părinți este plecat în străinătate. Printre aceste documente se numără buletinul de identitate al copilului, un document necesar pentru accesul la servicii publice și educație. 
Nicolae Ciucă, vizită neașteptată la târgul Indagra. Discuții cu fermierii români - Măsuri pentru sectorul agricol
Nicolae Ciucă, vizită neașteptată la târgul Indagra. Discuții cu fermierii români - Măsuri pentru sectorul agricol
Vineri dimineață, președintele Senatului - Nicolae Ciucă a făcut o vizită neanunțată la târgul Indagra, un eveniment de referință în domeniul agriculturii și creșterii animalelor din România. Cu ocazia acestei vizite, Nicolae Ciucă a avut ocazia să interacționeze cu fermierii prezenți la târg și să afle mai multe despre provocările cu care se confruntă aceștia.