Articolele din categoria ACTUAL:

Foto/Arhivă
Azilele groazei. Încă un caz șocant: au ascuns bătrânii prin parcări, de frica inspectorilor, iar actele erau false
Încă un caz șocant a apărut în dosarul azilelor groazei! Doi administratori au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorii DNA după ce au încercat să ascundă bătrânii în timpul unui control! Beneficiarii au fost duși în parcarea unui hipermarket, iar alții cazați la hotel. Totul pentru că patronii ar fi folosit documente false pentru a lua licența de funcționare.
Poveste de GROAZĂ: Și-a făcut selfie cu cadavre de la morgă! Cum l-a hărțuit o femeie pe fostul iubit
Poveste de GROAZĂ: Și-a făcut selfie cu cadavre de la morgă! Cum l-a hărțuit o femeie pe fostul iubit
Un bărbat din Călărași trăiește o adevărată poveste de groază. Totul s-a întâmplat după ce fosta iubită a început să îl amenințe într-un mod cât se poate de macabru. Femeia, medic rezident la Serviciul Județean de Medicină Legală Constanța, l-ar fi hărțuit trimițându-i selfie-uri cu cadavrele de pe mesele de autopsie, spunându-i că și el va ajunge tot acolo. 
Protest pentru un campion la box ajuns în comă! Bărbatul a fost aruncat pe scări de prietenul soției sale
Protest pentru un campion la box ajuns în comă! Bărbatul a fost aruncat pe scări de prietenul soției sale
Manifestație de amploare pentru un fost campion la box ajuns în comă la spital. Zeci de oameni din Bistrița s-au adunat în fața tribunalului din oraș pentru a cere dreptate pentru tânărul care a fost bătut și împins pe scări de prietenul soției sale. Implicat în bătaie ar mai fi fost și un alt individ. Oamenii se revoltă pentru că nimeni nu a fost reținut până acum în acest caz și cer ca vinovații să fie arestați și condamnați la ani grei de închisoare. 
Consultații gratuite pentru mii de români prin intermediul Spitalului mobil AUR și Caravanei România Suverană
Consultații gratuite pentru mii de români prin intermediul Spitalului mobil AUR și Caravanei România Suverană
O șansă importantă la sănătate pentru zeci de mii de oameni din țară. Spitalul mobil AUR a străbătut deja mai multe județe, iar mii de tineri, copii și bătrâni au beneficiat de consultații gratuite. Oameni sărmani, care abia au bani pentru alimente sau facturi, au fost consultați de specialiști care s-au alăturat voluntar acestui demers pe urmele căruia a pornit și caravana "România suverană". 
Sfântul Dimitrie Basarabov
SĂRBĂTOARE 27 octombrie: Zi însemnată în calendarul ortodox - Un mare sfânt este pomenit astăzi - Zi de post
Sfantul Cuvios Dimitrie Basarabov este sarbatorit pe 27 octombrie. S-a nascut in satul Basarabi, la sud de Dunare (in Bulgaria). A trait in secolul al XIII-lea, in timpul "imperiului" vlaho-bulgar de la Tarnovo, intemeiat de fratii Petru si Asan. Iubind viata ascetica, se va retrage intr-o pestera. Nu stim cat timp s-a nevoit in aceasta pestera si nici cand a trecut la cele vesnice. Traditia spune ca inainte de a muri, s-a asezat singur intre doua lespezi de piatra, ca intr-un sicriu, fiind acoperit in timp de apele raului. Moastele sale au ramas multa vreme sub ape, pana cand o copila care patimea de duh necurat a avut o revelatie: i s-a aratat Sfantul Dimitrie Basarabov, care i-ar fi spus: "Daca parintii tai ma vor scoate din apa, eu te voi tamadui". Parintii vor merge la locul indicat in vis, langa raul Lom, si vor gasi trupul neputrezit al sfantului intre doua pietre.
Foto/Arhivă
Val de TRAGEDII pe șoselele din țară, intervenții DRAMATICE. Femeie zdrobită de tren
Tragedii în lanț, pe șoselele din țară. Un accident teribil a avut loc în județul Teleorman, acolo unde o șoferiță a murit pe loc după ce mașina în care se afla a fost lovită în plin de un tren. Totodată, în Iași, două femei si-au pierdut viata după ce s-au răsturnat cu mașina. Iar la Arad, o femeie de 74 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a intrat cu mașina într-un șanț.