Articolele din categoria ACTUAL:

Ambasadorul Statului Palestina, la Moscova (Profimedia)
Anunț șocant al liderilor Hamas, aflați la Moscova. Niciul prizonier nu va mai fi eliberat dacă Israelul nu oprește atacurile
Anunț terifiant făcut la Moscova de reprezentanții aripii politice a grupării islamiste palestiniene Hamas: niciunul dintre cei peste 220 de ostatici luați în urma raidurilor sângeroase din 7 octombrie nu va fi eliberat, indiferent de cetățenia pe care o are, atât timp cât Israelul nu va accepta o încetare a focului. Mai mult, reprezentanții mișcării au vorbit despre "motive" care ar fi stat la baza raidurilor barbare din 7 octombrie.
Medicul Tudor Ciuhodaru dezvăluie riscurile orei de iarnă și oferă soluțiile pentru a le depăși
Medicul Tudor Ciuhodaru dezvăluie riscurile orei de iarnă și oferă soluțiile pentru a le depăși
Ora de iarnă ne afectează pe toți într-un fel sau altul, iar unele dintre efectele sale pot fi dăunătoare asupra sănătății noastre. De la somnul afectat până la dispoziția scăzută și starea generală de oboseală, schimbarea de oră poate pune o presiune suplimentară asupra organismului nostru. Însă există soluții simple și eficiente pentru a depăși problemele cauzate de ora de iarnă și pentru a trece printr-o perioadă de adaptare lină și fără stres.
Casa Națională de Pensii a oferit detalii cu privire la plata pensiilor în decembrie 2023
Va întârzia plata pensiilor de Crăciun? Când vin, de fapt, banii în luna decembrie? Casa Națională a făcut anunțul
Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii, a vorbit recent despre data la care pensionarii vor primi pensiile în decembrie 2023. În timp ce există speranța că aceștia vor primi banii în timp util pentru a se bucura de sărbători și pentru a-și achiziționa cadouri pentru cei dragi, zvonurile conform cărora întârzierea ar putea fi o posibilitate par să fi ridicat multe semne de întrebare pe acest subiect.
Ajutoare de urgență de aproape 1,8 milioane lei pentru 427 de familii și persoane singure cu probleme sociale
Ajutoare de urgență de aproape 1,8 milioane lei pentru 427 de familii și persoane singure cu probleme sociale
Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgență în valoare de 1.756.400 lei pentru sprijinirea a 427 de familii și persoane singure care se află în situații de necesitate din cauza incendiilor sau fenomenelor meteorologice periculoase, ori care au probleme grave de sănătate sau se află în situații care pot conduce la apariția sau sporirea riscului de excluziune socială.
Explozii Egipt/Twitter
Orientul Mijlociu Două rachete au lovit Egiptul. Una dintre ele a distrus un spital aflat la peste 200 km de granița cu Gaza, cealaltă a căzut în deșert
Orientul Mjilociu se află pe un butoi de pulbere după conflictul dintre Israel și Hamas izbucnit pe 7 octombrie. În plus, riscul de propagare regională a acestui conflict este foarte ridicat. O dovedesc evoluțiile din zonă din ultimele ore. Egiptul a fost lovit de două rachete într-o singură zi. O primă rachetă a lovit, vineri dimineaţă, o unitate medicală din Taba (Egipt), aflată la aproximativ 220 de kilometri de Fâşia Gaza. Cel puțin 6 persoane au fost rănite. Ulterior, puțin înainte de prânz, un alt proiectil a căzut în staţiunea Nuweiba de la Marea Roşie, la aproximativ 270 de km de Fâșia Gaza și la 60 de km de granița Egiptului cu Israelul. Informațiile legate de acest incident sunt însă neclare, și asta deoarece pe Twitter se vorbește despre faptul că ar fi fost două rachete care au lovit această zonă.