Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Marcel Ciolacu anunță negocieri în Israel: ”Azi noapte, în jur de ora 2.00, eram în comunicare cu doamna ministru de Externe"
Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă, că se fac în continuare eforturi pentru eliberarea ostaticilor din Fâşia Gaza, dar şi pentru scoaterea din zonă a cetăţenilor care vor să plece, însă situaţia este complicată. ”Nu e uşor de gestionat toată situaţia, important este să nu escaladeze”, a afirmat premierul, explicând că eforturile se fac alături de toate statele care au cetăţeni în zonă.
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă: Intră în scenă ”Putin-Pacificatorul”, ONU îi asigură scenografia prin rezoluția armistițiului umanitar!
Azi se împlinesc trei săptămâni de la atacul Hamas asupra civililor israelieni, iar scopurile reale ale asaltului și crimelor în masă, menționate din start de către cei mai experimentați, deja se pot percepe clar și de către public. Singurul element rămas nelămurit este legat de non-combatul structurilor de forță și de intelligence israeliene din dimineața zilei de 7 octombrie, în esență nu știm dacă acestea au trădat la ordinul lui Netanyahu sau au acționat manevrați extern contra premierului israelian, dar ca să pricepem și asta va mai dura. Un editorial scris de Cozmin Gușă.
Pensii speciale
Scandal pe pensiile speciale, cine poate lua bani în plus - Sfidare în an electoral: bunicii de rând, majorări cu mărunțiș
USR îi cere premierului Marcel Ciolacu să elimine prin Ordonanță de Urgență pensiile speciale pentru aleșii locali, care urmează să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2024. Întrebat dacă primarii sau șefii de consilii județene vor primi pensii speciale, ministrul Finanțelor Marcel Boloș a declarat că toate cheltuielile trebuie împărțite pentru a asigura funcționalitatea normală a instituțiilor statului. 
Caravana Romania Suverana
Caravana "România Suverană", alături de spitalul mobil AUR - Consultații gratuite pentru mii de sărmani
Proiect de excepție pentru viața românilor, marca Realitatea PLUS: Caravana România Suverană, alături de Spitalul mobil AUR a străbătut deja mai multe județe, iar mii de tineri, copii și bătrâni au beneficiat de consultații gratuite. Unde alții încearcă să blocheze cu birocrația, proiectul își propune să aducă un dram de sănătate celor în nevoie. Oameni sărmani au fost consultați de specialiști care s-au alăturat voluntar acestui demers.