Articolele din categoria ACTUAL:

AUR a pus gând rău STS-ului pentru alegerile din 2024
AUR a pus gând rău STS-ului pentru alegerile din 2024. Partidul lui Simion vrea ca instituția să nu mai monitorizeze voturile
Se fac jocuri intense pentru alegerile de anul viitor. AUR vrea ca Serviciul de Telecomunicații Speciale să nu mai monitorizeze voturile. Astfel, înregistrările audio-video și procesele verbale ar putea fi stocate doar de Autoritatea Electorală Permanentă. Specialiștii avertizează însă că STS nu va mai putea trimite probe nici anchetatorilor în caz că există acuzații de fraudă electorală. 
Horoscopul chinezesc 2024 pentru fiecare zodie în parte
Horoscopul chinezesc 2024 pentru fiecare zodie în parte. Anul Dragonului de lemn, cu energie benefică în creștere și cu noroc la cel mai înalt nivel
Anul Dragonului de Lemn se anunță unul extraordinar pentru toate semnele zodiacale. Dragonul, un simbol sacru în cultura chineză, aduce cu sine putere, înțelepciune și prosperitate. Elementul lemnului adaugă o notă de creștere și dezvoltare, având un efect pozitiv asupra vieții fiecăruia. Acest an se anunță a fi plin de oportunități, în care fiecare persoană are șansa de a-și atinge obiectivele și visurile.
Ambulanță -  imagine de arhivă
O femeie a dat foc apartamentului în care se afla împreună cu fiul ei de 8 ani! Gest incredibil, făcut în a doua zi de Crăciun
Gest șocant făcut de o femeie de 35 de ani, a doua zi de Crăciun. Aceasta a încercat să se sinucidă, dând foc apartamentului în care se afla împreună cu fiul său, în vârstă de opt ani. Din fericire, copilul a fost salvat, fiind găsit în balconul locuinţei. Mama a fost transportată la spital inconştientă, dar cu semne vitale. Poliţia a deschis o anchetă.
Ferma Dacilor - cele 4 ipoteze luate în calcul după tragedie / Foto: Inquam Photos
Ferma Dacilor - cele 4 ipoteze luate în calcul după tragedie. Cauza incendiului - pistele pe care merg anchetatorii
Apar primele ipoteze după tragedia de la Pensiunea din Tohani! Potrivit unor surse Realitatea PLUS, anchetatorii iau în calcul mai multe variante. Incendiul ar fi putut porni de la o defecțiune la sistemul de încălzire sau de la un scurt circuit la rețeaua electrică. Între timp, DNA redeschide acum dosarul clasat în primăvară și anchetează toți inspectorii care au închis ochii la nereguli. 
Incendiu Ferma Dacilor/Inquam Photos / Bogdan Buda
Tânăra care și-a pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor era o handbalistă foarte promițătoare. Părinții nu știau că aceasta se afla la pensiune
Pe lângă cei doi fotbaliști care și-au pierdut viața în incendiul izbucnit marți dimineață la pensiunea Ferma Dacilor din judeţul Prahova și o handbalistă de 20 de ani a fost victima cumplitului incident. Vestea morții fetei a căzut ca un fulger peste părinții săi, aceștia neștiind că fiica lor se afla la petrecerea organizată la complexul cuprins de flăcări. Opt persoane și-au pierdut viața în urma incendiului. 7 dintre cadavre au fost găsite, unul este în contniuare căutat.
Complexul turistic a funcționat ani la rând fără actele necesare Exclusiv
Nereguli uriașe la Ferma Dacilor. Prefect de Prahova: Nu avea autorizație de construcție. Avocatul Cuculis: E dovada că șefii ISU erau mână în mână cu cei de acolo
Iese la iveala dimensiunea de neimaginat a neregulilor legate de complexul Ferma Dacilor. În exclusivitate la Realitatea Plus, prefectul de Prahova a recunoscut că este greu de înțeles cum a fost posibil ca instituțiile de control să nu observe că lipeau autorizațiile fundamentale, de construire și de funcționare. În replică, avocatul Adrian Cuculis a afirmat că singura ipoteză plauzibilă este aceea că reprezentanți ai ISU erau mână în mână cu administratorii complexului, iar o ancheta DNA ar putea scoate la iveală legături la cel mai înalt nivel, cel puțin în județul Prahova.
artificii
Reguli stricte de utilizarea a articolelor pirotehnice. Mesajul Poliţiei Locale Bucureşti: Aveţi grijă de voi şi de cei din jur!
Cum finalul de an se apropie cu pași repezi, Poliţia Locală Bucureşti prezintă mai multe reguli pentru utilizarea materialelor pirotehnice, pornind de la faptul că trebuie evitată folosirea lor în apropierea locuinţelor, la mai puţin de 50m de case cu până la 4 niveluri şi mai puţin de 100m de cele cu peste 4 niveluri. Polițiștii atrag,  totodată, atenția asupra faptului că vânzarea acestora către persoanele sub vârsta legală de 16 ani este interzisă.