Articolele din categoria ACTUAL:

Ferma Dacilor
Ferma Dacilor. Unul dintre cele mai mari sindicate al polițiștilor din țară avea parteneriat cu complexul lui Cornel Dinicu. Reducere de 20% la masă și cazare
Sindicatul Național al Polițiștilor Prahova, SNPPC, avea un parteneriat cu Ferma Dacilor, pensiunea groazei din satul Tohani care a fost mistuită de incendiul izbucnit marți dimineață, în cea de-a doua zi de Crăciun. Mai exact, polițiștii din sindicat aveau acolo o reducere de 20% la masă și cazare. Pensiunea funcționa însă fără avizele pentru circuitul turistic și fără autorizație ISU. DNA a redeschis dosarul clasat în primăvară și-i anchetează pe inspectorii care au închis ochii în tot acest timp. Între timp, bilanțul tragediei crește, asta după ce au fost găsite, miercuri dimineață, rămășițele unei a șaptea victime între resturile carbonizate. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, vorbim despre un minor. Dacă informația va fi confirmată, atunci numărul copiilor morți în inceniul devastator ajunge la 4.  
Horia Constantinescu, șeful ANPC
Șeful ANPC, mesaj după tragedia de la ferma din Tohani. Ce spune Horia Constantinescu despre prietenia cu patronul Cornel Dinicu?
Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a revenit cu un mesaj legat de incendiul de la "Ferma Dacilor", în care cel puțin 6 oameni și-au găsit sfârșitul. Într-o postare pe Facebook, Constantinescu n-a ascuns relația de prietenie cu patronul Cornel Dinicu, dar a precizat că din acest motiv nu are de ce să se simtă vinovat sau să accepte acuzațiile care i se aduc. 
Cum să vă pregătiți casa pentru petrecerea de Revelion
Cum să vă pregătiți casa pentru petrecerea de Revelion (P)
Calendarul a început să numere zilele care ne mai despart de noul an, iar anticiparea festivităților de Revelion umple aerul. Găzduirea prietenilor și a familiei pentru o sărbătoare memorabilă necesită o pregătire atentă, mai ales când vine vorba de casa dumneavoastră. În acest ghid, vom explora cele mai bune modalități de a vă pregăti casa pentru Revelion, pentru a vă asigura că tot ce aveți nevoie este la îndemână.
Cine sunt persoanele care au murit în incendiul de la Ferma Dacilor
Cine sunt persoanele care au murit în incendiul de la Ferma Dacilor - date șocante din anchetă
Tragedia de la Ferma Dacilor lovește crunt în lumea sportului și scoate la iveală relațiile șocante pe care le are patronul cu lumea interlopă. Cele mai multe victime sunt tineri până în 22 de ani și erau sportivi cu un viitor promițător. Luca și Petru au murit arși de vii. Aceștia sunt copiii șefului gărzilor de corp ale interlopilor din Capitală, care era și finul patronului Cornel Dinicu. Printre copiii morți se află și fiul de 11 ani al proprietarului. Vedete din lumea sportului au transmis mesaje de condoleanțe și sunt în stare de șoc. În continuare, salvatorii caută alte două trupuri carbonizate, însă misiunea este extrem de dificilă din cauza intensității pe care a avut-o incendiul. Urmează detalii șocante, care vă pot afecta emoțional. 
Percheziții/ Captură video: Poliția Română
Percheziţii în Constanţa şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală şi delapidare. Prejudiciu uriaș - VIDEO
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, efectuează 8 percheziții domiciliare, în județele Constanța și Ilfov, într-un dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare în formă continuată. În cauză este vizată o societate care are ca obiect de activitate comercializarea cu amănuntul de mărfuri provenite din China în cursul acestui an. Prejudiciul estimat se ridică la peste 6,8 milioane de lei.
Sfantul Arhidiacon Stefan
Sărbătoare 27 decembrie. Un mare sfânt este pomenit astăzi în calendarul ortodox - Cruce roșie
Sfantul Stefan era iudeu de neam, din semintia lui Avraam. Marindu-se numarul crestinilor dupa intemeierea Bisericii si crescand numarul cererilor pentru diverse slujiri ale Apostolilor, au fost alesi din cadrul comunitatii, sapte barbati "plini de Duh Sfant si de intelepciune". Acestia aveau menirea sa slujeasca atat in cadrul slujbelor religioase cat si sa supravegheze buna oranduiala la mesele comune. Primul dintre acestia a fost Stefan, iar ceilalti sase sunt: Filip, Prohor, Nicanor, Timon, Parmena si Nicolae. Rolul lor in Biserica primara depasea cu mult rolul pe care il iau diaconii in zilele noastre. Ei predicau cuvantul Evangheliei, botezau si ajutau la desfasurarea cultului apartinand organelor de conducere ale Bisericii din Ierusalim.
Horoscopul zilei, miercuri, 27 decembrie
Horoscopul zilei, miercuri, 27 decembrie. Armonia dintre Soare și Jupiter aduce noroc și oportunități de creștere pe toate planurile
Miercuri, 27 decembrie 2023 este o zi benefică, deoarece aduce o aliniere armonioasă între Soare și Jupiter. Aceasta este o configurație astrală foarte favorabilă, învăluită în energia expansiunii și oportunităților. Trigonul Soare-Jupiter ne încurajează să creștem, să ne dezvoltăm și să ne bucurăm de toate oportunitățile pe care le avem în viață.
Cei cu frică de boală mor mai devreme decât cei mai puțin îngrijorați
Cei cu frică de boală mor mai repede decât cei mai puțin îngrijorați. Studiul care arată cum își scurtează ipohondrii durata vieții
Un studiu recent realizat în Suedia a ajuns la o concluzie surprinzătoare: ipohondrii, acei indivizi care sunt obsedați de sănătatea lor și care trăiesc într-o perpetuă anxietate legată de boli și afecțiuni, au o durată de viață mai scurtă în comparație cu persoanele care nu acordă aceeași atenție obsesivă problemelor de sănătate.
Aeroportul Gatwick, Londra. Foto: Profimedia
Topul celor mai stresante aeroporturi din lume, pe care suntem sfătuiți să le evităm
În călătoriile noastre, aeroporturile sunt adesea puncte de tranzit inevitabile. Cu toate acestea, există o serie de aeroporturi care ne pot pune la încercare nivelul de stres și răbdare. De la aglomerație și întârzieri la controale de securitate frustrante și procese de îmbarcare confuze, aceste destinații aeroportuare au devenit rapid notorii pentru nivelul lor extrem de ridicat de stres produs călătorilor.
Pensiunea Ferma Dacilor nu avea nici autorizație de construcție! Controale masive după incendiul în care au ars 6 oameni
Pensiunea Ferma Dacilor nu avea nici autorizație de construcție! Controale masive după incendiul în care au ars 6 oameni
Pensiunea „Ferma Dacilor” din Tohani, Prahova, care a ars, marţi, funcţiona fără autorizaţie de construire, iar cei care o ridicaseră obţinuseră, la finalul anului 2020, un certificat de edificare. Prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Nanu, anunţă că la nivelul judeţului vor începe controale cu privire la existenţa autorizaţiilor de construire, de funcţionare şi a avizelor de securitate la incendiu pentru unităţile de cazare.
UE a stabilit care trebuie să fie durata de viață a unui vehicul
Vehicule cu termen de expirare: UE a stabilit care trebuie să fie durata de viață a unui vehicul, iar normele sunt draconice
Uniunea Europeană a făcut un pas important în direcția protejării mediului și a reducerii poluării în sectorul auto prin stabilirea unei durate de viață minime pentru vehicule conform noilor norme de poluare Euro 7. Aceste norme reprezintă un punct de referință crucial în industria auto și vor avea un impact semnificativ asupra producătorilor, șoferilor și proprietarilor de mașini.
La Ferma Dacilor se organizau tabere de masculinitate! Cum erau atrași mii de oameni la pensiunea fără autorizații
La Ferma Dacilor se organizau tabere de masculinitate! Cum erau atrași mii de oameni la pensiunea fără autorizații
Deși pensiunea nu avea autorizații, patronul punea zilnic în pericol viețile a mii de oameni. Pe lângă turiștii și familiile care veneau să se relaxeze, la Ferma Dacilor se organizau chiar și tabere de masculinitate! Zeci de bărbați veneau să se antreneze la pensiunea din localitatea prahoveană Tohani pentru a deveni masculi alfa. Iar evenimentele nu se opreau aici. Inclusiv bucătari celebri promovau complexul și susțineau concursuri de gătit acolo.