Articolele din categoria ACTUAL:

Comisarii ANPC au închis pentru cinci luni un hotel din Otopeni! Au fost găsiţi şoareci morţi la subsol
Comisarii ANPC au închis pentru cinci luni un hotel din Otopeni! Au fost găsiţi şoareci morţi la subsol
Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au închis pentru cinci luni Nord Airport Hotel din Otopeni, iar reprezentanţii unităţii au primit o amendă de 50.000 de lei. Echipele de control au găsit mai multe nereguli, printre care şoareci morţi la subsol, saltele murdare, mizerie la echipamentele de joacă de pe terase, nu erau întocmite fişe de cazare pentru turişti, lipseau tarifele practicate pentru fiecare cameră, iar hotelul nu are autorizaţii.
Ce se întâmplă cu corpul tău atunci când mănânci aceleași alimente în fiecare zi
Ce se întâmplă cu corpul tău atunci când mănânci aceleași alimente în fiecare zi
Mâncarea are o mulțime de beneficii pentru oameni. Îi ajută să treacă peste stări de tristețe, le dă un sentiment de confort, are un gust delicios, asigură buna funcționare a organismului. Cu toate acestea, din cauza faptului că există atât de multe controverse în jurul ei, poate fi dificil să-ți dai seama ce să mănânci și cât de bune sunt alegerile alimentare pe care le faci. Află ce se întâmplă cu corpul tău atunci când mănânci aceleași alimente în fiecare zi.
Planșeul de la Piața Unirii intră în proces de consolidare
Prefectul Capitalei a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență. Pericol major în Piața Unirii - VIDEO
Prefectul Municipiului București, Mugur-Mihai Toader, a convocat Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii din Capitală. Decizia a fost luată după vizita de urgență făcută alături de primarul sectorului 4, Daniel Băluță, în zona unde urmează să înceapă lucrările de refacere a planșeului vechi de aproape un secol.
Premierul a vizitat fabrica de anvelope de la Oradea
Ciolacu: Anul viitor vom putea cumpăra anvelope produse în România. E un exemplu al unei reuşite care reuneşte un investitor de calibru internaţional, autorităţi locale şi Guvern
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, după o vizită la fabrica Nokian Tyres din Oradea, că anul viitor vor putea fi cumpărate anvelope produse în România. ”Este un exemplu al unei reuşite care reuneşte un investitor de calibru internaţional, autorităţi locale şi Guvernul României care a susţinut puternic o asemenea investiţie”, a subliniat șeful Guvernului.
PSD nu a luat încă o decizie privind susținerea legii pentru Iohannis (Inquam)
Candidatura lui Iohannis la Senat îl distruge pe ostașul-candidat Ciucă, dar bagă-n cofă și PSD-ul lui Ciolacu. Dar dacă nu se va obține majoritatea absolută pentru votarea legii în Parlament?! - Cozmin GUȘĂ
Candidatura lui Iohannis la Senat îl distruge pe ostașul-candidat Ciucă, dar bagă-n cofă și PSD-ul lui Ciolacu, susține analistul politic Cozmin Gușă. Într-un editorial pentru Solid News, Gușă se întreabă ce va întâmpla dacă nu se va obține majoritatea absolută pentru votarea legii în Parlament?!