Articolele din categoria ACTUAL:

Vatmanul care a omorât un șofer, în București, POZITIV la Drugtest: ce substanță a fost depistată de polițiști
Vatmanul care a omorât un șofer, în București, POZITIV la Drugtest: ar fi consumat amfetamină
Vatmanul care a omorât un șofer, pe Șoseaua Progresului, din Capitală, era drogat, potrivit autoritătilor. Acesta a ieșit pozitiv la amfetamină. Tânărul de 30 de ani s-a apărat, însă, și a declarat că urmează un tratament medical. De altfel, le-a și arătat polițiștilor o rețetă pentru răceală. Drept urmare, acesta a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice care să clarifice situația.  
Ministerul Sănătăţii, despre focarul din Mehedinţi: 90 de persoane au ajuns la spitale cu greţuri, vărsături şi astenie
Ministerul Sănătăţii, despre focarul din Mehedinţi: 90 de persoane au ajuns la spitale cu greţuri, vărsături şi astenie
Ministerul Sănătății informează că, în ultimele zile, un număr semnificativ de cazuri de toxiinfecție alimentară a fost înregistrat în județul Mehedinți. Până în prezent, 79 de persoane, majoritatea elevi, s-au prezentat la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, acuzând simptome precum grețuri, vărsături și astenie. Alte 4 persoane au fost internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova, iar 7 pacienți au fost evaluați la Spitalul Municipal Băilești.
Foto arhivă
Nicolae Ciucă, la Realitatea PLUS: „Dacă Rusia ajunge la gurile Dunării, vă asigur că vom aloca cel puțin 4-5% din PIB pentru apărare” - LIVE TEXT
Președintele Senatului României și unul dintre principalii candidați la alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă a fost invitat, joi seara, la emisiunea Culisele Statului Paralel, moderată de Anca Alexandrescu. Discuția a acoperit subiecte de interes național, dar și aspecte personale legate de cariera sa politică și viziunea pentru viitorul României.
Nicolae Ciucă, apel către autorități pentru prevenirea inundațiilor pe Dunăre
Nicolae Ciucă, apel către autorități pentru prevenirea inundațiilor pe Dunăre: „E obligatoriu să garantăm siguranța oamenilor și să limităm pagubele materiale!”
Premierul Nicolae Ciucă a lansat un apel către autoritățile centrale și locale din județele riverane Dunării, solicitând pregătiri urgente în vederea viiturii așteptate pe fluviu. Estimările experților indică deja perioada și debitul acestei viituri, după ce Dunărea a depășit cotele de inundație la Budapesta.