Articolele din categoria ACTUAL:

Ferma Dacilor/ Inquam Photos / Bogdan Buda
Ferma Dacilor. Parchetul a cerut un raport de la compania Electrica! Patronul pensiunii s-a plâns în repetate rânduri că există probleme cu tensiunea
Mai multe anchete au loc în paralel pentru a stabili cauzele producerii incendiului de la Ferma Dacilor - pensiune din Prahova deținută de Cornel Dinicu - în urma căruia 8 persoane și-au pierdut viața. Surse judiciare, citate de Realitatea PLUS, susțin că Parchetul a cerut raport de la compania Electrica. Solicitarea vine în condițiile în care Dinicu s-ar fi plâns în repetate rânduri că în cadrul pensiunii a observat că există probleme cu tensiunea.
Turiștii sunt sfătuiți să verifice și existența mijloacelor de intervenție
Vezi dacă unitatea turistică unde își faci rezervare are autorizație de securitate la INCENDIU. Listele pentru Prahova, Brașov și Buzău
Tragedia de complexul Ferma Dacilor, unde 8 oameni și-au găsit sfârșitul într-un incendiu devastator, a scos la iveală lanțul de ambiguități legislative și de reglementare din cauza cărora astfel de unități pot funcționa fără avizele necesare. Cu toate acestea, este relativ simplu să verificați dacă unitatea turistică unde vreți să vă cazați este sigură din punct de vedere al securității la incendiu.
Morgă/ Arhivă foto Inquam Potos/ Octav Ganea
Anchetă uriașă la Spitalul Judeţean din Deva. O femeie susţine că a fost dusă în mod eronat la morgă: "O zi şi o noapte m-au ţinut acolo..."
O anchetă a fost deschisă la Spitalul Judeţean din Deva, după ce în spaţiul public au apărut imagini cutremurătoare cu o femeie care spune că în anul 2022 a fost dusă în mod eronat la morga spitalului şi că urma chiar să i se facă autopsia de vie. "O zi şi o noapte m-au ţinut acolo, cu morţii peste mine", a mărturisit femeia. 
Incident grav la Spitalul de Psihiatrie Murgeni/ Arhivă foto
Pacienții de la spitalul din Murgeni au primit din nou mâncare de pomană, dar după noi reguli. 3 bolnavi au murit, în noiembrie, din cauza alimentelor contaminate
La o lună de la tragedia din Spitalul de Psihiatrie Murgeni, unde 3 pacienți au murit, iar alți 29 au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară, pacienții au primit din nou mâncare de pomană. De data aceasta, însă, după noi reguli. Donatorii și parohii din zonă care au dorit să fie alături de pacienți de Crăciun au trimis doar ingrediente, iar mâncarea a fost pregătită în bucătăria spitalului. 
Copil aproape orbit din cauza unei petarde
Copil aproape orbit din cauza unei petarde. Medicii, îngroziți: "A ajuns la spital cu ochiul scos. Altul a pus o petardă într-o sticlă care a explodat"
Un copil în vârstă de 13 ani, din Vaslui, a fost lăsat aproape orb din cauza unei petarde. Băiatul a ajuns la Clinica de Oftalmologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, în prima zi de Crăciun, cu ochiul stâng scos după ce prietenii săi au pus o petardă într-o sticlă care a explodat și l-a rănit grav.