Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscopul zilei, 29 decembrie 2023
Horoscopul zilei, 29 decembrie 2023. Bătăliile dintre Marte și Neptun ne provoacă să ne înarmăm pentru a rezista oricăror impulsuri nerealiste
 În ziua de joi, 28 decembrie 2023, horoscopul aduce o atmosferă tensionată și provocatoare pentru toate semnele zodiacale. Aspectul pătratului tensionat între Marte și Neptun aduce cu sine un cocktail de energie neclară, iluzii și provocări. Acest aspect astrologic îi încurajează pe oameni să fie atenți la nevoile lor interioare și la intuiția lor, dar și să evite să se lase conduși de iluzii și impulsuri nerealiste. Este o zi în care fiecare zodie va fi pusă la încercare și va trebui să găsească un echilibru între ambițiile și visele lor, fără a se lăsa copleșiți de confuzie sau neclarități.
Ultima Lună plină din an. Cum schimbă perspectivele pentru zodii în 2024
Ultima Lună plină din an. Cum schimbă perspectivele pentru zodii în 2024
Lunile pline sunt un tip de lunație care este orientată spre acțiune și încurajează eliberarea. S-ar putea să le consideri o perioadă de activitate intensă, când tensiunile sunt mari și sentimentele diferă. Ziua de 27 decembrie 2023 va avea o Lună plină rece în sensibilul Rac, care poate provoca tulburări emoționale și un sentiment de déjà vu. În timpul acestei lunații, ar trebui să te concentrezi pe dezvoltarea intuiției și conectarea cu supranaturalul, deoarece semnul apei ne guvernează sentimentele, dorințele și spiritualitatea.
Ferma Dacilor nu avea autorizație de construire, nici aviz ISU, dar primise licența turistică. Foto: Inquam
Ferma Dacilor nu avea autorizație de construire, nici aviz ISU, dar primise licența turistică. Ce spune Ministerul Turismului despre această situație
Situația Fermei Dacilor a stârnit o serie de controverse în rândul opiniei publice. Cu toate că ferma nu avea nicio autorizație de construire și nici aviz de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), aceasta a primit surprinzător o licență turistică din partea ministerului de resort. În fața acestor controverse, MInisterul Turismului a trimis un comunicat oficial prin care își explică decizia.
Geamănul care a supraviețuit infernului de la Ferma Dacilor, mesaj de pe patul de spital. Foto: Facebook
Geamănul care a supraviețuit infernului de la Ferma Dacilor, mesaj de pe patul de spital: „Ți-am zis să vii după mine, nu înțeleg de ce te-ai oprit”
Doi frați, Petru Ene, în vârstă de 12 ani și Luca Ene, în vârstă de 16 ani, și-au pierdut viața în incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Cu toate acestea, în mijlocul dezastrului, un miracol a avut loc. Matei Ene, geamănul lui Luca, a fost învăluit de flăcări, dar a fost salvat în ultima clipă de tatăl lor. Acesta a transmis de pe patul de spital un mesaj sfâșietor cu privire la tragedia prin care a trecut.
 Țara noastră, în vârful listei investițiilor chineze. Foto: Profimedia
De la "Made in China" la "Made in Romania". Țara noastră, în vârful listei investițiilor chineze. Economiști: Companiile din China vor să profite de țările vulnerabile
Investițiile companiilor chinezești în România au luat o amploare puternică, în special în domenii de mare importanță, cum ar fi producția de componente electronice sau sectorul auto. Acestea își propun să își relocheze producția mai aproape de consumatorii europeni, în ciuda eforturilor Uniunii Europene de a reduce dependența de furnizorii din Asia de Est. 
Succes remarcabil al programului "InvestAlim"
Succes remarcabil al programului "InvestAlim". Bugetul pentru prima sesiune, în valoare de un miliard de euro, a fost deja epuizat
 Programul "InvestAlim" a înregistrat un succes remarcabil, depășind așteptările inițiale. Bugetul alocat primei sesiuni, în valoare de un miliard de euro, a fost epuizat într-un timp record, semn că acest program a captat atenția și interesul procesatorilor români. Aceștia au apreciat oportunitatea oferită de program și au depus nu mai puțin de 49 de proiecte.