Articolele din categoria ACTUAL:

Guvernul se reunește în ședință: proiecte importante pentru elevi și Sănătate, pe ordinea de zi
Guvernul se reunește în ședință: proiecte importante pentru elevi și Sănătate, pe ordinea de zi
Guvernul se reuneşte joi în şedinţă, iar pe ordinea de zi se află analizele memorandumurilor cu privire la organizarea concursurilor în vederea ocupării posturilor vacante din cadrul unităţilor subordonate Ministerului Sănătăţii şi pentru aprobarea sesiunii de organizare de concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante din sectorul sănătate şi asistenţă socială din cadrul instituţiilor publice locale care au depus cereri eligibile neaprobate în anul 2023.
Andre Bîrlădeanu
Andre Bîrlădeanu, fotomodelul violator, reacție halucinantă după acuzațiile de agresiune. Abuzurile aveau loc la doi pași de Poliția Capitalei
Apar detalii noi în cazul controversatului fotomodel care și-a violat iubita în apartamentul său, aflat la doi pași de Poliția Capitalei. Din închisoare, bărbatul a venit cu prima reacție și este una halucinantă. El încearcă să justifice violul și spune că i-a permis victimei accesul la o viață de lux. Fotomodelul este certat cu legea de ani buni. Alte patru femei i-ar fi căzut pradă de-a lungul timpului, inclusiv fosta lui soție. Agresiunile au avut loc atât la noi în țară, cât și peste ocean. 
Gașca lui Grindeanu, licitație cu dedicație - TUN de 28 de milioane de euro, DEJUCAT!
Gașca lui Grindeanu, licitație cu dedicație - TUN de 28 de milioane de euro, DEJUCAT!
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a dat o decizie bombă privind tunul de 28 de milioane de euro de la Aeroportul București. CNSC a decis să se reia licitația pentru modernizarea terminalelor sosiri și plecări de la Aeroportul Otopeni. Iar asta a stricat aranjamentul dirijat de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Bogdan Mîndrescu. El urmărea ca licitația să fie adjudecată de o firmă agreată de el și apropiați.