Articolele din categoria ACTUAL:

Salvatori/Arhivă foto
Bebelușul de 4 luni aruncat de propria mamă de la etaj a murit la spital. Femeia era medic rezident. Halucinant ce povestesc vecinii despre tatăl copilului
Bebelușul de numai 4 luni, care a fost aruncat de mamă de la etaj pentru a fi salvat de incendiu, a murit, joi dimineață, la spital. Micuțul fusese învelit într-o pătură și într-o plapumă de mama sa, medic rezident la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași, femeia gândind că astfel va fi atenuat șocul după ce micuțul a fost aruncat de la etajul 3. Apoi a sărit și ea. Totul, pentru a scăpa de flăcările ce le-a curprins apartamentul. Femeia de 30 de ani riscă acum ani grei de închisoare.
Ambulanță -  imagine de arhivă
Un elev de 14 ani a murit după ce a căzut de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba Iulia. Poliția și școala au început două anchete, în paralel
Incident șocant, joi dimineață, la Alba Iulia. Un elev în vârstă de 14 ani a murit după ce a căzut de la etajul 4 al Licului Militar din municipiu. Pentru moment, nu se cunosc informații legate de cauzele producerii acestui accident. Urmează ca poliția să stabilească asta în urma unei anchete. Unitatea școlară a demarat, la rândul său, propriile sale investigații. 
Cuviosul Teodosie cel Mare, incepatorul vietii de obste
SĂRBĂTOARE 11 ianuarie: Ce sfânt este pomenit astăzi în calendarul ortodox. Cruce neagră
Sfantul Cuvios Teodosie cel Mare a trait in perioada secolelor V-VI. S-a nascut in satul Mogarisos din tinutul Capadociei, in estul Turciei de astazi. Tatal sau se numea Proeresie si mama sa Evloghia, si erau amandoi credinciosi si cucernici. Intra de tanar in monahism, la o manastire din Ierusalim. Dupa ce petrece alaturi de pustnicul Longhin, se retrage intr-o pestera din apropierea Bethleemului, unde timp de 50 de ani s-a hranit doar cu ierburi salbatice si legume. Datorita vietii sale, aduna in jurul sau multi ucenici. Va ridica o manastire langa pestera in care vietuia, unde va pune bazele vietii monahale de obste. De aici si supranumele de "incepator al vietii de obste" - "chinoviarhul". Numarul persoanelor prezente in lavra Sfantului Teodosie ajunsese la 700, iar slujbele se savarseau in mai multe limbi (greaca, georgiana, armeana).
Guvernul se reunește în ședință: proiecte importante pentru elevi și Sănătate, pe ordinea de zi
Guvernul se reunește în ședință: proiecte importante pentru elevi și Sănătate, pe ordinea de zi
Guvernul se reuneşte joi în şedinţă, iar pe ordinea de zi se află analizele memorandumurilor cu privire la organizarea concursurilor în vederea ocupării posturilor vacante din cadrul unităţilor subordonate Ministerului Sănătăţii şi pentru aprobarea sesiunii de organizare de concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante din sectorul sănătate şi asistenţă socială din cadrul instituţiilor publice locale care au depus cereri eligibile neaprobate în anul 2023.
Andre Bîrlădeanu
Andre Bîrlădeanu, fotomodelul violator, reacție halucinantă după acuzațiile de agresiune. Abuzurile aveau loc la doi pași de Poliția Capitalei
Apar detalii noi în cazul controversatului fotomodel care și-a violat iubita în apartamentul său, aflat la doi pași de Poliția Capitalei. Din închisoare, bărbatul a venit cu prima reacție și este una halucinantă. El încearcă să justifice violul și spune că i-a permis victimei accesul la o viață de lux. Fotomodelul este certat cu legea de ani buni. Alte patru femei i-ar fi căzut pradă de-a lungul timpului, inclusiv fosta lui soție. Agresiunile au avut loc atât la noi în țară, cât și peste ocean. 
Gașca lui Grindeanu, licitație cu dedicație - TUN de 28 de milioane de euro, DEJUCAT!
Gașca lui Grindeanu, licitație cu dedicație - TUN de 28 de milioane de euro, DEJUCAT!
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a dat o decizie bombă privind tunul de 28 de milioane de euro de la Aeroportul București. CNSC a decis să se reia licitația pentru modernizarea terminalelor sosiri și plecări de la Aeroportul Otopeni. Iar asta a stricat aranjamentul dirijat de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Bogdan Mîndrescu. El urmărea ca licitația să fie adjudecată de o firmă agreată de el și apropiați.