Articolele din categoria ACTUAL:

Activista Angi Șerban/ Foto: Facebook
Protestul fermierilor și al transportatorilor. Mai multe ONG-uri acuză Poliția de abuz, după ce activista Angi Șerban a fost ridicată și audiată
Mai multe ONG-uri reclamă un abuz al Poliţiei la adresa protestatarei Angi Şerban. Activista a fost dusă la secția de Poliție pentru o postare pe Facebook despre protestele fermierilor și transportatorilor, unde ar fi fost percheziționată. Șerban a fost ridicată de polițiști de la o altă adresă față de cea pe care o are declarată ca domiciliu. 
Incendiu in zona Victoriei
Incendiu în zona Victoriei din București. O femeie a murit pe loc. Pompierii, șocați de descoperirea bizară din apartamentul victimei
În noaptea trecută, un tragic incident a avut loc în sectorul 1 al Capitalei, când un incendiu devastator a izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc apropiat de Piața Victoriei. La ora 2 dimineața, serviciul de urgență 112 a primit un apel de ajutor, iar echipele de intervenție au reacționat prompt. Cu toate acestea, ceea ce au găsit în mijlocul flăcărilor violente a fost înspăimântător - o femeie de 70 de ani, inconștientă.
Linie de cale ferată/ Arhivă foto
Un tren încărcat cu cereale a deraiat în apropiere de Craiova. Circulația pe ruta Craiova-București, afectată: sunt întârzieri și de peste trei ore VIDEO
Noi probleme pe calea ferată. Nouă vagoane ale unui tren de marfă s-au răsturnat și alte două au deraiat, la intrarea în gara Leu, respectiv la 25 km de Craiova. La ora transmiterii acestei știri, circulația este restricționată, iar trenurile circulă pe o rută ocolitoare. Din informațiile existente, sunt întârzieri și de peste trei ore ale trenurilor de pasageri Craiova-București.
Protestul fermierilor și al transportatorilor continuă și astăzi / Foto: Inquam Photos
Protestul fermierilor și al transportatorilor continuă și astăzi: revolta a cuprins toată țara. Sorin Grindeanu ține cu dinții de scaun - VIDEO
Protestele fermierilor și transportatorilor continuă: este a șaptea zi în care oamenii își strigă nemulțumirile în stradă. Transportatorii și fermierii au luat cu asalt Vama Siret și Portul Constanța, acolo unde și la această oră sunt blocaje masive. La doi pași de Capitală, în Afumați, dar și în marile orașe, mii de oameni au protestat. Între timp, ministrul Transporturilor nu pare în stare să le rezolve problemele și nici nu are de gând să-și dea demisia. 
Mihaela Bilic. Foto: Facebook
Alimentele anti-foame, care ajută și la slăbit, dezvăluite de Mihaela Bilic. Nutriționista aruncă în aer miturile: „Carnea nu îngrașă”
Renumita nutriționistă Mihaela Bilic a dezvăluit în mediul online un secret despre alimentele anti-foame, care nu doar ne ajută să scăpăm de acea senzație sâcâitoare, dar pot fi și utile în procesul de slăbire. Această problemă de alimentație, întâlnită frecvent în rândul multora dintre noi, îi pune pe mulți în dificultate, chiar și atunci când respectăm strict mesele zilnice.
Studiul surprinzător care recomandă să nu-ţi mai faci patul dimineaţa
Studiul surprinzător care recomandă să nu-ţi mai faci patul dimineaţa. De ce trebuie să renunți la acest obicei
Un nou studiu sugerează că ar trebui să renunțăm la obiceiul de a ne face patul dimineața. Această recomandare aparent contraintuitivă a stârnit curiozitatea multora și a pus sub semnul întrebării practica zilnică a milioanelor de oameni din întreaga lume. Cu toate că sună paradoxal, cercetătorii din domeniul somnului și al productivității au descoperit motive surprinzătoare pentru care nu ar trebui să ne mai ocupăm de aranjarea patului la prima oră a dimineții. 
Un șofer a țepuit un service auto prin metoda „merg să fac proba”, dar a fost declarat nevinovat. Foto: Profimedia
Un șofer a țepuit un service auto prin metoda „merg să fac proba”, dar a fost declarat nevinovat. Explicațiile Judecătoriei Rădăuți
 Judecătoria Rădăuți a decis să-i declare nevinovați pe un bărbat și o femeie, ce fuseseră trimiși în judecată pentru acuzații de înșelăciune. Potrivit anchetei, cei doi indivizi au adus un automobil Audi A6 într-un service auto pentru a beneficia de reparatii. Totuși, în momentul încheierii lucrărilor, cei doi au spus personalului service-ului că iau mașina pentru a-i face proba și s-au făcut nevăzuți.