Articolele din categoria ACTUAL:

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu, despre comasarea alegerilor: M-aș bucura ca în luna februarie să găsim o soluție înțeleaptă în coaliție
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat marţi, despre comasarea alegerilor, că s-ar bucura ca în luna februarie coaliţia să găseacă o soluţie înţeleaptă, ea precizând că în acest an vorbim de 3,8 miliarde de lei care se cheltuiesc cu desfăşurarea în bune condiţii a celor patru runde de alegeri. Gorghiu a mai spus că, prin această decizie, vor elimina toate aceste probleme care pot fi create în an electoral, an electoral care presupune întotdeauna un anumit nivel de agitaţie social, greve, proteste, dar şi costuri destul de mari.
Avalansa intr-o statiune din China
O mie de turiști au rămas blocați într-o stațiune montană în care ninge fără oprire de 10 zile. Stratul de zăpadă a ajuns la 7 metri
Aproximativ 1.000 de turişti au rămas blocaţi într-un sat de vacanţă izolat după ce regiunea Xinjiang, din nord-vestul Chinei, a fost afectată puternic de avalanşe, zăpada având deja câţiva metri înălţime, iar vremea capricioasă împiedicând evacuarea. În unele zone ninge neîntrerupt de zece zile, a relatat marţi televiziunea de stat, scrie Reuters.
Negocieri la Ministerul Transporturilor. Grindeanu discută DOAR cu transportatorii agreați/ Inquam Photos / Octav Ganea
Negocieri la Ministerul Transporturilor. Grindeanu discută DOAR cu transportatorii agreați: cui îi ține partea ministrul
Ministrul Sorin Grindeanu negociază doar cu asociațiile care nu se ridică împotriva sa. În prima zi a protestului declanșat de transportatori, ministrul a convocat doar trei asociații din domeniu, și le-a catalogat ca fiind singurele relevante. Mai mult, el declara cu nonșalanță că nu a fost anunțat de mișcările de stradă, iar transportatori nu au semnalat nicio problemă. Una dintre asociații este condusă de Vasile Ștefănescu, cel care și-a promovat familia în posturi cheie în instituțiile care reglementează transporturile de marfă. Jurnaliștii Realitatea Plus au încercat să obțină un punct de vedere de la Vasile Ștefănescu, dar fără succes. 
Ferma Dacilor, după incendiul din 26 decembrie/ Inquam Photos/Bogdan Buda
Controale la sânge la hotelurile și pensiunile din Prahova, după incendiul de la Ferma Dacilor. S-au dat amenzi în valoare de peste 400.000 de lei
Incendiul de la Ferma Dacilor, soldat cu moartea a opt persoane, i-a scos pe inspectorii din cadrul ISU Prahova în teren. Au fost, astfel, efectuate ontroale la pensiunile și hotelurile din județ, controale ce vin în contextul unui scandal uriaș legat de dubla măsură aplicată de foștii șefi ai instituției în timpul verificărilor unităților de cazare favorizate.
Foto/Arhivă
Nuntă cu bucluc, pentru o petrecăreață din Buzău. A vrut să plece acasă cu taxiul, dar a luat duba lăutarilor. A lovit mașina și s-a dus la hotel să...doarmă!
O femeie care a petrecut toată noaptea la o nuntă, a vrut să plece dimineața acasă cu un taxi. Însă nu a găsit, așa că a luat duba formației care a cântat la petrecere, deși era sub influența alcoolului. A lovit mașina pe drum, dar a reușit să ajungă, într-un târziu la hotel. A lăsat mașina avariată în parcare și s-a dus să se...culce!