Articolele din categoria ACTUAL:

Documentul obligatoriu care va afecta toți proprietarii de mașini
Documentul obligatoriu care va afecta proprietarii de mașini din decembrie 2024. Birocrație în plus de la RAR
Începând cu data de 1 decembrie a acestui an, conform unei noi reglementări, șoferii din România vor fi obligați să solicite și să obțină un nou document de la Registrul Auto Român în cazul în care intenționează să își vândă autovehiculul. Acest document, cunoscut sub denumirea de RAR Auto Pass, reprezintă o nouă cerință în procesul de vânzare a mașinilor și este necesar pentru a asigura legalitatea și conformitatea în tranzacțiile auto. 
A fost deschis primul automat de cartofi din România. Foto: Transilvania Business
A fost deschis primul automat de cartofi din România. Unde se află și cum funcționează
Un fermier din Şinteu, judeţul Bihor, a făcut un pas inovator în industria agricolă românească deschizând primul automat de cartofi din ţară. Acest concept inedit aduce un suflu nou în vânzarea produselor agricole direct către consumatori, eliminând intermediarii și oferind cartofi proaspeți și de calitate, direct de la sursă. Cu această inițiativă, fermierul își propune să faciliteze accesul oamenilor la legume proaspete și să pună în valoare munca și produsele locale.
Marcel Ciolacu, intalnire cu mediul de afaceri
Premierul Marcel Ciolacu: Guvernul susține industria românească atât prin direcționarea de fonduri publice, cât și prin soluții legislative
Stabilitatea politică, economică, legislativă, dialogul deschis și constant între Guvern și mediul de afaceri sunt în măsură să crească încrederea investitorilor în economia românească, a subliniat premierul Marcel Ciolacu la întâlnirea cu reprezentanții Confederației Patronale Concordia, care a avut loc astăzi, la Palatul Victoria.