Articolele din categoria ACTUAL:

Rareș Hopincă, prefectul Capitalei
Prefectul Capitalei reacționează după incidentul de la Colegiul Dimitrie Leonida. Se solicită o anchetă administrativă
Prefectul Capitalei, Rareş Hopincă, solicită Primăriei Sectorului 2 o anchetă administrativă după incidentului de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, în urma căruia 25 de elevi au fost transportați la spital după ce un coleg a dat cu spray lacrimogen în holul școlii. Hopincă a precizat că acest incident trebuie tratat "cu responsabilitate şi fermitate", iar cei vinovaţi, traşi la răspundere.
Președintele CCIR și președintele Federației Camerelor de Comerț și Industrie a EAU 
Întâlnire oficială între președintele CCIR și președintele Federației Camerelor de Comerț și Industrie a EAU
Abu Dhabi, 13 februarie 2024: Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl Mihai Daraban, și secretarul general al organizației, dl Ovidiu Silaghi, au participat, în data de 13 februarie a.c., la o întâlnire oficială cu președintele Federației Camerelor de Comerț și Industrie a Emiratelor Arabe Unite, dl Abdullah Mohamed Al Mazrui, pe agenda de lucru regăsindu-se subiecte de interes comun pentru dinamizarea relațiilor dintre mediile de afaceri ale celor două țări.
Angajați ai Vămii Nădlac, verificați de DGA Arad pentru fapte de corupție. Mai multe persoane, duse la audieri
Angajați ai Vămii Nădlac, verificați de DGA Arad pentru fapte de corupție. Mai multe persoane, duse la audieri
DGA Arad a declanşat, marţi, verificarea activităţii mai multor angajaţi ai Agenţiei de Control şi Încasare Nădlac 2, suspectaţi de săvârşirea unor fapte de corupţie. Acţiunea vine ca urmare a unor sesizări ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Potrivit DGA Arad, activitățile procedurale se desfășoară într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată de către 47 de funcționari publici din cadrul companiei care funcționează sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și care are ca misiune implementarea programelor de dezvoltare a rețelei de drumuri publice.
Percheziții de amploare în București și 3 județe, într-un mega dosar de mită și trafic de influență
Percheziții de amploare în București și 3 județe, într-un mega dosar de mită și trafic de influență. Procurorii DNA descind și la Direcția Regională Vamală București
Marți dimineață au loc percheziții la nu mai puțin de 20 de adrese din București și din țară, într-un mega dosar de mită. Este vorba despre mai multe sedii de firme din trei județe, inclusiv din Capitală. Procurorii descind și la Direcția Regională Vamală București. Potrivit primelor date, șpaga la vamă ajungea și la 12.000 de euro.