Articolele din categoria ACTUAL:

Ambulanță -  imagine de arhivă
Un bărbat i-a dat foc fostei concubine, apoi s-a autoincendiat. Mama femeii, rănită în timp ce încerca să stingă focul: incident șocant pe o stradă din Sectorul 5
Trei persoane au ajuns la spital după ce un bărbat a dat foc unei femei, apoi s-a autoincendiat. Cumplita scenă s-a petrecut, miercuri, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Din primele date, femeia incendiată este fosta concubină a bărbatului. Mama femeii s-a ales și ea cu răni după ce a intervenit, încercând să stingă focul. Poliția anchetează cazul.
Preot paroh din Satu Mare, arestat după ce ar fi agresat sexual doi minori
Preot paroh din Satu Mare, arestat după ce ar fi agresat sexual doi minori
Preotul paroh al Parohiei ortodoxe “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Satu Mare, Augustin Dorel Silaghi (60 de ani), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de agresiune sexuală săvârșită asupra a doi minori. Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă, că Preasfinţitul Iustin a dispus oprirea totală de la săvârşirea oricăror lucrări sfinte a preotului arestat.
Instructor de înot de la Dinamo, acuzat că a violat o fetiță de 7 ani! Reacția clubului sportiv: ce măsuri s-au luat
Instructor de înot de la Dinamo, arestat pentru 30 de zile după ce ar fi violat o fetiță de 7 ani! Reacția clubului sportiv
Incident șocant în Capitală! Un instructor de înot din cadrul Clubului Sportiv Dinamo este acuzat că a violat o fetiță de 7 ani. Incidentul s-ar fi petrecut chiar în incinta bazinului din cadrul unui club de înot din Sectorul 2. Conform primelor informații, bărbatul în vârstă de 20 de ani a fost reținut de poliție, fiind ulterior arestat pentru 30 de zile. Clubul Sportiv a reacționat și el pe marginea acestui subiect.
Testele ADN au confirmat că rămășițele umane găsite într-o fermă părăsită din Italia aparțin Andreei Rabciuc/ Captură video
Testele ADN au confirmat că rămășițele umane găsite într-o fermă părăsită din Italia aparțin Andreei Rabciuc. Sportiva româncă a fost dată dispărută în urmă cu 2 ani
 Rămășițele umane găsite luna trecută într-o cabană din provincia italiană Ancona aparțin Andreei Rabciuc, sportiva româncă dată dispărută în urmă cu doi ani. Testele ADN au confirmat identitatea tinerei. Investigatorii trebuie să afle acum dacă fosta campioană la tir s-a sinucis, așa cum indică un mesaj de adio găsit în aceeași locație, sau dacă a fost vorba despre o crima. 
Diplomele de asistent medical obținute înainte de aderarea la UE vor fi recunoscute automat în statele membre
Victorie pentru România: Diplomele de asistent medical obținute înainte de aderare, recunoscute automat în UE
Statele membre ale Uniunii Europene vor recunoaște automat diplomele românești de asistent medical generalist obținute înainte de aderarea României la UE, pentru cei care au parcurs programul de reevaluare organizat în scopul îndeplinirii cerințelor minime de formare stabilite de Comisia Europeană. Informația a fost transmisă miercuri de către Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educației.
O victorie în fața unor infractori care au încercat să intimideze presa
O victorie în fața unor infractori care au încercat să intimideze presa! Liviu Alexa, răzbunat de justiție
Tudor Cîrje și Horea Emil Popa au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, după ce au vandalizat mașina jurnalistului Liviu Alexa, în anul 2019. Cei doi infractori nu și-au recunoscut niciodată faptele, dar o discuție purtată de Cîrje cu o persoană necunoscută, în anul 2023, i-a făcut pe procurori să scoată dosarul de la naftalină.