Articolele din categoria ACTUAL:

Măreția lui Brâncuși strălucește din nou la Craiova. Foto: Facebook
Măreția lui Brâncuși strălucește din nou la Craiova: A doua ediție a „Zilelor Brâncuși”, 17-19 februarie 2024
În perioada 17-19 februarie 2024 iubitorii artei vor avea parte de o surpriză culturală deosebită: cea de-a doua ediție a Zilelor Brâncuși de la Craiova, un eveniment cultural de amploare care a început anul trecut și continuă și în 2024, cu activități inedite, concerte, dezbateri, expoziții și multe altele. Consiliul Județean Dolj își respectă angajamentul de a omagia pe Brâncuși așa cum se cuvine și de a oferi șansa cât mai multor persoane de a-l descoperi mai bine și de a-l apropia în inimile lor.
Băieții deștepți cu ochi albaștri din spatele afacerilor ilicite de pe Aeroportul Otopeni
Băieții deștepți cu ochi albaștri din spatele afacerilor de pe Aeroportul Otopeni. De când coordonează Serviciile activități economice ilicite?
Grupuri de interese care au legătură cu oameni din serviciile secrete, implicate în licitația spațiilor comerciale din Aeroportul Otopeni! Gașca oamenilor din servicii își întinde tot mai mult tentaculele pentru a pune mâna pe o felie cât mai generoasă din afacerea bănoasă de pe cel mai mare aeroport din țară, Aeroportul Otopeni. Duty-free-urile de aici au ajuns, prin inginerii bine puse la punct, pe mâna generalului Florian Coldea. Ce implicații se află în spatele afacerilor și cum de a ajuns fostul șef al SRI Eduard Hellvig să coordoneze activități economice ilicite? 
Industria de armament a câștigat 2,2 trilioane de dolari în 2023. Foto: Profimedia
Industria de armament a câștigat 2,2 TRILIOANE de dolari de pe urma războaielor în 2023, atingând un nou record
În contextul creșterii tensionelor globale și a numărului crescând de conflicte armate, industria de armament a obținut un profit uriaș în 2023. Conform celor mai recente date, această industrie a câștigat incredibila sumă de 2,2 trilioane de dolari de pe urma războaielor, atingând astfel un nou record. Această cifră impresionantă reflectă amploarea și impactul pe care conflictele armate le au asupra pieței mondiale a armamentului, subliniind importanța și poziția puternică a acestui sector industrial.
Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie
Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie. Soarele intră în Pești și dezgheață inimile nativilor. Patru zodii vor avea o nouă șansă la fericire
În săptămâna 19 - 25 februarie mulți dintre nativii zodiacului au ocazia să își descopere pasiunile și chiar să le urmeze, căci energiile Soarelui în Pești îi vor ajuta să se conecteze cu subconștientul și să se înțeleagă mai bine. Această influență benefică aduce o nouă șansă la fericire și transformare pentru toate zodiile, pregătindu-le pentru o călătorie interioară plină de inspirație și evoluție spirituală.
Teo Peter se afla într-un taxi care a fost lovit de masina condusă de soldatul american
Ucigașul american al lui Teo Peter, afaceri bănoase după ce a scăpat nepedepsit pentru fapta sa
Sfidare fără margini în cazul uciderii basistului Teo Peter. Soldatul american care a provocat accidentul rutier în care și-a pierdut viața artistul, în urmă cu 19 ani, își vede liniștit de viață și de afaceri. Christopher Van Goethem, care nu a dat niciodată socoteală pentru fapta lui, s-a retras din armată în urmă cu mai mulți ani și a deschis un lanț de magazine. În paralel cu businessul, ucigașul muzicianului de la Compact se relaxează practicând yoga, merge la petreceri tematice și călătorește în destinații exotice, alături de prietenii săi.
Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu
Rafila îl contrazice pe Ciolacu privind concediile medicale: De unde spune ministrul că ar trebui începute verificările
Alexandru Rafila intervine în scandalul impozitării concediilor medicale cu 10%. Ministrul Sănătății spune că există persoane care beneficiază în mod repetat de concedii medicale pentru anumit tip de patologie sau există medici care eliberează un număr mare de concedii medicale şi crede că acolo trebuie să fie direcţionate acţiunile de verificare. Reacția lui Rafila vine la două zile după ce premierul Marcel Ciolacu a afirmat că au fost date 274.000 de concedii medicale pentru dureri de spate şi 187.000 de concedii medicale pentru strănutat şi răceală şi s-a arătat nemulţumit că pentru astfel de afecţiuni se dau concedii medicale pentru care ar trebui aplicată scutirea de impozit, dacă acest lucru va fi aprobat şi de Camera Deputaţilor. 
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila
Procesul statului român cu Pfizer. Rafila: S-a finalizat procedura de selecţie a companiei care să reprezinte România la Bruxelles
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a făcut, joi, câteva precizări importante despre litigiul cu Pfizer privind achiziţia de vaccinuri anti-Covid. Ministrul a precizat, astfel, că s-a finalizat procedura de selecţie a companiei care să reprezinte statul român la Bruxelles, în acest proces şi că Ministerul Sănătăţii este pregătit să ofere întreaga informare şi documentele care sunt necesare firmei de avocatură ca să reprezinte România.