Articolele din categoria ACTUAL:

Dumitru Buzatu / Foto: Inquam Photos
Baronul șpăgar de Vaslui, număr record de vizite după gratii. Printre darurile primite de Buzatu, și o plasmă cu diagonală mare
Baronul șpăgar din Vaslui, Dumitru Buzatu, a avut parte de un număr record de vizitatori de când se află în spatele gratiilor. Nouă persoane, în afară de apărători, au fost să-l viziteze, potrivit listei oficiale care a apărut între timp. Printre aceștia se află foștii săi consilieri, directorul de la DGASPC Vaslui, membri ai familiei și chiar un preot. Una dintre rude i-a adus baronului șpăgar și un televizor după ce Buzatu s-ar fi plâns că cel din celulă este prea mic. 
Minor, urmărit de polițiști după ce a furat o mașină din fața unui fast-food din Suceava / Foto: Inquam Photos
Minor, urmărit de polițiști după ce a furat două mașini din fața unui fast-food din Suceava. Cum a încercat să scape de oamenii legii
Urmărire ca în filme pe străzile din Suceava! Un minor în vârstă de 17 ani a furat, în doar câteva ore, două mașini parcate în fața unui restaurant. Angajații fast-foodului au dat alarma. Hoțul a fost prins de polițiști în curtea Campusului Universitar din Suceava, unde a încercat să se facă nevăzut printre studenții care ieșeau de la cursuri. 
Sfântul Apostol Onisim
Sărbătoare 15 februarie. Cine a fost Sfântul Apostol Onisim și pentru ce fapte este cunoscut
Onisim a fost unul dintre cei 70 de Apostoli ai Mantuitorului. In tinerete a fost rob al lui Filimon, un crestin din orasul Colose. Onisim, gresindu-i acestuia, a fugit la Roma, unde va fi intemnitat alaturi de Sfantul Apostol Pavel. De la "Apostolul neamurilor", a auzit Onisim Evanghelia mantuirii, si tot de la el, a primit Sfantul Botez. Deoarece Sfantul Apostol Pavel a fost cel care il adusese mai inainte pe Filimon la dreapta credinta, a mijlocit impacarea intre acesta si Onisim. In acest sens, ne sta marturie epistola sa catre Filimon, care constituie cea mai scurta carte cuprinsa in Sfanta Scriptura.
Secretele de frumusete pentru fiecare zodie în parte
Secretele de frumusețe pentru fiecare zodie în parte. Ce punct forte al seducției să îl pui în evidență
Astrologia a fascinat întotdeauna oamenii, oferindu-le o perspectivă atractivă asupra personalității și destinului lor. Unul dintre aspectele interesante ale astrologiei este asocierea trăsăturilor și caracteristicilor specifice fiecărei zodii cu diverse aspecte ale vieții cotidiene, inclusiv cu secretele de frumusețe. Conform astrologilor, fiecare zodie are propriul său set de caracteristici unice și, prin urmare, necesită tratamente personalizate pentru a-și păstra sau îmbunătăți frumusețea. 
Misterul „astronautului antic” de pe frizele unei biserici din anii 1500 a fost elucidat
Misterul „astronautului antic” de pe frizele unei biserici din anii 1500 a fost elucidat
Descoperirile arheologice și arta medievală aduc adesea la lumină enigme și mistere fascinante, însă unul dintre cele mai surprinzătoare cazuri este reprezentarea unui astronaut pe frizele unei biserici din secolul al XVI-lea. Misterul „astronautului antic” de pe decorul Catedralei Nueva din Salamanca, Spania, a intrigat mulți cercetători și iubitori ai istoriei artei timp de secole. Această reprezentare neobișnuită a unui personaj îmbrăcat într-un costum asemănător unui astronaut modern a stârnit controverse și speculații despre originile și semnificația sa.
Testul vânătorului ager: Poți să găsești zebra ascunsă printre girafe în doar 5 secunde? Numai cei cu ochi de șoim sunt capabili de o astfel de performanță
Testul vânătorului ager: Poți să găsești zebra ascunsă printre girafe în doar 5 secunde? Numai cei cu ochi de șoim sunt capabili de o astfel de performanță
Iluziile optice au captivat întotdeauna imaginația oamenilor, fiind o modalitate fascinantă de a testa abilitățile vizuale și de observație. Unul dintre cele mai populare teste vizuale este cel al găsirii unui element ascuns printre alte figuri similare, cum ar fi găsirea unei zebre printre girafe. Această sarcină aparent simplă poate pune la încercare atenția și rapiditatea de reacție a participanților, doar cei cu ochi de șoim fiind considerați capabili de a găsi zebra ascunsă în doar 5 secunde.
Vedetele care au ales să scape de silicoane, după ce au avut numai probleme. Foto: Unica
Vedetele care au ales să scape de silicoane, după ce au avut numai probleme: „Mi-a explodat… nu mi-a explodat? Mi s-a fisurat!”
Transformările fizice ale vedetelor sunt mereu subiecte de interes pentru public, iar reducerea sânilor după complicații cu implanturile de silicon este un aspect care atrage atenția și stârnește curiozitatea. Despre această problemă delicată au fost făcute dezvăluiri șocante în lumea showbiz-ului, vedetele fiind nevoite să recurgă la micșorarea sânilor pentru a scăpa de neplăcerile cauzate de operațiile estetice nereușite. 
Fentanyl/ Arhivă foto
Medic, despre dispariţia fiolelor cu Fentanyl din spitale: "Au mai fost și se vor mai întâmpla probabil astfel de cazuri". Care este "punctul vulnerabil"
Directorul medical al Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Alexandru Obregia” din Bucureşti, medicul Eduard Moţoescu, afirmă că dispariţii de substanţe opioide din spitale s-au întâmplat şi cel mai probabil se vor mai întâmpla. El arată că ”punctul vulnerabil” în ceea ce priveşte consumul de substanţe opioide îl reprezintă scăderea vârstei la care începe consumul acestora.
Crima din Padina. Agresorii se dau drept victime! Tupeu maxim: a fost depusă o plângere penală pe numele mortului
Crima din Padina. Agresorii se dau drept victime! Tupeu maxim: a fost depusă o plângere penală pe numele mortului
Gest halucinant al criminalilor de la hotelul de lux din Padina! Cei trei frați au depus plângere penală tocmai împotriva bărbatului pe care l-au ucis. Vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei a făcut declarații în exclusivitate la Realitatea Plus și susține că băieții ei doar s-au apărat. De asemenea, și cei trei frați spun că ei sunt victimele, nu atacatorii. Urmează informații un puternic impact emoțional! 
Dezastru după noile taxe - INS confirmă: Prețurile au crescut cu 5,96%
Dezastrul după noile taxe, confirmat de INS: Prețurile au crescut cu 5,96%. LISTA produselor care s-au scumpit, conform statisticii oficiale
Avem primele date care arată efectele pachetului de măsuri fiscale! Rata inflației a explodat față de decembrie și a ajuns la 7,4%. În continuare alimentele de bază sunt în topul scumpirilor. Carnea, lactatele sau legumele au prețuri mai mari. Avertismentul a venit și de la BNR, iar acum instituția vine cu un nou semnal: inflația va scădea semnificativ la finalul anului. Și ratele vor rămâne mari. Între timp, reprezentanții puterii anunță că în cazul în care nu s-ar fi adoptat măsuri pentru a plafona prețurile la alimente și energie, inflația ar fi ajuns la 16-17 procente. 
Dezastru la sălile de fitness World Class
Dezastru la sălile de fitness World Class. Controalele ANPC s-au lăsat cu închiderea mai multor centre și o ploaie de amenzi
Un adevărat cutremur a zguduit piața fitness-ului din România odată cu controalele efectuate de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Inspectorii au descoperit o serie de nereguli care l-a făcut pe șeful ANPC să exclame: ” A face sport nu ar trebui să implice și riscuri neprevăzute. Parcă revine povestea pe care o auzeam în copilărie: “Îl spălăm sau facem altul?”
Iaurtul cu fructe: Ce nu îți spune nimeni despre conținut
Iaurtul cu fructe: Ce nu îți spune nimeni despre conținut. Detaliul de pe etichetă pe care puțini îl citesc
Iaurtul cu fructe este un produs alimentar popular, apreciat de mulți consumatori pentru gustul său delicios și consistența sa cremoasă. Cu toate acestea, puțini sunt conștienți de ingredientele reale din spatele aromei și culorii atrăgătoare a acestui produs lactat. De la îndulcitori artificiali și arome artificiale până la conservanți și coloranți, iaurtul cu fructe poate conține o serie de ingrediente controversate sau nedorite care pot ridica întrebări cu privire la beneficiile sale pentru sănătate.
Ambulanță -  imagine de arhivă
Un bărbat i-a dat foc fostei concubine, apoi s-a autoincendiat. Mama femeii, rănită în timp ce încerca să stingă focul: incident șocant pe o stradă din Sectorul 5
Trei persoane au ajuns la spital după ce un bărbat a dat foc unei femei, apoi s-a autoincendiat. Cumplita scenă s-a petrecut, miercuri, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Din primele date, femeia incendiată este fosta concubină a bărbatului. Mama femeii s-a ales și ea cu răni după ce a intervenit, încercând să stingă focul. Poliția anchetează cazul.
Preot paroh din Satu Mare, arestat după ce ar fi agresat sexual doi minori
Preot paroh din Satu Mare, arestat după ce ar fi agresat sexual doi minori
Preotul paroh al Parohiei ortodoxe “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Satu Mare, Augustin Dorel Silaghi (60 de ani), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de agresiune sexuală săvârșită asupra a doi minori. Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă, că Preasfinţitul Iustin a dispus oprirea totală de la săvârşirea oricăror lucrări sfinte a preotului arestat.
Instructor de înot de la Dinamo, acuzat că a violat o fetiță de 7 ani! Reacția clubului sportiv: ce măsuri s-au luat
Instructor de înot de la Dinamo, arestat pentru 30 de zile după ce ar fi violat o fetiță de 7 ani! Reacția clubului sportiv
Incident șocant în Capitală! Un instructor de înot din cadrul Clubului Sportiv Dinamo este acuzat că a violat o fetiță de 7 ani. Incidentul s-ar fi petrecut chiar în incinta bazinului din cadrul unui club de înot din Sectorul 2. Conform primelor informații, bărbatul în vârstă de 20 de ani a fost reținut de poliție, fiind ulterior arestat pentru 30 de zile. Clubul Sportiv a reacționat și el pe marginea acestui subiect.