Articolele din categoria ACTUAL:

Legume si fructea
Alimentele pe care ar trebui să le mănânci primăvara în fiecare săptămână. Sunt sănătate curata
Primăvara este anotimpul renașterii, când natura revine la viață și ne oferă o abundență de alimente proaspete și pline de nutrienți. Consumul acestor alimente nu numai că ne poate îmbunătăți sănătatea, dar ne poate și ajuta să ne simțim mai energici și mai în armonie cu schimbările sezoniere. Iată o listă a celor mai bune alimente de consumat în primăvară, cel puțin o dată pe săptămână, pentru a vă maximiza aportul de vitamine și minerale esențiale.
Cătălin Predoiu / Foto: Inquam Photos
Predoiu, discuţii cu ministrul italian de Interne, despre ”practica unor cetăţeni condamnaţi definitiv, care fug de aplicarea legii române şi găsesc portiţe legale în legea italiană”
Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, afirmă că a discutat cu omologul său italian despre ”practica unor cetăţeni condamnaţi definitiv, care fug de aplicarea legii române şi găsesc portiţe legale în legea italiană pentru a face acest lucru”. ”Am subliniat faptul că reglementările europene stabilesc fără echivoc principiul recunoaşterii hotărârilor judecătoreşti definitive în cadrul Uniunii Europene”, adaugă el.
Medicamente
Medicamentele se scumpesc din nou. Cât vor ajunge să plătească românii pentru sănătatea lor
Un nou val de scumpiri! De data aceasta este vorba despre medicamente. Potrivit unui proiect, Ministerul Sănătății ia în calcul să majoreze prețurile maxime a peste 800 de medicamente cu 2%. Este vorba despre cele care au un preț la producător mai mare de 1.500 de lei pentru că există riscul să dispară de pe piață din cauza taxei de 1% pe cifra de afaceri. Pe de altă parte, din farmacii lipsesc în continuare zeci dr tipuri de medicamente. Unii distribuitori preferă să le vândă în alte țări pentru un preț mai bun.