Articolele din categoria ACTUAL:

Clădirile neterminate prezintă risc de prăbușire (captură video) Exclusiv
Anchetă explozivă: sute de oameni păgubiți de proiectul Planorama, definiția escrocheriei imobiliare la nivel înalt - VIDEO
Planorama, un vis imobiliar ce trebuia să fie finalizat încă de acum 17 ani, este cea mai mare escrocherie din România. Aproape 600 de oameni au fost păgubiți, iar unii dintre ei chiar au plătit prețul apartamentelor de două ori. Dezvoltatorul imobiliar este un cetățean străin care a dispărut imediat după ce a încasat toate avansurile. Cea mai mare escrocherie imobiliară din România a fost demarcată într-o anchetă jurnalistică marca Realitatea Plus și România Suverană. 
Elev violat in toaleta unei scoli
Mama copilului abuzat în toaleta școlii a făcut mărturii terifiante: A intrat peste el un băiețel, vă închipuiți ce s-a făcut
Revoltă totală la școala unde un copil ar fi fost abuzat sexual de două ori de către colegi. Mama acestuia a povestit cum a aflat despre incidentul șocant și face acuzații grave la adresa directoarei. Mai mult, aceasta a menționat faptul că părinții unuia dintre agresori au amenințat-o că la începerea școlii, băiatul ei va fi în pericol. În același timp, mai mulți părinți cer acum măsuri de urgență și spun că se tem să își mai lase copiii în unitatea de învățământ. 
Blocuri prăbușite în cartierul Militari, la seismul din 1977 (Prodimedia)
Seismologul Gheorghe Mărmureanu: Cutremurul din 1977 a fost atipic, e greu să ne dăm seama de ce s-a produs. Care a harta de risc a Capitalei?
Gheorghe Mărmueranu, fost director al Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP), susține că seismul catastrofal din 4 martie 1977 a fost total atipic și n-ar trebui inclus în calculele privind ciclicitatea marilor cutremure produse în România.  Într-o intervenție la Realitatea Plus, cunoscutul seismolog a vorbit și despre zonele de risc din București.
Propunerile de modificare a Legii RCA vor duce la scumpirea poliţelor cu 30-40%
Propunerile de modificare a Legii RCA vor duce la scumpirea poliţelor cu 30-40%. COTAR acuză: ASF lucrează doar în beneficiul companiilor de asigurări
Recent, ASF a emis un set de propuneri de modificare a regulilor de stabilire a prețului polițelor RCA, ceea ce a stârnit îngrijorare în rândul operatorilor și transportatorilor autorizați din România. Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR), aproximativ 80% dintre propunerile emise de ASF ar putea duce la o creștere semnificativă a prețurilor polițelor RCA, cu un procent cuprins între 30-40%.