Articolele din categoria ACTUAL:

Angajații Loteriei Române ies în stradă. Foto: Loteria Română
Angajații Loteriei Române ies în stradă. Vor protesta timp de patru zile în fața Ministerul Finanţelor
Sindicatul Național "Loteria Română", reprezentativ la nivelul companiei, cu aproape 80% dintre angajați membri, se pregătește să demareze un protest masiv la Ministerul Finanțelor în perioada 5-8 martie 2024. Conform reprezentanților sindicatului, această acțiune vine ca urmare a tergiversării nejustificate a adoptării Memorandumului de excludere a Loteriei Române de la prevederile Legii 296/2023.
Grătarul electric: mod de funcționare și avantaje
Grătarul electric: mod de funcționare și avantaje
Grătarul electric reprezinta o optiune de gatiti modernă în domeniul culinar care a câștigat popularitate din ce în ce mai mare în ultimii ani. Fiind o alternativă convenabilă și eficientă la grătarele tradiționale pe cărbuni sau gaz, grătarul electric oferă o modalitate rapidă și îngrijită de a găti alimente în aer liber sau în interior. În acest articol, vom explora modul de funcționare al gratarului electric și avantajele sale în comparație cu alte tipuri de gratare.
Nicolae Ciucă anunță temele dezbătute la congresul PPE din București
Nicolae Ciucă, mesaj de forță înaintea congresului PPE din București: Mâine, România devine inima Europei!
Așteptarea a atins punctul culminant, iar mâine, în București, va începe oficial Congresul PPE, evenimentul cel mai așteptat de către Partidul Național Liberal și de către întreaga scenă politică europeană. Peste 1500 de delegați din 44 de țări și 13 șefi de state și guverne se vor reuni în capitala României pentru a discuta și a decide asupra viitorului Uniunii Europene.
Explozia din spitalul Ploiești -Movila
Femeia care a suferit arsuri în explozia din spitalul Ploiești -Movila a decedat. Familia va depune plângere penală pentru malpraxis
Tragedia care a avut loc la spitalul de boli infectioase din Ploiesti – Movila a luat o nouă întorsătură cu vestea tristă a decesului unei femei care a suferit arsuri în urma exploziei. Familia acesteia, îndurerată de pierderea neașteptată, se pregătește acum să facă dreptate și să afle adevărul despre ce s-a întâmplat în acea zi neagră.
Directoarea școlii din Capitală unde un copil a fost abuzat sexual se spală pe mâini
Directoarea școlii din Capitală unde un copil a fost abuzat sexual se spală pe mâini de responsabilitate: tatăl victimei, exclus de la ședința cu părinții
Ședință cu scandal, la școala gimnazială "Nicolae Titulescu", din Capitală, acolo unde un copil ar fi fost abuzat sexual de două ori. Tatăl copilului abuzat face declarații cutremurătoare. Bărbatul cere explicații, cu lacrimi în ochi, și susține că nici măcar nu a fost lăsat să intre în școală. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional! 
Medvedev cu presupusa harta a Rusiei
Medvedev a ținut un discurs cu o hartă în spatele său în care România avea teritorii din Ucraina și se învecina cu Rusia
Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei şi un aliat fidel al preşedintelui Vladimir Putin, care adesea dă glas unei propagande radicale a Kremlinului, a susţinut luni, la un eveniment public, un discurs belicos în care a afirmat că Ucraina este parte a Rusiei şi a spus că „regiunile istorice ale Rusiei trebuie să revină acasă". În timp ce şi-a susţinut prezentarea, în spatele lui era afişată o hartă în care mare parte din Ucraina era colorată în aceeaşi culoare cu Rusia, în timp ce alte părţi din Ucraina ar reveni, potrivit hărţii, României, Ungariei şi Poloniei. În respectiva hartă, Rusia s-ar învecina cu România la Gurile Dunării.