Articolele din categoria ACTUAL:

Româncă din Londra, revelație amară: "Prietenia englezească e mai sănătoasă.” Foto: Captura YouTube
Româncă din Londra, revelație amară: "Prietenia englezească e mai sănătoasă. De la prieteniile româneşti am avut mari dezamăgiri"
Gabriela, o româncă ce trăiește în Anglia de opt ani, a împărtășit recent o perspectivă interesantă despre diferența dintre prieteniile englezești și cele românești. Desigur, există stereotipuri despre englezi fiind "reci" sau "detașați", însă, potrivit Gabrielei, aceștia au o abordare mai sănătoasă și mai autentică în ceea ce privește prietenia. 
Unul din trei români din mediul urban locuieşte cu chirie sau împarte o locuinţă
Unul din trei români din mediul urban locuieşte cu chirie sau împarte o locuinţă. Criza locuințelor, ilustrată de un studiu
În mediul urban din România, unul din trei locuitori locuiește cu chirie sau împarte o locuință alături de părinți, rude sau prieteni, fără a avea locuința în proprietate, conform unui studiu realizat de o companie de specialitate. Cu toate acestea, interesul pentru achiziționarea unei proprietăți rămâne ridicat, indicând dorința locuitorilor de a avea propriul lor spațiu de locuit. 
Mama copilului abuzat sexual la școala Nicolae Titulescu rupe tăcerea Exclusiv
Mama copilului abuzat sexual la școala Nicolae Titulescu rupe tăcerea: „Cosmaruri, țipete în somn, plâns”. Cum s-a lovit de un zid de indiferență la școală și poliție
Mama băiatului abuzat sexual la Școala Nicolae Titulescu a dezvăluit, la Realitatea Plus, coșmarul prin care a trecut cu copilul său dupa ce a reclamat că acesta a fost abuzat sexual de două ori în toaleta școlii. În primul caz, presupusul violator avea numai 11 ani, iar victima 8 ani. Dosarul s-a clasat, însă, pentru că violatorul era prea mic pentru a răspunde penal.
Klaus Iohannis, Maia Sandu
Klaus Iohannis, mesaj după întâlnirea Maia Sandu: Am avut un dialog foarte bun despre ajutorul major pe care îl acordăm Republicii Moldova
Şeful statului Klaus Iohannis a primit-o, marţi la Palatul Cotroceni, pe preşedinta Republicii Moldova Maia Sandu. Cei doi au avut un dialog foarte bun despre ajutorul pe care ţara noastră în acordă în continuarea Moldovei, inclusiv cu privire la aderarea la UE. ”Mai sunt doar câteva luni până la alegerile europarlamentare din iunie şi este esenţial ca în Europa să câştige din nou democraţia, iar mişcările care se bazează doar pe nostalgia trecutului şi oferă false soluţii pentru oameni să nu se consolideze”, a mai precizat Iohannis.
Marcel Boloș, despre taxa pe boală
Boloș, despre „taxa pe boală”: „Suntem singura țară unde indemnizaţia de concediu medical e mai mare decât salariul”
Continuă scandalul taxei pe boală, despre care ministrul Finanțelor, Marcel Boloș susține că nu există. „Suntem singura țară din UE care își permite luxul de a avea indemnizația de concediu medical mai mare decât salariul”, a subliniat oficialul care a dat explicații cu privire la taxarea concediilor medicale, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură.
Horoscop special: Popasul agitatorului Marte în Vărsător până în 23 martie
Horoscop special: Popasul agitatorului Marte în Vărsător până în 23 martie va ajuta 5 zodii să cunoască gustul dulce al succesului
Sub stăpânirea energiei aprige a lui Marte în semnul Vărsătorului până pe 23 martie 2024, cinci zodii au ocazia să atingă culmile succesului. Îndemnându-i să se trateze cu încredere și dându-le o capacitate de reziliență ieșită din comun, Marte le oferă nativilor această perioadă ca pe un prilej de a redescoperi speranța și fericirea interioară. În această atmosferă de generozitate, cinci zodii se află în poziție favorabilă pentru a experimenta bucurii și reușite care depășesc așteptările.
Imaginea care te atrage cel mai mult îți spune unde te va duce drumul vieții
Imaginea care te atrage cel mai mult îți spune unde te va duce drumul vieții
Imaginile pe care le percepem ca fiind cele mai atrăgătoare pot oferi o perspectivă fascinantă asupra viitorului nostru. Sunt precum indicii subtile emise de subconștient, care ne dezvăluie direcția în care suntem tentați să ne îndreptăm în viață. Cu toate că nu suntem întotdeauna conștienți de semnificația lor profundă, imaginile care ne atrag cel mai mult ascund, de fapt, indicii prețioase despre aspirațiile și dorințele noastre cu privire la viitor.
Marcel Ciolacu si Maia Sandu
Marcel Ciolacu a primit-o pe Maia Sandu la Palatul Victoria: Foarte bucuros să reconfirm sprijinul ferm al României pentru parcursul european al Republicii Moldova
Premierul Marcel Ciolacu a primit-o, marţi, la Palatul Victoria, pe Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, el afirmând că este foarte bucuros să reconfirme sprijinul ferm al României pentru parcursul european al Republicii Moldova. România rămâne un susţinător constant al dezvoltării economice, stabilităţii şi securităţi Republicii Moldova, a mai spus premierul.