Articolele din categoria ACTUAL:

Obiceiuri dimineata
Cinci obiceiuri esențiale pe care orice om ar trebui să le aibă la prima oră a dimineții. Ce poți face pentru o viață mai sănătoasă
A începe ziua într-un mod pozitiv și organizat poate avea un impact profund asupra eficienței și stării de bine a unei persoane pe parcursul întregii zile. Adoptarea unor obiceiuri sănătoase la prima oră a dimineții poate seta tonul pentru orele care urmează, ajutându-ne să ne simțim mai productivi, mai relaxați și în general mai fericiți.
Hipnotistul Andrei Voicu a scăpat de Justiție. Bărbatul este acuzat că și-a bătut cu sălbăticie iubita jurnalistă
Cum a scăpat de Justiție hipnotistul Andrei Voicu. Bărbatul este acuzat că și-a bătut cu sălbăticie iubita jurnalistă
Un hipnotist a scăpat de justiție și de o posibilă condamnare la închisoare, după ce și-a bătut cu sălbăticie iubita jurnalistă. Este vorba despre Andrei Voicu, ajuns celebru după ce a apărut în numeroase articole de presă și emisiuni de televiziune din postura de specialist în tehnici de hipnoză. Bărbatul a fost anchetat după ce iubita lui a sunat la 112 și ar fi fost salvată de un echipaj de poliție. 
Alexander Adamescu, fiul milionarului Dan Adamescu
Binomul Coldea-Kovesi, noi dovezi-șoc ale dosarelor comandate: acuzațiile în cazul milionarului Adamescu Jr. au picat în instanță
Avem dezvăluiri bombă despre dosarul făcut la comandă în vremea binomului Coldea-Kovesi. Un judecător de la Tribunalul București a decis anularea tuturor probelor strânse de procurorii DNA în dosarul în care omul de afaceri Alexander Adamescu, fiul milionarului Dan Adamescu, era judecat pentru mituirea a doi magistrați. Alexander Adamescu a fugit din România și s-a stabilit în Marea Britanie, de unde autoritățile române au încercat fără succes să îl extrădeze. Tatăl său, Dan Adamescu, a fost condamnat, în mai 2016, la 4 ani și 4 luni de închisoare, dar a murit în penitenciar. 
Tensiunea arteriala
8 alimente care scad semnificativ tensiunea arterială și merită consumate cel puțino dată pe săptămână
Tensiunea arterială ridicată, cunoscută și sub numele de hipertensiune, este un factor de risc major pentru bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale, fiind una dintre principalele cauze de deces la nivel mondial. Din fericire, pe lângă tratamentele medicamentoase, modificările dietei pot juca un rol esențial în controlul tensiunii arteriale. Anumite alimente pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale, oferind o abordare naturală și eficientă pentru menținerea unei inimi sănătoase. Iată câteva dintre cele mai eficiente alimente în acest sens:
Nicusor Dan
Nicuşor Dan, desemnat oficial candidatul Forţa Dreptei la Primăria Capitalei: Probabil că am făcut greşeli în intervalul ăsta, însă niciodată nu ne-am bătut joc de votul oamenilor
Actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost desemnat oficial, sâmbătă, candidatul formaţiunii Forţa Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureştiului. El a afirmat că este posibil să fi făcut greşeli în timpul mandatului, dar a apreciat că nu şi-a bătut joc de votul oamenilor.