Articolele din categoria ACTUAL:

Captură record a polițiștilor într-un caz de braconaj cinegetic
Captură impresionantă a polițiștilor într-un caz de braconaj cinegetic: 19 arme letale și 2.279 de cartușe
Autoritățile au reușit să facă o captură record într-un caz de braconaj cinegetic, confiscând un arsenal impresionant format din 19 arme letale și 2.279 de cartușe, precum și alte echipamente folosite în activitățile ilegale de vânătoare. În plus, în urma operațiunii au fost descoperite 9,6 kilograme de preparate din carne de vânat, un trofeu de cerb necrotaliat, 6 crotalii, un dispozitiv de vedere nocturnă.
Nicolae Ciucă, surprins călătorind cu trenul în drumul spre Madrid
Nicolae Ciucă, surprins călătorind cu trenul în drumul spre Madrid. Ce planuri au liberalii pentru vizita lor în Spania
Nicolae Ciucă, împreună cu Rares Bogdan și Lucian Bode se află într-o vizită de lucru în Spania. Timp de două zile liderii PNL se întâlnesc cu românii stabiliți în peninsula Iberică, antreprenori și angajați, și participă la activități în cadrul comunității extinse de români. După o serie de întâlniri avute cu românii din zona Barcelonei, liberalii au pornit spre Madrid, iar mijlocul de transport ales a fost unul inedit.
Complexul White Tower Ploiești. Foto: Booking.com
Milionar din Top 300, anchetat pentru țepe cu apartamente. Oamenii au plătit o avere pentru locuințe și au rămas pe drumuri
Noi detalii în cazul fraudei cu apartamente din Ploiești ies la iveală. Omul de afaceri Daniel Ştefănescu, patronul uneia dintre cele mai importante firme importatoare de telefoane şi tablete din România, va fi anchetat sub control judiciar. Decizia a fost luată de judecătorii de la Curtea de Apel Ploiești.Cel mai mare importator de telefoane din țară a intrat în vizorul anchetatorilor și este cercetat pentru că a păcălit zeci de oameni. Afaceristul, care se află în top 300 de milionari din România, este acuzat de înșelăciune. 
Condițiile de muncă din spitalele norvegiene sunt peste media europeană (Profimedia)
Tot mai puțini medici acceptă să mai facă avort. Femeile ajung la spital în stare gravă
Deși au dreptul de a face avort la cerere, româncele se confruntă cu piedici foarte mari. Tot mai mulți medici refuză să mai acorde acest serviciu din diferite motive, cele mai multe religioase. Iar femeile nu sunt trimise în altă parte pentru a li se face intreruperea de sarcină. Între timp, un eurodeputat român militează pentru înscrierea dreptului la avort în Carta UE a drepturilor fundamentale.