Articolele din categoria ACTUAL:

CNAIR a montat noile sisteme de parapete mobile montate pe DN1
VIDEO. Cum arată noile sisteme de parapete mobile montate pe DN1. CNAIR se laudă că sunt cele mai sigure
Pe Drumul Național 1, una dintre cele mai importante artere de circulație din România, a început montarea noilor sisteme de parapete mobile, conform anunțului oficial făcut de reprezentanții Companiei Naționale de Drumuri (CNAIR). Aceste parapete sunt considerate printre cele mai sigure sisteme de protecție rutieră, fiind proiectate pentru a reduce riscul de accidente și a asigura o circulație mai sigură pe șoselele naționale.
Zodiile care nu știu să accepte complimente
Zodiile care nu știu să accepte complimente. Nu le vine să creadă când aud lucruri frumoase despre ele
Unii oameni sunt pur și simplu incapabili să accepte complimente și recunoaștere pentru calitățile lor, iar acest lucru poate fi determinat și de zodia în care s-au născut. Există patru zodii în particular care se simt extrem de incomode atunci când primesc aprecieri și cuvinte frumoase. Fie că este vorba despre calități fizice sau realizări remarcabile, acești nativi pur și simplu nu știu cum să reacționeze atunci când sunt lăudați. 
Vladimir Putin a votat online, de la birou. Foto: Profimedia
Alegerile din Rusia 2024: Vladimir Putin a votat online, de la birou. Opoziția spune că votul electronic va fi folosit pentru fraudarea scrutinului
Vladimir Putin a votat online vineri, în prima zi a alegerilor prezidențiale. Aceste alegeri urmăresc să îl confirme pe Putin pentru un nou mandat, al cincilea în total, cu o durată de șase ani, conform amendamentelor constituționale din 2020. Este un moment crucial pentru Rusia și pentru relațiile internaționale, iar realegerea lui Putin este privită cu atenție de comunitatea internațională.
Testul mortal care deconspiră vrăjitoarele se mai practica si azi
Testul mortal care „deconspiră” vrăjitoarele se mai practica si azi. 50 de persoane au murit în doar două luni
În ciuda progresului și modernizării societății contemporane, fenomenul vânătorii de vrăjitoare pare să persiste și în anul 2024, în Angola. Acolo, cel puțin 50 de persoane au pierit în decurs de doar două luni, într-o serie de evenimente tragice, în timp ce comunitatea locală încerca să stabilească dacă aceste victime erau implicate în practici de vrăjitorie sau nu. 
Nicușor Dan a recunoscut de cine se teme în lupta pentru Primăria Capitalei
Nicușor Dan a recunoscut de cine se teme în lupta pentru Primăria Capitalei: „Un adversar care este de luat în considerare”
Se ascut săbiile în lupta pentru Primăria Capitalei. Cu anunțul candidaturii sale făcut, Nicușor Dan intră în cursa pentru reconfirmarea în funcția de primar, dar rivalul său, Cristian Popescu Piedone, se anunță a fi o contracandidatură puternică. Pe de altă parte, partenerii de coaliție încă mai caută candidatul ideal pentru fotoliul de primar al Bucureștiului, întârziind momentul anunțului așteptat de către alegători. În acest context, Nicușor Dan a vorbit la Realitatea Plus despre lupta acerba pentru primaria Capitalei, si a recunoscut de cine s-ar teme cu adevarat in aceasta cursa electorală.
Jandarmi/ Arhivă foto
Copil de 3 ani, descoperit de jandarmi singur, cu o tricicletă, pe mijlocul unui drum din județul Suceava. Ce explicație au dat părinții micuțului
Situație incredibilă în județul Suceava! Un copil de trei ani a fost găsit, vineri, de jandarmii din Rădăuţi, în timp ce se deplasa cu tricicleta pe mijlocul drumului. Micuțul era singur. Băiatul a fost dus la sediul Jandarmeriei, iar ulterior au fost identificaţi părinţii acestuia. Din câte se pare, copilul dispăruse din curte, în timp ce se juca.
Ministerul Educației a publicat rezultatele la similarea la examenul de bacalaureat. Cifre îngrijorătoare/ Arhivă foto
Ministerul Educației a publicat rezultatele la similarea examenului de BACALAUREAT. Cifre îngrijorătoare: care esta rata de promovare
Ministerul Educaţiei a centralizat rezultatele înregistrate la simularea probelor scrise din cadrul examenului naţional de bacalaureat, susţinută în perioada 4 - 7 martie, la nivel naţional, de elevii claselor a XII-a şi a XIII-a seral/frecvenţă redusă. Aproape 40% dintre elevii de clasa a XII-a nu au luat nota 5 la Limba română, iar la matematică sau istorie, 35% nu au luat peste 5. Potrivit datelor din aplicație, rata de promovare este cuprinsă între 60,16% la Limba română şi 84,08% la Limba maternă.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 18-24 martie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 18-24 martie. Astrele sugerează noi idei de a face bani. Trei zodii vor da lovitura
 Horoscopul săptămânii 18 - 24 martie aduce o serie de influențe puternice din lumea astrală, cu punctul culminant fiind marcat de echinocțiul de primăvară care are loc pe data de 20 martie. Acest moment de tranzitie sugerează oportunități de schimbare și echilibru în planul financiar, fiind momentul ideal pentru noi investiții și pentru renunțarea la vechile obiceiuri financiare neprofitabile. De asemenea, intrarea Soarelui în Berbec aduce o energie revigorantă, stimulând curajul și creativitatea în gestionarea banilor pentru toate zodiile.
Mircea Geoană. Foto: Profimedia
Răspunsul lui Mircea Geoană când a fost întrebat despre candidatura lui Iohannis la NATO. Ce spune despre participarea sa la alegerile prezidențiale
Vineri, Mircea Geoană a vizitat șantierul naval VARD Brăila și a mers apoi la Universitatea Danubius din Galaţi unde şi-a lansat cartea "Bătălia pentru viitorul României.  Gândurile unui român la vârful NATO". Cu această ocazie, Geoană a dat curs întrebărilor venite din partea jurnaliștilor, abordând teme politice de actualitate și exprimându-și opiniile și poziția față de diverse probleme cu care se confruntă România în prezent. 
Zodiile care au fost ]nzestrate cu puteri paranormale
Zodiile care au fost înzestrate cu puteri paranormale. Horoscopul magicienilor
În lumea  astrologiei există anumite zodii care sunt considerate a fi înzestrate cu puteri paranormale. Acești nativi au o conexiune specială cu lumea spirituală și pot avea capacități supranaturale neobișnuite, care îi diferențiază de ceilalți. Horoscopul magicienilor aduce în prim-plan aceste zodii speciale, analizând influența planetelor asupra capacităților lor oculte și oferind o perspectivă asupra modului în care acești nativi pot folosi aceste daruri în beneficiul lor și al celor din jur.