Articolele din categoria ACTUAL:

Daniel Baciu a anunțat calendarul recalculării
Recalcularea pensiilor intră în linie dreaptă, Șeful Casei de Pensii a semnat ordinul
Undă verde pentru marea recalculare a dosarelor de pensii! Casa Națională de Pensii a semnat contractul pentru sistemul informatic, iar acum pensiile românilor pot fi recalculate în funcție de noua formulă. Și etapa de evaluare și digitalizare este pe final, iar la nivel național au fost evaluate aproximativ 97% dintre dosare. În vară oamenii vor primi deciziile de recalculare, iar în septembrie 3 milioane de români primesc a doua majorare.
Perchezitii
Percheziții în Mureș, Hunedoara, Bihor și Ilfov. Prejudiciu de 15 milioane de lei într-un dosar cu mașini cumpărate în leasing
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, efectuează 19 percheziţii domiciliare în judeţele Mureş, Hunedoara, Bihor şi Ilfov, într-un dosar de abuz de încredere, prin nerestituirea vehiculelor după denunţarea contractelor de leasing pentru neplata ratelor, cu un prejudiciu de 15 milioane de lei.
DIICOT
Acțiune amplă a poliției: 79 de percheziții în 14 județe, marți dimineața. Este destructurată o rețea de trafic de țigări, materiale pirotehnice și spălarea banilor
Aproape 80 de percheziţii au loc marţi dimineaţă în 14 judeţe şi în Capitală, într-o cauză ce vizează destructurarea a două grupuri infracţionale organizate autohtone, dar cu ramificaţii transfrontaliere în Cehia, Bulgaria şi Ucraina, constituite în scopul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă cu ţigarete şi materiale explozive, dar şi spălare a banilor.
Primarul din Urziceni, amendat pentru discriminare în cazul femeii care a născut pe trotuarul din fața maternității. Suma pe care trebuie să o plătească/ Captură foto
Cazul femeii care a născut pe trotuarul din fața maternității din Urziceni. Primarul, amendat pentru discriminare: suma pe care trebuie să o plătească
Decizie neașteptată în cazul tinerei care a născut pe trotuar! Primarul din Urziceni a fost amendat cu 10.000 de lei pentru declarațiile făcute acum un an, când femeia dădea viață pe o bordură din curtea spitalului, după ce a fost refuzată să fie internată în salon. Edilul declara la acea vreme că este vorba de „o persoană care nu știe carte”, „surdomută”, și de „etnie romă”. Consiliul pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis că social-democratul trebuie pedepsit pentru declarațiile sale.
Avocatul Alin Anton
Avocat celebru, cercetat de DNA: nu poate justifica două milioane de euro. Ce au mai descoperit procurorii
Unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Argeș va fi judecat pentru trafic de influență. Alin Anton, cel care a trecut testele CSM pentru a fi magistrat, nu a putut justifica 2 milioane de lei! Așa ar fi ieșit la iveală că avocatul ar fi primit 10.000 de euro de la un condamnat ca să intervină la judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Avocatul controversat i-a avut, de altfel, clienți și pe stăpânii de sclavi din Berevoești. 
Economistul șef BNR, declarații șocante: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai”
Economistul șef BNR, declarații șocante: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai, deja trăiți cu mult peste posibilități"
„De doi ani de zile băncile centrale practică dobânzi real pozitiv. Ceea ce va face un iad din viața datornicilor. Ideea este așa: nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai, deja trăiți cu mult peste posibilități. Refolosiți lucruri, reparați-le, sortați plasticele, mergeți mai mult cu mijloacele de transport în comun, să nu mai călătoriți cu avionul, ci cu trenul", a spus Valentin Lazea, la podcastul Andreei Roșca "Vast and curious".
Horoscop special: Eclipsa de Lună din 25 martie, punct de cotitură pentru 6 zodii
Horoscop special: Eclipsa de Lună din 25 martie, punct de cotitură pentru 6 zodii. Viața lor se va schimba radical
Eclipsa de Lună din 25 martie este un eveniment astrologic de o importanță majoră, care marchează un punct de cotitură pentru 6 zodii, aducând schimbări radicale în viețile lor. Cu Luna plină în Balanță, această eclipsă deschide porțile portalului eclipselor și declanșează un val de transformări interne fascinante care vor pregăti terenul pentru un succes pe termen lung.
Trucurile alimentare prin care sa combati aciditatea la stomac
Trucurile alimentare prin care sa combați aciditatea la stomac. Nu este nevoie de un regim special, ci doar de o îmbinare înțeleaptă a câtorva alimente
Aciditatea la stomac este o problemă comună cu care se confruntă mulți oameni în ziua de azi, cauzată de diverși factori precum alimentația nesănătoasă, stresul sau anumite afecțiuni medicale. Contrar ideii conform căreia este nevoie de un regim special și complicat pentru a trata aciditatea, se pare că secretul constă într-o simplă și înțeleaptă îmbinare a câtorva alimente care să ofere confort și alinare celui afectat de această afecțiune. Cu ajutorul unor trucuri alimentare potrivite și a unei atitudini preventive, este posibil să îmbunătățim calitatea vieții și să reducem disconfortul cauzat de aciditatea la stomac.
Vladimir Putin: Atentatul de la Moscova a fost comis de
Vladimir Putin: Atentatul de la Moscova a fost comis de "islamişti radicali" care au încercat să fugă în Ucraina: „Naziştii, se ştie, nu au evitat niciodată să folosească cele mai murdare metode”
Într-o declarație făcută luni, președintele rus Vladimir Putin a acuzat "islamiștii radicali" de comiterea atentatului terorist de vineri, care a avut loc la o sală de concerte de lângă Moscova. Gruparea Statul Islamic (SI) a revendicat responsabilitatea pentru acest act violent, însă Putin a adaugat și Ucraina în ecuație, spunând că cei responsabili de atacul de la Crocus City Hall Moscova au încercat să fugă în statul cu care Kremlinul se află în război. 
Mai multe convorbiri i-au dat de gol pe protagoniști
Grupul infracțional din jurul lui Florian Coldea, noi dezvăluiri bombă. Cum încercau băieții cu crypto să ascundă urmele?
O nouă investigație jurnalistică realizată de Iosefina Pascal pentru Solidnews aruncă în aer afacerea Cryptodata și dezvăluie implicarea directă a lui Florian Coldea și Dumitru Cocoru în acest business extrem de bănos. Un business din care niciunul dintre cei implicați nu recunoaște că ar face parte. Doar că o serie de convorbiri halucinante îi dă de gol pe protagoniști. Toate acestea arată încă o dată că tot ce au prezentat jurnaliștii Realitatea Plus este adevărat.
Horoscopul zilei, marți, 26 martie 2024
Horoscopul zilei, marți, 26 martie 2024. Astrele presară ziua cu conflicte și ne sfătuiesc să ne retragem pentru a stăpâni emoțiile antagonice
Horoscopul pentru ziua de marți, 26 martie 2024,ne spune că opoziția dintre Lună în Balanță și Mercur în Berbec aduce cu sine provocări legate de concentrare și comunicare, făcându-le pe zodiile implicate să fie mai atente la propriile nevoi și la relațiile cu cei din jur. Astfel, este important ca nativii să își acorde timp pentru reflecție și autoîngrijire, pentru a gestiona mai eficient situațiile care pot apărea în această zi.
Previziunea asupra căreia Baba Vanga și Nostradamus au cazut de acord
Previziunea asupra căreia Baba Vanga și Nostradamus au cazut de acord: "Din Siria începe al Treilea Război Mondial"
Celebra prezicătoare oarbă din Bulgaria, Baba Vanga, a făcut mai multe predicții înfricoșătoare despre viitor, printre care și aceea că va izbucni un "război din Est". "Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria", a scris Baba Vanga alb pe negru. La rândul său, Nostradamus a prezis că Mesopotamia va fi punctul de pornire al unui război apocaliptic.
Ministul Muncii a făcut anunțul: Când vor primi pensionarii deciziile cu majorările de pensii
Ministul Muncii a făcut anunțul: Când vor primi pensionarii deciziile cu majorările de pensii
Marea recalculare a pensiilor este pe ultima suta de metri, iar pensionarii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cât vor primi lunar, după aplicarea noii legi. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a vorbit la Realitatea Plus despre aceste pregătiri și, mai mult, a dat o dată la care seniorii vor primi noile decizii. Mai mult, oficialul de la  Ministerul Muncii a clarificat o serie de întrebări din domeniul pensiilor de stat, cum ar fi cea de–a treia majorare a pensiilor din ianurie 2025, supraimpozitarea pensiilor, stagiile de cotizare, punctele de stabilitate, indeminizatia minima sociala
Lasconi a recunoscut că adevărul poate fi incomod în politică Exclusiv
Elena Lasconi a dat cărțile pe față la Culisele Statului Paralel. L-ar susține pe Iohannis pentru șefia NATO? Dacă au nevoie de oameni care să nu facă nimic, DA!
Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, a făcut o serie de declarații-bombă în interviul unu la unu cu jurnalista Anca Alexandrescu, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel. Edilul a făcut precizări despre scandalul cu liderii propriului partid, dar a făcut și un comentariu extrem de ironic despre candidatura președintelui Klaus Johannis la șefia NATO.