Articolele din categoria ACTUAL:

Cum scapi de gândacii de bucătărie fără chimicale: 3 ingrediente din bucătărie care alungă insectele
Cum scapi de gândacii de bucătărie fără chimicale: 3 ingrediente din bucătărie care alungă insectele
Prezența insectelor în casă ne provoacă repulsie și, în încercarea de a ascăpa de ele, suntem tentați să apelăm la diferite substanțe toxice. Doar că utilizarea acestora poate fi periculoasă, mai ales dacă avem copii mici sau animale de companie. Există însă și remedii naturale care te scapă de gândaci într-o clipă. Soluțiile nu sunt deloc greu de preparat și vor avea un efect imediat împotriva gândacilor. 
Ședință decisivă: PNL și PSD aleg locomotiva alegerilor europarlamentare. Cine va deschide lista comună
Ședință decisivă: PNL și PSD aleg locomotiva alegerilor europarlamentare. Cine va deschide lista comună. Pactul secret împotriva traseismului
Pact secret între liderii Coaliției după scandalul monstru din teritoriu! Potrivit unor surse, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au avut zilele acestea o discuție despre migrația primarilor și s-au înțeles în secret să nu își mai fure edilii. În scurt timp, liderii Coaliției trebuie să tranșeze și problema locului unu pe lista pentru Parlamentul European, după ce Rareș Bogdan a dezvăluit că poziția ar putea să nu fie ocupată nici de el, nici de Mihai Tudose.
Top 10 țări cu un nivel de trai ridicat. Pandemia de Covid și războiul din Ucraina nu le-a pus la pământ: pe ce loc se află România
Top 10 țări cu un nivel de trai ridicat. Pandemia de Covid și războiul din Ucraina nu le-a pus la pământ: pe ce loc se află România
Pandemia de coronavirus, care a debutat în decembrie 2019, în regiunea Wuhan din în China, și s-a extins mai apoi în întreaga lume a scris o nouă filă din istoria modernă a omenirii. Nici bine nu ne-am tras sufletul după asta că a venit războiul din Ucraina (24 februarie 2022), urmat de mai multe crize succesive - economice, politice și sociale. Toate acestea au avut un impact direct asupra standardelor de viață globale. 
Ministrul Agriculturii propune plafonarea adaosului la toate alimentele românești: „Este o practică comercială neloială”
Ministrul Agriculturii propune plafonarea adaosului la toate alimentele românești: „Este o practică comercială neloială”
Deși plafonarea adaosului comercial la alimentele de bază a dus la scumpirea altor categorii de produse, oficialii iau în calcul acum să plafoneze adaosul la toate produsele românești. Anunțul a fost făcut chiar de ministrul Agriculturii. Florin Barbu susține că lucrează la un proiect pe care îl va depune în Parlament. Între timp, economiștii spun că măsura va duce la creșteri de prețuri. Economiștii vorbesc și despre fenomenele cu care ne confruntăm precum inflația ascunsă sau creșterea prețurilor la alte categorii de produse.
Traditii de Buna Vestire
Tradiţii şi superstiţii de Buna Vestire: Ce trebuie să pui în pragul casei, astăzi
Miercuri, 25 martie, creştinii prăznuiesc prima sărbătoare a Maicii Domnului: Buna Vestire. Această sărbătoare, denumită popular şi Blagoviştenie, aminteşte de ziua în care Arhanghelul Gavriil îi dă Fecioarei vestea că va avea un prunc: pe Fiul lui Dumnezeu. În popor, există o mulţime de tradiţii şi superstiţii cu privire la această zi. Află din acest articol care sunt cele mai frumoase tradiţii de BUNA VESTIRE!
Patriarhul Daniel
Preafericitul Părinte Daniel sfințește luni capela din incinta Palatului Parlamentului
Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române sfinţeşte luni capela din incinta Palatului Parlamentului. Aceasta este situată la nivel P, zona intrării oficiale C1 şi va purta hramul Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României. Capela se va afla sub jurisdicţia canonică şi administrativă a Arhiepiscopiei Bucureştilor. Construirea capelei a fost aprobată de conducerea Camerei Deputaţilor, la iniţiativa preşedintelui interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis.
Detalii tulburătoare în cazul studentei la Medicină ucisă de iubitul gelos. Fata, omorâtă cu 30 de lovituri de cuțit / Foto: Inquam Photos
Detalii tulburătoare în cazul studentei la Medicină ucisă de iubitul gelos. Fata, omorâtă cu 30 de lovituri de cuțit: rudele și vecinii sunt șocați
Apar noi detalii cutremurătoare în cazul tânărului care și-a ucis cu sânge rece iubita. Criminalul studentei de la Medicină a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. După 10 ore de audieri, tânărul de 23 de ani, student la Teologie, a recunoscut fapta. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! Anchetatorii spun că tânăra a fost găsită aproape decapitată după ce tânărul a ucis-o cu zeci de lovituri de cuțit.