Articolele din categoria ACTUAL:

Cinci frați din Galați, bătuți și maltratați de bunici! Timp de 10 ani, minorii au fost supuși la chinuri inimaginabile/ Arhivă foto
Cinci frați din Galați, bătuți și maltratați de bunici! Timp de 10 ani, minorii au fost supuși la chinuri inimaginabile
Caz terifiant la Galați. Cinci copii au fost supuși unor abuzuri și chinuri de nedescris chiar de către bunicii paterni, care îi aveau în grijă de mai bine de 10 ani. Copiii au fost luați din Spania, unde se aflau în grija autorităților, după ce părinții nu au mai putut să-i crească. Totul a ieșit la iveală după ce băiatul cel mare de 16 ani nu a mai putut suporta și a depus plângere la poliție. Urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional! 
Pui ingalbenit
Bomba din hipermarketurile românești: pui îngălbeniți, împănați cu tulpini de sallmonela periculoase
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, avertizează, miercuri dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să pară mai bună, uneori procedura realizându-se în timpul hrănirii, astfel încât vopseaua să nu poată fi spălată. În aceste condiţiil afirmă Constantinescu, ne confruntăm cu un ”atentat serios la siguranţa fiecăruia dintre noi”.
George Simion: „Cozmin Guşă, sondat de AUR în cercetări sociologice pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei”
George Simion: „Cozmin Guşă, sondat de AUR în cercetări sociologice pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei”
George Simion, liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a făcut un anunț surprinzător în emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea Plus, marți seara. La Culisele Statului Paralel, George Simion a declarat că a primit acceptul analistului politic Cozmin Gușă pentru a fi inclus în sondaje în vederea unei posibile candidaturi la Primăria Capitalei.
Ce se întâmplă de fapt când apelul tău este pus în așteptare în call center
Ce se întâmplă de fapt când apelul tău este pus în așteptare în call center. Te vei gândi de două ori înainte să le faci „urări de bine”
O experiență frustrantă pentru mulți dintre noi este reprezentată de momentul în care apelul nostru este pus în așteptare într-un call center. Suntem rugați să așteptăm câteva minute până când un operator va prelua apelul nostru, iar această întârziere poate părea o eternitate. Dar ce se întâmplă de fapt în spatele scenelor, în timp ce suntem blocați în linie? 
Andreea Marin. Foto: Facebook
Cum arăta Andreea Marin la 19 ani, când a participat la concursul de Miss România
Andreea Marin este cunoscută drept zâna surprizelor, însă puțini știu că la vârsta de 19 ani, vedeta și-a început parcursul în lumea showbiz-ului participând la concursul de Miss România. Cu o apariție fermecătoare, Andreea a strălucit pe podium alături de alte tinere aspirante la titlul prestigios, iar printre acestea câteva au devenit cunoscute publicului pentru activitatea lor în lumea televiziunii și chiar a politicii.
Karl Nehammer înaintea celui de-al doilea summit al Consiliului European. Foto: Profimedia
Austria primește sprijin european pentru relaxarea legii anti-defrișare. O viitoare undă verde pentru continuarea tăierii pădurilor
Marți, un grup format din aproximativ 20 de state membre UE a solicitat Comisiei Europene să relaxeze, și chiar să suspende, legea UE anti-defrișare, argumentând că aceasta va afecta fermierii. Această solicitare reprezintă o nouă provocare pentru agendele europene în ceea ce privește protecția mediulu și ridică întrebări cu privire la echilibrul dintre conservarea pădurilor și nevoile sectorului agricol, fiind subiectul unor dezbateri intense în rândul liderilor UE.
Horoscopul zilei, miercuri, 27 martie
Horoscopul zilei, miercuri, 27 martie. Astrele împărtășesc generos energii pozitive. Cei cu o muncă vizionară și creativă vor da lovitura
Astrele par a fi destul de favorabile în ziua de miercuri, 27 martie, oferind energii pozitive celor care au o muncă vizionară și creativă. Se pare că aceștia vor avea parte de succes și de recunoaștere pentru eforturile lor. În plus, abilitățile noastre de detectiv sunt în centrul atenției, deoarece Luna va intra în Scorpion, sugerând o intensificare a intuiției și a capacității noastre de a aduna informații importante. Astfel, suntem încurajați să fim atenți la semnele și indiciile subtile din jurul nostru, deoarece acestea ne pot oferi claritate și ghidare în deciziile pe care le luăm.