Articolele din categoria ACTUAL:

Este ca și cum un râu curge prin cer și apoi se revarsă pe pământ (Profimedia)
Ce este "RÂUL ATMOSFERIC", fenomenul meteo care aduce potopul deasupra României. Explicațiile climatologului Mircea Duțu
Toată țara va fi măturată de ploi torențiale și vijelii. Este avertismentul făcut de specialiștii în climă. Meteorologii au emis și noi coduri de vreme severă pentru mai multe regiuni ale țării, iar într-o intervenție la Realitatea Plus, expertul climatolog Mircea Duțu a explicat fenomenul care va genera fenomenele extreme și în România, în următoarele zile.
Expertul a atras atenția asupra greșelii pe care o fac mulți
Titi Aur demolează miturile distanței de siguranță fața de celelalte maşini. Cum calculezi, de fapt, distanța optimă?
Cunoscutul campion național de raliuri Titi Aur, expert în conducere defensivă, a dezvăluit într-un clip pe rețelele sociale cum își poate calcul orice șofer distanța de siguranță pe care trebuie să o păstreze față de mașina din față. Aur a explicat că mulți șoferi fac greșeala să se bazeze pe valori fixe, fără să țină cont de contextul din trafic și de viteza cu care se deplasează. 
Risipa bugetară și slaba colectare pot avea efecte devastatoare
Prețurile explodează după creșterea pensiilor - EXPERȚI. Prognoză-șoc pentru România
Vin tot mai multe prognoze sumbre pentru țara noastră de la instituțiile internaționale. Cel mai recent avertisment a fost lansat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Experții au înrăutățit prognoza financiară și spun că inflația rămâne ridicată pe fondul majorării pensiilor și salariilor. Dezmățul bugetar a ajuns la peste 80 de miliarde de lei, iar cheltuielile au crescut, potrivit Realitatea Plus.
Polițiștii nu au mai găsit decât rămășite (foto: Actual SM)
Agent de pază carbonizat în ghereta de pază. Descoperire macabră pe un câmp din Satu Mare - FOTO/VIDEO
Descoperire macabră pe un câmp din Satu Mare. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost găsit carbonizat de colegii lui care au sunat urgent la 112. Din primele informații, bărbatul era agent pază. Colegii spun că acesta a fost verificat cu doar 2 ore înainte de tragedie, în momentul în care și-a început tura, și că nimic nu ar fi prevestit ce urma să se întâmple. Atenție, urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional! 
Atacatorul a dat dovadă de un calm remarcabil
Mobilizare la Iași, după spargerea de la o bancă. Filtre ale poliției sunt în tot orașul, pentru a-l prinde pe hoțul care a acționat ca-n filme
Individul care a intrat înarmat într-o bancă din Iași este de negăsit. Autoritățile îl caută în disperare, după ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere în care acesta apare deghizat: și-a pus mustață și barbă falsă, să se asigure că nu-l recunoaște nimeni. În mod neobișnuit, angajații băncii nu au declanșat butonul de panică și nu au sunat la Poliție, ci la sediul central al băncii din București.
Noul val de priciptații va lovi și zone deja afectate (foto: FB/Iulia Stanila)
Meteorolog militar despre POTOPUL care se va abate asupra României: „De peste 20 de ani nu am văzut pe prognoze atâta apă în atmosferă”
Avertisment fără precedent al unui meteorolog militar care a participat la ședința celulei de criză care s-a constituit la guvern, în perspectiva frontului de precipitații extrem de abundente ce va lovi România. „Mă uit pe radare, pe hărți și pe modelele de prognoză de peste 20 de ani. Dar niciodată nu am văzut atâta apă în atmosferă ca acum”, a declarat pentru Hotnews un specialistul, sub protecția anonimatului.
Tânăra a recunoscut cu seninătate că s-a urcat la volan drogată
Șoferiță prinsă drogată la volan, în Drobeta-Turnu Severin. Reacție surprinzătoare a tinerei - VIDEO
A fost razie de amploare noaptea trecută pe străzile din Drobeta Severin după ce o tânără șoferiță a condus drogată. Oamenii legii au oprit-o pentru un control de rutină, moment în care au constatat că aceasta nu este coerentă și au testat-o cu aparatul drugtest. Și mai halucinant este faptul că femeia nu a fost deloc surprinsă de rezultatul testului și a recunoscut că a consumat droguri. 
Insula din  paradis care te ucide în 5 minute
Insula din paradis care te ucide în 5 minute. De ce a băgat spaima în turiști
O insulă tropicală, cu plaje spectaculoase, junglă luxuriantă și apă cristalină, ascunde un secret înfricoșător care a băgat frica și în cei mai temerari turiști. Deși peisajul său idilic ar trebui să fie un magnet pentru vizitatori, toți oamenii se feresc de această insulă cu orice preț, de teama că vor cădea victimă unei amenințări care ar putea pune capăt vieților lor în doar 5 minute.
Ce se întâmplă de fapt când apelul tău este pus în așteptare în call center
Ce se întâmplă de fapt când apelul tău este pus în așteptare în call center. Te vei gândi de două ori înainte să le faci „urări de bine”
O experiență frustrantă pentru mulți dintre noi este reprezentată de momentul în care apelul nostru este pus în așteptare într-un call center. Suntem rugați să așteptăm câteva minute până când un operator va prelua apelul nostru, iar această întârziere poate părea o eternitate. Dar ce se întâmplă de fapt în spatele scenelor, în timp ce suntem blocați în apel? 
Horoscop special TOAMNA 2024
Horoscop special TOAMNA 2024: Ce trebuie să facă fiecare zodie pentru a avea parte de noroc
Toamna 2024 aduce cu sine o perioadă de transformare și reflecție, iar astrele ne oferă ghiduri prețioase pentru a naviga prin provocările și oportunitățile acestui sezon. Fiecare semn zodiacal are propriile sale trăsături și particularități, iar noi putem afla cum ne putem alinia cu energiile cosmice poate face diferența între o toamnă plină de succes și una marcată de obstacole.