Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu: „Guvernarea viitoare va fi tot PSD-PNL”! Când a vorbit ultima dată cu Nicolae Ciucă
Marcel Ciolacu: „Guvernarea viitoare va fi tot PSD-PNL”! Când a vorbit ultima dată cu Nicolae Ciucă
Premierul Marcel Ciolacu a dezvăluit, în exclusivitate, la Culisele Statului Paralel, că își dorește ca PSD și PNL să formeze o coaliție și după alegeri. Liderul social-democrat a precizat că nu are ce să îi reproșeze lui Nicolae Ciucă, din contră, consideră că s-au descurcat bine amândoi în perioada guvernării. De asemenea, premierul a mărturisit că a vorbit telefonic cu liderul PNL în urmă cu doar câteva zile, iar relațiile lui cu președintele Iohannis sunt doar instituționale. 
Barajul Suhurlui din Galați, lăsat în paragină. Imagini dezolante/ Captură video
Barajul Suhurlui din Galați, lăsat în paragină. Investiția de un miliard de euro putea să ajute la evitarea dezastrului din județ. Imagini dezolante
Investiție de un miliard de euro a fost lăsată să fie furată bucată cu bucată. Barajul Suhurlui, construcție menită să apere localitățile din județul Galați a ajuns o ruină, chiar dacă a fost construit în mare parte în perioada comunistă. Barajul are două întrebuințări, apărarea localnicilor din apropiere de dezastre, dar și irigarea a peste o mie de hectare de teren. 
Primele imagini cu ATACUL de la bancă! Individul care a amenințat cu pistolul trei angajați, de negăsit
Primele imagini cu ATACUL de la bancă! Individul care a amenințat cu pistolul trei angajați, de negăsit! Jaf ARMAT în stil mafiot, la Iași
Jaf armat în Iași! Un individ deghizat a dat buzna peste angajații unei bănci și i-a amenințat cu un pistol. Bărbatul nu a reușit să găsească bani, așa că a fugit. Acum, oamenii legii fac cercetări pentru a da de urma individului. O echipă de criminaliști a prelevat amprente de la fața locului, iar sursele spun că există deja un suspect. Realitatea PLUS a difuzat primele imagini, în exclusivitate, din momentul atacului. Atenție, urmează ilustrații cu puternic impact emoțional.