Articolele din categoria ACTUAL:

Ședință de urgență pentru viitura de pe Dunăre! Ministrul Mediului: „Ne aşteptăm ca duminică să fie ziua cea mai grea. Suntem în alertă”
Ședință de urgență pentru viitura de pe Dunăre! Ministrul Mediului: „Ne aşteptăm ca duminică să fie ziua cea mai grea. Suntem în alertă”
Vineri, ministrul Mediului, Mircea Fechet, a convocat o şedinţă extraordinară a Consiliului Ministerial pentru Situaţii de Urgenţă, într-un context meteorologic alarmant. „Suntem în alertă”, a declarat Fechet, subliniind gravitatea situaţiei create de furtuna Ashley, care ameninţă să provoace inundaţii semnificative în întreaga ţară.
Noi detalii în cazul polițiștilor din Pitești, răniți de un vitezoman de 19 ani/ Captură video
Noi detalii în cazul polițiștilor din Pitești răniți de un vitezoman de 19 ani: tânărul făcea curse cu un alt șofer. Imagini cu momentul impactului
Doi polițiști din Pitești au fost răniți de un vitezoman de 19 ani. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul teribilist a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit în plin autospeciala în care se aflau agenții. Din primele informații ale anchetei, tânărul făcea curse cu un alt bărbat de 22 de ani. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional! 
Început de octombrie cu temperaturi scăzute și precipitații abundente. Previziunile ANM pentru a doua lună de toamnă
Început de octombrie cu temperaturi scăzute și precipitații abundente. Previziunile ANM pentru a doua lună de toamnă
Ne așteaptă un început de octombrie cu temperaturi mai coborâte decât cele obişnuite şi cu precipitaţii abundente, în majoritatea regiunilor țării. Ulterior, vremea va reveni "la sentimente ceva mai bune". Cu alte cuvinte, vor urma două săptămâni cu temperaturi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an, a anunțat vineri ANM, în prognoza meteo pentru intervalul 30 septembrie - 28 octombrie 2024.
Probe din dosarul 2 mai, ANULATE! Amenințările mamei șoferului drogat, neluate în seamă de instanță
Probe din dosarul 2 mai, ANULATE! Amenințările mamei șoferului drogat, neluate în seamă de instanță
Situație revoltătoare în dosarul 2 Mai. Judecătoarea a decis să anuleze interceptările din dosarul în care Miruna Pascu este acuzată de influențarea declarațiilor martorilor în cazul de trafic de droguri al fiului său, Vlad Pascu. Această hotărâre are implicații semnificative, având în vedere că interceptările reprezentau principala probă împotriva mamei șoferului drogat care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai. 
Copii de grădiniță, înghesuiți într-un aparatmanet insalubru de 60 mp: părinții sunt revoltați/ Captură video Gorj TV
Copii de grădiniță, înghesuiți într-un aparatmanet insalubru de 60 mp: părinții sunt revoltați. Cum s-a ajuns la această situație
Este revoltă fără margini la o grădiniță din Târgu Jiu! Copiii au fost repartizați să învețe într-un simplu apartament, totul după ce unitatea de învățământ la care sunt înscriși micuții a fost afectată de cutremure. Preșcolarii au fost relocați într-un apartament din cartier. Acolo vor rămâne până anul viitor când lucrările de reabilitare vor fi finalizate. Părinții sunt disperați și iau în calcul să își mute copiii la alte grădinițe. 
Alertă aeriană la granița României cu Ucraina!
Alertă aeriană la granița României cu Ucraina! A fost reperat un grup de drone care se îndreptau către ţinte de pe teritoriul ucrainean: a fost emis RO-Alert
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a emis, în cursul nopţii de joi spre vineri, un mesaj RO-Alert pentru populaţia din zona de Nord a judeţului Tulcea, după ce structurile cu rol de apărare şi monitorizare a spaţiul aerian de frontieră au reperat un grup de drone care se îndreptau către ţinte de pe teritoriul ucrainean aflate la graniţa cu România.
Horoscop de WEEKEND 28-29 septembrie 2024
Horoscop de WEEKEND 28-29 septembrie 2024. Venus își face de cap prin zodia plăcerilor carnale. Trei semne vor fi favoritele astrelor
Weekendul dintre 27 și 29 septembrie 2024 se anunță a fi unul plin de intensitate și revelații, datorită influențelor astrale care ne vor modela stările interioare și relațiile cu cei din jur. Cu Venus aflându-se în Scorpion, semn al transformării profunde, și Luna traversând Racul, simbol al emoției și al intimității, ne așteaptă momente de introspecție care pot aduce revelații valoroase. 
Cele mai folosite minciuni ale mecanicilor auto
Cele mai folosite MINCIUNI ale mecanicilor auto. Cum sunt păcăliți șoferii să scoată mai mulți bani din buzunar
Deși întreținerea autoturismului îi prelungește semnificativ durata de utilizare și este esențială pentru siguranța pasagerilor, există și o serie de sfaturi prin care mecanici auto nu vor decât să își ia mai mulți bani. Din acest motiv, dacă aveți suspiciuni legate de sfaturile primite, mai ales atunci când sumele solicitate sunt semnificative, este bine să cereți și o a doua părere.
Horoscopul zilei, vineri, 27 septembrie 2024
Horoscopul zilei, vineri, 27 septembrie 2024. Venus ne îndeamnă la pasiune nesăbuită. Două zodii învață să își țină impulsurile în frâu
Vineri, 27 septembrie 2024, astralul se arată a fi plin de promisiuni interesante și provocări pentru fiecare dintre noi. Venus, planeta iubirii și a dorințelor, ne îndeamnă să ne lăsăm purtați de pasiuni nesăbuite, aducând cu sine o atmosferă incandescentă și plină de intensitate emoțională. Însă, în mijlocul acestor impulsuri puternice, două zodii se află în fața unei lecții importante: cum să își tempereze dorințele și să găsească un echilibru între a ceda atracțiilor și a-și păstra starea de bine.