Articolele din categoria ACTUAL:

Ca prin minune, șoferița nu a fost izbită și de camion (captură video)
Accident TERIFIANT la Iași. O șoferiță de doar 19 ani s-a izbit în plin de un autoturism și a fost la un pas să fie spulberată de un camion - VIDEO cu momentul impactului
O tânără de doar 19 a fost la un pas să-și piardă viațăa și să provoace o tragedie rutieră. Fața a pierdut controlul volanului, în timp ce conducea cu mare viteză și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care crcula reflamnatr, pe contrasens. Conducătoarea auto a fost transportată la spital 
Mesajele alarmiste sunt cea mai eficientă strategie a escrocilor (Profimedia)
Ce faci dacă scammerii au numărul tău de telefon? Top 5 metode de FRAUDARE a telefonului mobil
Am devenit atât de dependenți de telefonul mobil, iar aparatul a ajuns să stocheze atât de multe informații confidențiale, încât nu este de mirare că numărul infracțiunilor de scamming a crescut exponențial. Ajuns pe mâinile escrocilor informatici, numărul tău de telefon este o mină de aur, așa că cel mai bine este să te informezi cum să te ferești eficient de astfel de atacuri. 
Prognozele meteo s-au dovedit a fi exagerate prin comparație cu amploarea reală a fenomenelor vizate
Atac dur după prognozele alarmiste: "Ashley e o găselniță pur românească. Dacă așa ceva a fost furtuna ultimilor 20 de ani înseamnă că meteorologia a MURIT"
Polemică amplă în rândul meteorologilor români, după valul de prognoze care s-au dovedit alarmiste, prin raportare la situația reala, legate de așa-numitul Uragan Astley. Un doctor în meteorologie de la Iași susține chiar că "Ashley e o găselniță pur românească și că există un risc major de decredibilizare a meteorologie. Postarea făcută pe rețelele de socializare a provocat un val de argumente pro și contra.
Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Marcel Ciolacu, după ședința de urgență de la MAI: Rămânem în stare de alertă! Paza bună trece primejdia rea!
Premierul Marcel Ciolacu este de părere că autoritățile au acționat profesionist în ultimele zile, pe fondul alertelor de vreme extremă. Șeful executivului a participat la o ședință de urgență convocată, luni dimineață, la sediul Ministerului de Interne, în regim de videoconferință cu autoritățile din zonele afectate. Alături de șeful Guvernului, la ședință a participat și ministrul de resort, Cătălin Predoiu, discuțiile cu șefii din teritoriu din zonele cu risc de inundații fiind centrate pe efectele ploilor abundente din ultimele ore. 
Război în Ucraina, ziua 950: Întâlnire de gradul zero a premierului rus la Teheran: ce pune la cale Kremlinul
Război în Ucraina, ziua 950: Întâlnire de gradul zero a premierului rus la Teheran: ce pune la cale Kremlinul - LIVE TEXT
Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 950 de război. Rusia a lansat o serie de atacuri cu drone care au vizat Kievul, luni dimineaţă, iar unităţile de apărare aeriană au fost angajate în respingerea loviturilor timp de mai multe ore, a anunţat armata ucraineană. Premierul rus Mişustin merge luni la Teheran, unde se va întâlni cu preşedintele Iranului, țară acuzată că furnizează Rusiei drone pentru război.