Articolele din categoria ACTUAL:

Trucul este atât de simpul și elimină consumul inutil (foto: blogdeinstalatii)
Cum reduci FACTURA de GAZE NATURALE. Trucul viral pe rețele, este suficient să modifici câteva setări - VIDEO
Apropierea sezonului rece le dă multora dureri de cap atunci când se gândesc la valoarea facturilor de utilități, în special a celor de gaze naturale. Dacă pe timpul verii au plătit doar câteva zeci de lei, românii se vor confrunta cu facturi și de zeci de ori mai mari. Cu toate acestea, specialiști în centrale de apartament atrag atenția că putem reduce valoarea acestora prin simpla modificare a unor setări.
Sectie de la un spital din Satu Mare, închisă din lipsă de medici: pacienții, puși pe drumuri. Cea mai apropiată unitate medicală, la aproximativ 50 km
Secție de la un spital din Satu Mare, închisă din lipsă de medici: pacienții, puși pe drumuri. Cea mai apropiată unitate medicală, la aproximativ 50 km
Un spital din Satu Mare închide temporar Secția de pediatrie și compartimentul de neonatologie pe perioada în care singurului medic specialist este in concediu. Cel puțin două săptămâni, copiii și femeile însărcinate vor fi nevoiti nevoite să meargă la Spitalul Județean Satu Mare, care se afla la aproape 50 de kilometri distanță. 
Autoritățile acordă ajutoare pentru ÎNCĂLZIRE și în acest an. Ce trebuie să știe românii care au nevoie de lemne de foc
Autoritățile acordă ajutoare pentru ÎNCĂLZIRE și în acest an. Ce trebuie să știe românii care au nevoie de lemne de foc
În prag de iarnă, oamenii caută cu disperare soluții pentru a se încălzi. Speriați de frig, locuitorii din județul Mehedinți care folosesc lemne, au început să-și facă provizii pentru sezonul rece. Ocolul Silvic are comenzi pe bandă rulantă și distribuie lemne de foc la prețuri ce încep de la 315 lei pe metru cub. Și anul acesta, peroanele vulnerabile vor beneficia de ajutoare oferite de stat pentru incalzire. 
Vladimir Putin / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 951. Putin a ordonat recrutarea de toamnă, în Rusia. Avertismentul lui Stoltenberg la final de mandat - LIVE TEXT
Războiul din Ucraina a intrat în ziua cu numărul 951. Retorica nucleară nesăbuită promovată de preşedintele rus Vladimir Putin nu ar trebui să descurajeze furnizarea de sprijin militar suplimentar pentru Ucraina din partea statelor NATO, a susţinut luni secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, în ultimul său interviu din această postură acordat Reuters. Începând de astăzi, 1 octombrie, Stoltenberg va fi înlocuit la șefia NATO de fostul premier olandez Mark Rutte.
Acoperamantul Maicii Domnului
Sărbătoare 1 octombrie. Zi importantă pentru toți credincioșii. Cruce roșie în calendar
Acoperamantul Maicii Domnului este sarbatoarea randuita de Biserica in amintirea aratarii Maicii Domnului in biserica din Vlaherne. Pe 1 octombrie 911, se facea priveghere in aceasta biserica, pentru salvarea cetatii care era asediata. La ora patru dimineata, Maica Domnului s-a aratat inaintea poporului, stand in vazduh si rugandu-se cu lacrimi. Sfantul Acoperamant era tinut in maini deasupra capetelor credinciosilor. In jurul ei se aflau apostolii, sfintii si mucenicii.