Articolele din categoria ACTUAL:

Drogul mortal ZOMBIE a ajuns în Europa. Mărturii șocante ale consumatorilor: și-au pierdut părți din corp
Drogul mortal ZOMBIE a ajuns în Europa. Mărturii șocante ale consumatorilor: și-au pierdut părți din corp
Un drog mortal, extrem de periculos, a ajuns în Europa. Este vorba de drogul zombie, care în trecut a provocat o criză de sănătate în Statele Unite ale Americii, în urma căreia cel puțin 11 oameni au murit. Substanța psihoactivă este un tip de tranchilizant folosit pentru animale mari, însă consumul acesteia de către oameni provoacă răni dureroase, care pot duce la amputări sau chiar decese. Atenție, urmează informații și imagini cu puternic impact emoțional! 
Parcul IOR / Foto: Inquam Photos
Zona retrocedată din Parcul IOR se degradează pe zi ce trece. Cum ar putea schimba situația o hotărâre de Consiliu adoptată la propunerea PNL Sector 3 și ce spun oamenii
Bucureștenii care stau în blocurile din apropierea zonei retrocedate a Parcului IOR se plâng de mirosul greu de fum care le intră în case în fiecare noapte. Oamenii spun că fumul vine din zona împrejmuită și se declară oripilați de ce se întâmplă acolo, în ciuda unei hotărâri de Consiliu Local, adoptată la inițiativa PNL, prin care Sectorul 3 cere Primăriei Municipiului București răscumpărarea terenului de 11 hectare din Parcul IOR, după epuizarea căilor legale de recuperare. Oamenii îl acuză pe Primarul General Nicușor Dan că pare să nu recunoască valoarea inestimabilă pentru sănătatea și bunăstarea cetățenilor a acestor spații verzi.
Tot mai mulți români divorțează și nu se mai căsătoresc după. Situationship-ul, preferat de tot mai multe persoane: ce presupune
Tot mai mulți români divorțează și nu se mai căsătoresc după. Situationship-ul, preferat de tot mai multe persoane: ce presupune
Căsătoria a devenit din ce în ce mai neatractivă pentru tinerii români. Cel puțin așa arată cele mai recente date publicate de INS, care relevă că numărul mariajelor a scăzut cu 15% comparativ cu 2023. În plus, s-au îmbulțit divorțurile oficiale, altfel spus, cele cu acte în regulă. Dacă aruncă o scurtă privire în spațiul online, observăm un trend tot mai răspândit pe rețele sociale: situationship-ul. Ce este acesta și de cel îl preferă tot mai multe persoane.
Klaus Iohannis / Foto: Inquam Photos
Iohannis: „Investiția în educația financiară este o investiție în viitorul nostru economic. Românii trebuie să fie instruiți”
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj în cadrul celei de-a doua ediţii a Forumului Educaţiei Financiare, organizat de Banca Naţională a României cu ocazia Zilei Educaţiei Financiare, prezentat de către Cosmin Marinescu, Consilier Prezidenţial în cadrul Departamentului Politici Economice şi Sociale, în care a arătat că investiţia în educaţia financiară a cetăţenilor noştri este o investiţie strategică în construirea unei societăţi responsabile şi prospere. Şeful statului a subliniat că nu este suficient să constatăm nevoia cetăţenilor de îndrumare şi instruire financiară, ci avem datoria de a facilita accesul fiecărui român la instruire în acest domeniu, pentru ca cetăţenii să poată lua decizii corecte şi informate în privinţa finanţelor personale.