Articolele din categoria ACTUAL:

Carmen Adamescu
Cum și-a curățat de bani Carmen Adamescu soțul: tun de milioane de euro. Anchetă uriașă după moartea milionarului - date bombă din dosar. VIDEO
Averea lui Dan Adamescu, unul dintre cei mai bogați români, a ajuns mărul discordiei între moștenitorii săi. Carmen Adamescu este cea care a deschis procesul de succesiune și îl cheamă în judecată în calitate de pârât pe fiul milionarului. De altfel, după 6 ani de anchetă, procurorii au trimis-o în judecată pe văduva lui Dan Adamescu, acuzată fiind că a delapidat zeci de milioane de lei din firmele soțului. 
Leacul popular rusesc, cunoscut sub numele de „elixirul tinereții”
Leacul popular rusesc, cunoscut sub numele de „elixirul tinereții”. Secretul longevității, transmis din generație în generație
Elixirul tineretii, un leac popular rusesc, alimentează imaginația oamenilor de secole întregi, reprezentând o comoară a tradițiilor și a cunoașterii transmise din generație în generație. Considerat a fi remediul minune împotriva îmbătrânirii și a bolilor, acest elixir a captivat atenția multor oameni, fascinați de puterea și misterul pe care le conferă.
peștele de sticlă care se punea pe televizor a devenit obiect de colectie
Mai ai acasă peștele de sticlă care se punea pe televizor? Iată câți bani poți să primești acum pe el
Peștele de sticlă care se așeza pe televizor reprezenta un element iconic din decorul multor locuințe în trecut. Acest obiect decorativ, adesea însoțit de un mileu sub el, aducea o notă aparte de eleganță și tradiție în camerele de zi. Mulți dintre noi își amintesc cu nostalgie de zilele petrecute în preajma peștelui de sticlă, care a devenit unul dintre simbolurile vieții în comunism.
Dragoș Bolbose, noul vicepreședinte al FRJudo
Dragoș Bolbose, noul vicepreședinte al FRJudo. Marius Vizer ia bătaie din nou de la Cozmin Gușă!
Astăzi s-au organizat alegeri pentru funcția de vicepreședinte la Federația Română de Judo, fiind convocată Adunarea Generală Ordinară a FRJ, care are loc anual. Era necesară completarea postului lăsat liber de către Aurelian Bădulescu, care a trebuit să demisioneze, fiind ales ca membru al Curții de Conturi din România. Au fost prezenți 123 de membri, iar 5 voturi au fost anulate.
Horoscopul dragostei, săptămâna 15 - 21 aprilie
Horoscopul dragostei, săptămâna 15 - 21 aprilie: Povești de iubire cu final fericit pentru patru zodii norocoase
În săptămâna 15 - 21 aprilie, iubirea va cunoaște noi dimensiuni și va fi marcată de schimbări importante în plan astral. Cu cerul brăzdat de diverse mișcări planetare, relațiile vor resimți influența unor configurații cosmice puternice. Astrele ne îndeamnă să ne deschidem inimile și să fim receptivi la schimbările benefice care se vor produce în acest timp ca să ne putem bucura de noi experiențe și conexiuni profunde în lumea iubirii.
Scene terifiante în ziua eclipsei solare.
Scene terifiante în ziua eclipsei solare. O astroloagă și-a ucis soțul, și-a aruncat copiii din mașină, în timp ce se afla în mers, apoi s-a sinucis
Un caz șocant a avut loc în Woodland Hills, California, pe 8 aprilie 2024. O astroloagă în vârstă de 34 de ani, Danielle Johnson, și-a luat viața într-un act de violență extremă, după ce și-a ucis partenerul și unul dintre copiii săi, în timp ce una dintre fiice a supraviețuit miraculos. Incidentul a avut loc luni dimineața, cu câteva ore înainte de eclipsa totală de Soare din 8 aprilie, eveniment cosmic pe care Danielle îl asocia cu „apogeul războiului spiritual”.
Producător de vaccinuri anti-Covid, chemat în instanță de justiția germană. Foto: Profimedia
Producător de vaccinuri anti-Covid, chemat în instanță de justiția germană să dea explicații despre cazurile de tromboză apărute după vaccinare
Un tribunal din Germania a cerut companiei AstraZeneca să furnizeze informații detaliate despre cazurile de tromboză care ar putea fi legate de vaccinul anti-Covid produs de aceasta. Această solicitare a fost făcută în urma unei plângeri depuse de o femeie care cere despăgubiri în valoare de 250.000 de euro pentru daunele suferite. 
Florin Busuioc. Foto: Captură YouTube
Busu a spus adevărul despre cât de corectă este, de fapt, prognoza meteo. Secretul pe care meteorologii nu vor să îl aflăm
Florin Busuioc, cunoscut de toți sub numele de Busu, este fără îndoială cel mai popular prezentator meteo din România. Zi de zi, telespectatorii îl urmăresc pentru a afla informații despre starea vremii  pentru a fi pregătiți pentru orice surprize le rezervă perioada următoare. Cu un carismă aparte și o prezență încântătoare pe micile ecrane, Busu a câștigat inimile romanilor și a devenit o figură emblematică a televiziunii din țara noastră.
Horoscopul săptămânii 15 - 21 aprilie
Horoscopul săptămânii 15 - 21 aprilie. Focul pasiunii aprinde ambițiile zodiilor. Schimbări drastice pentru patru semne zodiacale
În această săptămână, zodiile vor fi purtate către sentimente de intensitate maximă, fiind influențate de un aliniament astral puternic. Fiecare zi aduce cu sine schimbări drastice și provocări uriașe, punând la încercare rezistența și intuiția zodiilor. Energia astrală va amplifica pasiunile și ambițiile lor, transformându-i în luptători neobosiți pentru scopurile lor. Este momentul să-și pună în valoare abilitățile și să-și exploateze potențialul la maximum, întrucât doar cei mai puternici și cei mai determinați vor reuși să depășească toate obstacolele care le vor ieși în cale.