Articolele din categoria ACTUAL:

Traian Băsescu
Băsescu, despre alegerea lui Cîrstoiu drept candidat al alianţei PSD-PNL: Este o probă exact a incompetenţei oamenilor politici
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea lui Cîrstoiu pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL dovedeşte ”incompetenţa” liderilor celor două formaţiuni. Băsescu argumentează că, prin această decizie, cei doi preşedinţi de partid au umilit organizaţiile locale, pierzând astfel susţinerea acestora.
Ce conține, de fapt, cafeaua 3 în 1
Ce conține, de fapt, cafeaua 3 în 1. Pericolul ascuns din populara băutură, pe care mulți români o consumă des
Cafeaua 3 în 1 este una dintre băuturile preferate de mulți români. Această cafea instant este îndrăgită pentru faptul că se prepară rapid și oferă o combinație de cafea, zahăr și lapte sau cremă, creând astfel un gust echilibrat. Cu toate acestea, puțini consumatori sunt conștienți de compoziția exactă a cafelei 3 în 1 și de potențialele pericole ascunse.
O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece
O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece. Scene medievale în Fălticeni
Scene desprinse, parcă, din filmele medievale, au avut loc în județul Suceava. Un bărbat de 60 de ani a considerat că fosta sa concubină are nevoie de o exorcizare și, întrucât aceasta nu a împărtășit părerea lui, a luat-o cu forța și a dus-o la o mănăstire. Mai mult, filmul acțiunii are un deznodământ fericit, întrucât femeia răpită a fost salvată de o măicuță.
Interviu de excepție marca Ana-Maria Păcuraru cu Nathan A. Sales, unul dintre cei mai importanți oficiali americani în combaterea terorismului - VIDEO Exclusiv
Interviu de excepție marca Ana-Maria Păcuraru cu Nathan A. Sales, unul dintre cei mai importanți oficiali americani în combaterea terorismului - VIDEO
Interviu de excepție, pe tema combaterii terorismului, pe fondul creșterii tensiunilor din Orientul Mijlociu, realizat de jurnalista Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru, în duplex București - Washigton D.C., cu unul dintre experții americani de primă mărime în domeniu, Nathan A. Sales, ambasador cu responsabilități extinse și Coordonator pentru Contraterorism. 
Sue Ellen și JR Ewing. Foto: Profimedia
O mai ții minte pe Sue Ellen, din serialul Dallas? Cum mai arată acum, la 83 de ani. Actrița a îmbătrânit cu grație
Linda Gray a rămas în inimile și memoriei fanilor datorită interpretării sale remarcabile a personajului Sue Ellen din „Dallas”. Cu o eleganță și un farmec aparte, personajul său a captivat telespectatorii și a adus o adâncime și complexitate fascinantă poveștii familiei Ewing. La cei 83 de ani ai săi, Linda Gray a îmbătrânit cu grație și rămâne o prezență apreciată în lumea mondenă, participând la petreceri și evenimente unde continuă să strălucească și să impresioneze cu eleganța și stilul său distinct.
Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova”. Foto: Facebook
Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!". Cum încearcă premierul să repare situația
O gafă pe care Marcel Ciolacu a făcut-o în cadrul unei întâlniri la Timișoara a făcut valuri în spațiul public, iar reacțiile nu au încetat să apară. . În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că "Buzău nu este în Moldova (...) vă rog NU MA JIGNIȚI". O asociație i-a cerut premierului explicații, iar acesta a făcut o postare pe pagina oficială de Facebook prin care își cere scuze și explică faptul că declarațiile sale nu au fost rău voitoare.