Articolele din categoria ACTUAL:

Teoretic, primele date recalculate ar trebui să ajungă în câteva zile
Deciziile de recalculare a pensiilor întârzie. Care este noul termen anunțat de autorități
Distribuirea deciziilor de recalculare întârzie! Deși inițial oficialii au anunțat că documentele vor ajunge la români încă din luna mai, acum noul termen avansat este iunie. Practic, pensionarii ar urma să primească deciziile care arată ce pensie vor avea după noua formulă de calcul. Între timp, specialiștii anunță că va fi nevoie de taxe noi pentru a plăti pensiile de anul viitor. 
Fostul ministru Gabriel Sandu a vorbit despre implicarea lui Traian Băsescu și Florian Coldea
Ce implicare a avut Florian Coldea în dosarul Microsoft. Denunțul care-l îngroapă pe "generalul negru"
Numele generalului Florian Coldea apare și în mega dosarul Microsoft. Acesta este menționat în denunțul pe care fostul ministrul al comunicațiilor, Gabriel Sandu, l-a depus în anul 2017, la DNA. De altfel, procesul șpăgilor din dosarul Microsoft începe în Austria, la 20 de ani de la producerea faptelor. Iar printre cei vizați este chiar Adrian Năstase. Într-o reacție pentru Realitatea PLUS, fostul premier se apără și spune că în niciunul din dosarele Microsoft nu a fost acuzat de fapte penale.
Ana Maria Păcuraru vine oră de oră cu cele mai proaspete date
ALEGERI 2024 - Realitatea Plus prezintă la ora 22:00 un exit poll Avangarde și sondaje Curs și Insomar - VIDEO
De la ora 22:00, Realitatea Plus transmite cea mai amplă analiză a rezultatului votului. Vom avea exit-polL-ul Avangarde și sondajele Curs și Insomar, în exclusivitate pentru dumneavoastră. Veți afla primii de la Realitatea Plus cine sunt marii câștigători ai acestor alegeri și cine a pierdut. De la sediul Avangarde, jurnalistul Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru urmărește oră de oră evoluția procesului de votare și vine cu cele mai proaspete informații.
Sesizare de VOT MULTIPLU la o secţie din localitatea Murfatlar, județul Constanța. A fost solicitată oprirea procesului de votare
ALEGERI 2024. Sesizare de VOT MULTIPLU la o secţie din județul Constanța. La Sibiu, un alegător a primit mai multe buletine de vot pentru alegerea primarului
La două ore de la deschiderea secțiilor de votare încep să se înmulțească sesizările legate de nereguli grave la urne. Astfel, la o secţie de votare din localitatea constănțeană Murfatlar a fost făcută o sesizare de vot multiplu. Mai exact, unui alegător i-ar fi fost înmânate trei buletine de vot de acelaşi fel, omul a votat pe toate şi le-a introdus în urmă. Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Constanţa face verificări în acest caz. Situație gravă și la o secție din județul Sibiu, acolo unde un alegător a primit mai multe buletine de vot pentru alegerea primarului. Problema a fost remediată de către preşedintele secţiei de votare printr-un proces verbal de consemnare a situaţiei, apoi procesul electoral a fost reluat în condiţii normale.
10 indicii care vor da de gol prietenii falși
10 indicii care vor da de gol prietenii falși. Psihologii îți spun la ce să fii atent, ca să scapi de prefăcuți
Ca să avem o viață plăcută și armonioasă este esențial să ne înconjurăm de prieteni sinceri, care ne pot ajuta cu adevărat și sunt gata să ne întindă o mână de ajutor la nevoie. Din păcate, însă, nu toți cei pe care-i considerăm "prieteni": de fapt, este foarte posibil ca unii să uneltească în spatele nostru . Iată 10 semne că cineva este un prieten fals.