Articolele din categoria ACTUAL:

Câștigi la Loto 6 din 49 sau te lovește un fulger - sansele sa se intample
Câștigi la Loto 6 din 49 sau te lovește un fulger? Ce eveniment este mai probabil să ți se întâmple
Probabilitatea și norocul au fascinat întotdeauna oamenii, iar întrebarea despre ce eveniment este mai probabil să se întâmple, câștigarea la Loto 6 din 49 sau a fi lovit de un fulger, reprezintă un subiect de discuție interesant și intrigant. În acest articol, vom explora statistici și fapte pentru a înțelege care dintre aceste evenimente are o probabilitate mai mare de a se produce în viața unui individ.
Cum așteaptă liderii PSD primele rezultate ale alegerilor. Când va deschide Marcel Ciolacu sticla de șampanie
Cum așteaptă liderii PSD primele rezultate ale alegerilor. Când va deschide Marcel Ciolacu sticla de șampanie
Liderii PSD, conduși de Marcel Ciolacu, se află, duminică seara, în curtea sediului central și de campanie al partidului în așteptarea primelor rezultate ale alegerilor. Marcel Ciolacu a fost surprins de mai multe ori ridicându-se și vorbind la telefon pe marginea lacului. Alți lideri precum Mihai Tudose, Paul Stănescu, Marian Neacșu și Adrian Câciu stau la masa așezată între copaci, acolo unde fumează, beau cafea și discută aprins.
Rezultat surpriză, la actualele alegeri, pentru formațiunea Cancelarului Scholz. Foto/Profimedia
Alegeri 2024. Exit - poll Germania. Cine va conduce motorul economic al UE în următorii 4 ani
S-au încheiat alegerile în Germania, iar rezultatele la ieșirea de la urne dau drept câștigător CDU, însă nici formațiunile de extremă dreapta nu sunt departe de primul loc.  Conform rezultatelor exit-poll, creștin-democrații germani și formațiunea-soră din Bavaria, CSU, sunt pe primul loc la europarlamentarele germane, cu un scor de 29,5%.În spatele CDU/CSU este Alternativa pentru Germania (AfD), cu 16,5%.