Articolele din categoria ACTUAL:

Datele BEC confirmă faptul că primarul UDMR ar fi pierdut (foto: e-Bihoreanul)
Scandal uriaș în fata primăriei din Săcueni, în Bihor. Sute de oamenii îi cer edilului UDMR să plece și îl acuză că vrea să schimbe rezultatul votului - VIDEO
Scene tensionate în fața primăriei din Săcueni, județul Bihor. Sute de oameni s-au adunat în fața clădiri și protestează, cerându-i edilului UDMR să afară, pentru că ar fi pierdut în fața reprezentantului Alianței Maghiarilor din Transilvania, motiv pentru care, la influența edilului, președinții secțiilor de votare nu au încărcat rezultatele în sistemul electronic și acesta face presiuni să schimbe rezultatul votului.
George Tuță susține că a câștigat Primăria cu o diferență de peste 400 de voturi
George Tuță, val de acuzații la adresa lui Clotilde Armand: Nu face decât să-i umilească pe oameni
Liberalul George Tuță, pe care datele BEC îl dau drept câștigător al Primăriei sectorului 1, lansează un val de acuzații la adresa edilului în exercițiu, Clotilde Armand, Pe lângă suspiciunea legată de încercarea de a manipula voturile, Tuță susține că primărița rezist își bate joc de oamenii de la secțiile de votare, tergiversând fără motiv preluarea sacilor cu buletine de vot și a proceselor verbale.
Explozie Dedeman Botoșani. Starea unuia dintre răniții internați la Spitalul din Iași s-a AGRAVAT și a fost reintubat
Explozie Dedeman Botoșani. Starea unuia dintre răniții internați la Spitalul din Iași s-a AGRAVAT și a fost reintubat. Cum se simt pacienții de la Floreasca
Unul dintre pacienții internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon” din Iași după explozia de la DedemanBotoșani a fost reintubat din cauza agravării stării de sănătate, a anunțat, luni, ministerul Sănătății. Totodată, starea celor doi răniţi care au fost aduşi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) rămâne gravă, fiind în continuare intubaţi.