Articolele din categoria ACTUAL:

Gusa: Cristoiu participă la o nepermisă acțiune de spălare publică a Statului Paralel
Omul Zilei, Ion Cristoiu. ”Găina Securității” încă face puiuți vii! Cine face pe prostul mult timp, riscă să rămână așa" - Cozim Gușă
Ion Cristoiu, zis „maestrul nervos”, nu se poate opri din apărarea Statului Paralel, însă se face de râs. Nu se oprește din a-l apăra nici pe Nicușor Dan, cum a făcut-o în ultimele două luni; deja Dan a fost reales. Însă preferă Cristoiu să atace entitățile mass-media ce luptă contra rețelei generalilor-interlopi, anume atacă Realitatea Plus și Gold FM, afirmă analistul Cozmin Gușă, potrivit Solid News. 
Toată procedura de împachetare a buletinelor de vot a fost filmată pentru transparență
Poliția și Jandarmeria o contrazic pe Clotilde Armand: Nu au fost incidente și nu au fost depuse plângeri - VIDEO
Poliția și Jandarmeria o contrazic pe Clotilde Armand în legătură cu incidentele pe care edilul susține că le-a sesizat în scandalul voturilor. Purtătorii de cuvânt din cadrul Ministerului de Interne spun că nu au fost raportate incidente și nici nu au fost depuse plângeri, iar toată procedura de împachetare a buletinelor de vot a fost filmată pentru transparență. 
Durere fără margini. Ultimul mesaj transmis de Anca Molnar înainte cu o zi de a muri: „Te rog să mai reziști puțin, mâine sunt ca nouă”
Durere fără margini. Ultimul mesaj transmis de Anca Molnar înainte cu o zi de a muri: „Te rog să mai reziști puțin, mâine sunt ca nouă”
Familia Ancăi Molnar trece prin momente cumplite după ce cunoscutul make-up artist s-a stins din viață astăzi, la vârsta de doar 35 de ani. Anca a pierdut lupta cu cancerul, o boală nemiloasă care a adus multă suferință celor care au cunoscut-o și iubit-o. Claudiu Molnar, soțul ei, este copleșit de durere și și-a exprimat durerea profundă prin publicarea ultimelor mesaje schimbate cu Anca.
Elena Lasconi a fost silită să se retragă de pe lista europarlamentarilor USR
Drulă a făcut anunțul după dezastrul USR. Zilele până la demisie sunt numărate. Elena Lasconi a detonat bomba!
După ce luni a anunțat că va demisiona de la șefia USR, după rezultatele dezastruoase de la alegerile locale și europarlamentare, Cătălin Drulă a precizat marți și când va face pasul în spate. Într-o postare pe rețelele de socializare, Drulă a prezentat etapele alegerii noii conduceri. Adevărata bombă pentru useriști a venit însă din partea Elenei Lasconi, cea care a câștigat cu un scor zdrobitor primăria Câmpulung Muscel. Aceasta a cerut întregii echipe a lui Drulă să demisioneze, pentru a accelera procesul de restructurare a formațiunii.
Clotilde Armand i-a reclamat pe toți cei implicați în numărarea voturilor
Clotilde Armand este disperată că pierde Primăria sectorului 1 și cere renumărarea voturilor. George Tuță îi cere să înceteze circul - VIDEO
Clotilde Armand fierbe! Primăriția de la sectorul 1 cere renumărarea voturilor și acuză că procesele verbale ar fi fost întocmite greșit în mod intenționat. Reacția vine după ce contracandidatul său George Tuță a anunțat că a "a câștigat competiția, după un mandat cu circ și scandal", iar PNL sector 1 a publicat procesele verbale. 
Iohannis: Aliații NATO de pe Flancul Estic, ne aflăm în prima linie de contracarare a efectelor negative
Iohannis, avertisment la Summitul B9: Rusia este cel mai mare risc de securitate. Trebuie să fim pregătiți să acționăm în consecință - VIDEO
Președintele Klaus Iohannis, care participă marți la Summitul Formatului București 9 (B9) din Letonia, a atras atenția în cadrul reuniunii că Rusia va continua să reprezinte „cel mai mare risc de securitate pentru statele noastre și pentru securitatea europeană”. În acest context, liderul român a precizat că „trebuie să fim pregătiți să acționăm în consecință”. La eveniment a participat și secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.