Articolele din categoria ACTUAL:

Noi detalii în cazul crimei de la Brăila. Polițiștii au ajuns la poarta femeii, dar pentru că nu a răspuns nimeni au plecat
Noi detalii în cazul crimei de la Brăila. Polițiștii au ajuns la poarta femeii, dar pentru că nu a răspuns nimeni au plecat
Într-un caz șocant care a zguduit comunitatea din Brăila, noi detalii ies la iveală despre modul în care autoritățile au gestionat o intervenție crucială. În ciuda gravității situației, polițiștii care au fost trimiși la locul crimei au făcut o greșeală greu de explicat: au bătut la poartă, dar pentru că nu le-a răspuns nimeni, au ales să plece, fără să verifice în detaliu ce se întâmplă în interiorul locuinței.
Trucuri ca să te răcorești pe caniculă fără aer condiționat
Trucuri ca să te răcorești pe caniculă fără aer condiționat. Cum să „păcălești” temperaturile ridicate
Când temperaturile ating praguri sufocante, îți vine să te așezi în fața aerului condiționat și să rămâi acolo până trece canicula. Însă știm cu toții că nu este o decizie prea bună pentru sănătate și în plus nu ai oriunde acces la aer condiționat. Există unele trucuri dovedite științific care te ajută să faci față căldurii excesive. Iată cum să te răcorești pe caniculă.
Pericolul din roșiile țuguiate: Ce trebuie să știm despre acest soi și potențialele sale riscuri pentru sănătate
Pericolul din roșiile țuguiate: Ce trebuie să știm despre acest soi și potențialele sale riscuri pentru sănătate
Roșiile țuguiate, recunoscute pentru forma lor caracteristică cu un mic "moț" în vârf, au atras atenția specialiștilor, care avertizează că acest soi ar putea reprezenta un pericol pentru sănătatea consumatorilor. Deși unii fermieri susțin că acest aspect este specific unui soi bulgăresc de roșii, cercetătorii sugerează că țuguiul poate fi un semn al utilizării excesive de chimicale pentru a grăbi coacerea.
Elena Lasconi sare ]n sprijinul lui Radu Mihaiu de la S2
Alertă printre reziști. Susținătorii USR, chemați să picheteze birourile electorale unde sunt probleme
Susținătorii USR sunt chemați să vină în sprijinului edililor reziști care sunt pe punctul de a-și pierde fotoliile, Clotilde Armand și Radu Mihaiu. Un mesaj în acest sens circulă pe rețelele de socializare și este susținut chiar și de edilul Elena Lasconi, singurul politician care a înregistrat o victorie zdrobitoare la Câmpulung, dar tocmai pentru că s-a distanța cu scandal de liderii USR.
Cine este noul proprietar al vilei lui Irinel Columbeanu. Foto: Facebook
Cine este noul proprietar al vilei lui Irinel Columbeanu. Cum a ajuns, dintr-un simbol al luxului, să fie dată în contul datoriilor
Istoria Vilei de la Izvorani este una plină de evenimente, fiind cunoscută pentru petrecerile fastuoase și scandalurile mondene care au avut loc acolo de-a lungul anilor. Proprietarul initial, Irinel Columbeanu, a moștenit această reședință de lux, dar acum aceasta a fost vândută unui nou proprietar, care este o persoană bine cunoscută în cercurile fostului afacerist. 
Carburanții se vor scumpi de la 1 iulie
Lovitură cruntă pentru buzunarele șoferilor: Carburanții se vor scumpi de la 1 iulie. Cât vor trebui să plătească pentru un litru
România, ca și multe alte țări europene, se află în fața unei noi provocări economice, care poate avea efecte semnificative asupra vieții cotidiene a cetățenilor. Începând cu 1 iulie 2024, românii se vor confrunta cu o nouă creștere semnificativă a prețurilor la carburanți, o măsură ce va avea ca efect majorarea costurilor de întreținere a autoturismelor și a altor vehicule, precum și a unor servicii și produse dependente de această sursă de energie.