Articolele din categoria ACTUAL:

Efectul măsurilor PSD de scădere a inflației: prețurile materialelor de construcții se vor reduce puternic în acest an
Efectul măsurilor PSD de scădere a inflației: prețurile materialelor de construcții se vor reduce puternic în acest an
Investițiile masive asumate de Executiv în domeniul infrastructurii au dus la o creștere constantă a activității în construcții. Pentru acest an, acest trend este estimat să se mențină într-un ritm accelerat, în timp ce vom asista la o scădere puternică a prețurilor materialelor de construcții. Reducerea prețurilor vine pe fondul diminuării constante a inflației ca urmare a măsurilor implementate de Guvernul condus de Marcel Ciolacu.
Cum să culegi cireșele fără să distrugi pomul
Cum să culegi cireșele fără să distrugi pomul. Sfaturi de la pomicultori, pentru o recoltă bogată și anul viitor
Când vine vorba despre culegerea cireșelor, mulți dintre noi suntem tentați să luăm găleți sau pungi și să începem să le rupem de pe ramuri, fără a prea se gândi la consecințe. Dar oricât de ciudat ar părea, există un mod corect și un mod greșit de a culege cireșele de la pom. Dacă nu suntem atenți, putem să facem mai mult rău decât bine, deteriorând ramurile pomului și prin aceasta reducând producția de fructe. Mai mult, există pericolul ca ramurile sa se degarniseasca (sa ramana fara fructe) sau chiar sa se infecteze dupa ce ciresele au fost culese.
Imagini din filmarea postată pe profilul Dianei Șoșoacă
Diana Șoșoacă, dusă la ambulanță. Senatoarea s-a îmbrâncit cu jandarmiii până i s-a făcut rău - VIDEO
Diana Șoșoacă a fost luată cu ambulanța după ce i s-a făcut rău în timp ce se încăiera cu jandarmii! Nici medicii nu au fost lăsați să își facă meseria de susținătorii senatoarei, care au început să îi acuze că vor să îi facă injecția letală. Totodată, Jandarmeria Capitalei a transmis că senatoarea nu a fost bruscată, ci că aceasta a forțat cordonul format de forțele de ordine.